کد خبر: 33566
منتشر شده در چهارشنبه, 11 بهمن 1396 16:30
به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام شرکت پردیس میزبان، این شرکت به عنوان کارگزار انحصاری فروش پسوند دامنه nowruz و pars در ایران میباشد و عرضه رسمی پسوند nowruz از (۱۰ بهمنماه ۱۳۹۶) به صورت جهانی آغاز و از طریق این شرکت در ایران عرضه میشود. در ابتدای این نشست ندا سلیمانی، مشاور محصول شرکت...
به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام شرکت پردیس میزبان، این شرکت به عنوان کارگزار انحصاری فروش پسوند دامنه nowruz و pars در ایران میباشد و عرضه رسمی پسوند nowruz از (۱۰ بهمنماه ۱۳۹۶) به صورت جهانی آغاز و از طریق این شرکت در ایران عرضه میشود.
در ابتدای این نشست ندا سلیمانی، مشاور محصول شرکت پردیس میزبان، با بیان این موضوع که از سال ۲۰۱۱ عرضه پسوندهای جدید اینترنتی در دنیا آغاز شده است، اظهار داشت: سازمان آیکن به عنوان یکی از متولیان رسیدگی و واگذاری پسوندهای اینترنتی در دنیا به دلیل اینکه فضای اینترنتی را گسترش دهد، پسوندهای جدیدی را به صورت تخصصی در دنیا راهاندازی کرده است.
وی افزود: شرکتهای بینالمللی طی مذاکره با سازمان آیکن در یک فرایندی انحصار فروش این دامنهها را در اختیار میگیرند و اقدام به عرضه کاربران، شرکتها و سازمانها میکنند.
سلیمانی با اشاره به این که بزرگترین سوال در فضای اینترنت این است که اینترنت را چه کسی کنترل میکند، گفت: مدل کنترل اینترنت در دنیا به صورت مدیریت ذینفعهای چندگانه است و توسط نقشآفرینی چندین لایه مدیریتی کنترل و اجرا میشود.
مشاور محصول پسوند nowruz ادامه داد: مدیریت اینترنت دارای چندین لایه مدیریتی است. در لایه اول کاربران، دولتها و کسبوکارها وجود دارند. در لایه دوم تامینکنندگان فنی و در لایه سوم، تدوینکنندههای سیاستهای اینترنت حضور دارند و در لایه آخر، اپراتورها و سرویسدهندگان نقشآفرینی میکنند. بنابراین مدیریت اینترنت در دنیا در قالب سازمانهای متعدد انجام میپذیرد.
وی تاکید کرد: تمامی این سازمانهای مدیریتکننده غالبا غیردولتی و در قالب NGOها هستند و آیکن به عنوان یکی از نقشآفرینان این پروتکل وظیفه مدیریت و نظارت بر پسوندهای دامنه را دارد.
سلیمانی با بیان اینکه پسوندهای جدید جریان موتورهای جستجو را متحول میکنند، اضافه کرد: به دلیل اینکه این پسوندها ماهیت تخصصی و گروهی دارند، الگوریتم موتورهای جستجو اولویت را به دامنههایی با پسوندهای تخصصی اختصاص میدهند که این مورد میتواند نیمی از راه سئو را تسهیل کند.
وی افزود: یکی از مواردی که با ایجاد پسوندهای جدید مانند nowruz پیش میآید، برداشتن محدودیتهای انتخاب اسامی در پسوندهای قدیمی است و پسوند nowruz تنها مختص به ایرانیان نیست، بلکه طبق آمارها ۱۸۷ میلیون نفر در ۱۱ کشور دنیا نوروز را به عنوان عید رسمی شان قراردادهاند، بنابراین طیف وسیعی از مردم میتوانند از این دامنه استفاده کنند.
در ادامه نشست خبری شرکت پردیس میزبان نمایندگی اختصاصی پسوند nowruz در ایران، محمدحسین فروزاننژاد عضو هیاتمدیره این شرکت، گفت: اکوسیستم اینترنت با ورود پسوندهای جدید گسترش پیدا کرده و بخشی از این گستردگی به دلیل این است که اینترنت با فضای کنونی طراحی نشده بود.
فروزاننژاد با بیان اینکه پیشنهاددهندگان به سازمان آیکن برای اخذ مالکیت یک پسوند میبایست تمهیدات لازم را دیده باشند، اظهارداشت: زیرساختهای استاندارد بینالمللی و پشتوانه مالی، از جمله خصوصیاتی است که یک سازمان بینالمللی برای اخذ مالکیت یک دامنه میبایست داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه طبق قوانین آیکن پسوندهای جدید میبایست بین ۴۵ تا ۶۰ روز در اختیار کمپانیها، برندها و سازمانهای بزرگ قرار بگیرد و پس از آن عرضهاش در بین کاربران عادی فراهم میشود، اظهار داشت: قیمت پسوندهای nowruz حدود ۸۰ هزارتومان میباشد که با توجه به موضوعیت آن و بحث تجاری و فرهنگی این پسوند میتواند قابل توجه قرار گیرد.
همچنین ثبت دامنه با پسوند nowruz در فاز اول جهت شرکتها و سازمانها از سایت اینترنتی پردیس میزبان قابل دسترس میباشد.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه