کد خبر: 48207
منتشر شده در شنبه, 09 تیر 1397 17:59
۹ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۹ معاون سازمان شیلات ایران با اشاره به اختصاص ۷۰۰ هزار تن انواع آبزیان از دریا در سال۹۶ از اختصاص۴۵میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی و لایروبی بنادر ماهیگیری سیستان و بلوچستان و هرمزگان خبرداد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، شاپور کاکولکی اظهار داشت: سال گذشته...
۹ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۹
معاون سازمان شیلات ایران با اشاره به اختصاص ۷۰۰ هزار تن انواع آبزیان از دریا در سال۹۶ از اختصاص۴۵میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی و لایروبی بنادر ماهیگیری سیستان و بلوچستان و هرمزگان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، شاپور کاکولکی اظهار داشت: سال گذشته بیش از ۷۰۰ هزار تن انواع آبزیان از دریا صید کردیم که این میزان صید، تا پایان برنامه ششم توسعه هدفگذاری شده بود.
وی با بیان اینکه از ۷۰۰ هزار تن صید آبزی در دریا حدود ۱۵۰ هزار تن آن مربوط به آب های اقیانوس هند است، گفت: شناورهای ایران برای صید به آب های دور در سال ۹۶ بعد از ۲۵ تا ۳۵ روز صید، با ظرفیت کامل بازگشتند.
معاون سازمان شیلات ایران تغییرات آب و هوایی را علت افزایش صید دانست و گفت: سال گذشته ماهی تون به آب های ایران نزدیک شده بودند و صید وضعیت خوبی داشت و هزینه کارگری هم کاهش یافت.
وی درباره لایروبی و نگهداری بنادر ماهیگیری کشور نیز افزود: در سفر استانی رییس جمهوری به استان های سیستان و بلوچستان و هرمزگان اعتبارات خوبی برای لایروبی و نگهداری بنادر ماهیگیری مصوب شد به طوری که در استان سیستان و بلوچستان نزدیک به ۳۵ میلیارد تومان به بنادر بریس و رمین برای سال ۹۷ تخصیص یافت.
کاکولکی افزود: از محل سفر استانی رییس جمهوری به استان هرمزگان نیز حدود ۱۰ میلیارد تومان برای لایروبی بنادر این استان اختصاص داده شد.
وی گفت: ما برای منطقه آزاد تجاری آبادان هم توانستیم اعتباری بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان به منظور ساخت و بازسازی اسکله آبادان جذب کنیم که این رقم از سایر منابع و خارج از اعتبارات شیلات تامین شده است.
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران با بیان این که در کشور ۷۰ بندر و ۱۹۰ مرکز تخلیه آبزیان موجود است، اظهار داشت: بخشی از این بنادر دچار فرسودگی هستند و هر ۱۰ تا ۱۵ سال نیاز به نوسازی دارند.
کد خبر 4334789
برچسبها
مطالب بیشتر
'); })(document);
نوشتن دیدگاه