کد خبر: 30734
منتشر شده در دوشنبه, 11 دی 1396 10:29
سرپرست شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با بیان اینکه تا سال ۱۴۰۰ باید ۵۰۰ هزار واحد مسکونی در بافتهای فرسوده سطح کشور ساخته شود، گفت: سهم تهران از این برنامه ساخت سالانه ۱۱ هزار واحد مسکونی در بافتهای فرسوده است. هوشنگ عشایری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با اشاره به برنامه دولت برای نوسازی...
سرپرست شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با بیان اینکه تا سال ۱۴۰۰ باید ۵۰۰ هزار واحد مسکونی در بافتهای فرسوده سطح کشور ساخته شود، گفت: سهم تهران از این برنامه ساخت سالانه ۱۱ هزار واحد مسکونی در بافتهای فرسوده است.
هوشنگ عشایری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با اشاره به برنامه دولت برای نوسازی بافت فرسوده اظهار داشت: طبق برنامهریزیهای انجام شده قرار بر این است که تا سال ۱۴۰۰ ، ۵۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده کل کشور ساخته شود.
وی تاکید کرد: این رقم تنها برای تولید مسکن در این بافتها است و بهسازی و مقاومسازی واحدها شامل آن نمیشود.
سرپرست شرکت عمران و بهسازی شهری افزود: طبق این برنامه سالانه باید ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده سطح کشور ساخته شود.
وی با بیان اینکه از این دوره پنج ساله یک سال آن در حال تمام شدن است، گفت: تاکنون توانستهایم حدود ۵۰ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده سطح کشور تولید کنیم.
سرپرست شرکت عمران و بهسازی شهری درباره سهم پایتخت از برنامه نوسازی بافت فرسوده اظهار داشت: سهم تهران از این برنامه تولید سالانه ۱۱ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده است.
وی با بیان اینکه عملیات نوسازی و مقاوم سازی بافت فرسوده بسیار عملیات پیچیده و دشواری است گفت: نکته بسیار مهم در نوسازی و بهسازی بافت فرسوده این است که ساخت و ساز نباید زندگی ساکنان آن منطقه را متوقف سازد و در حالی که عملیات مقاومسازی به اجرا میرسد جریان زندگی در آن محله باید ادامه داشته باشد. بنابراین این عملیات زمانبر خواهد بود.
وی با تاکید بر نقش مشارکت عمومی در اجرای عملیات نوسازی و مقاومسازی بافت فرسوده اظهار داشت: به طور قطع اجرای این برنامهها بدون مشارکت مردم امکانپذیر نیست. هر چند که سیاست دولت ورود نهادهای توسعهگر بخش خصوصی به این بافتها برای ارتقای کیفیت زندگی ساکنان این مناطق است.
سرپرست شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با اشاره به اراضی محدود وزارت راه و شهرسازی در بافت فرسوده تهران اظهار داشت: اراضی وزارت راه و شهرسازی در این مناطق بسیار محدود است و حتی به ۱۰ هکتار هم نمیرسد. بنا بر این عرضه زمین توسط دولت در این مناطق بسیار محدود خواهد بود.
نوشتن دیدگاه