کد خبر: 12170
منتشر شده در دوشنبه, 08 خرداد 1396 14:30
در شرایطی که حملات ائتلاف سعودی، ملت یمن را با درد و رنجهای بیشماری روبهرو ساخته، افزایش روزانه تعداد افراد مبتلا به بیماری وبا در این کشور نگرانیهای زیادی ایجاد کرده است. به گزارش ندای انقلاب، «وبا» روزانه یمنیها را میکشد. در سایه جنگ و محاصرهای که هر روز زندگی را تنگتر میکند،...
در شرایطی که حملات ائتلاف سعودی، ملت یمن را با درد و رنجهای بیشماری روبهرو ساخته، افزایش روزانه تعداد افراد مبتلا به بیماری وبا در این کشور نگرانیهای زیادی ایجاد کرده است.
به گزارش ندای انقلاب، «وبا» روزانه یمنیها را میکشد. در سایه جنگ و محاصرهای که هر روز زندگی را تنگتر میکند، بیمارستانها روزانه پذیرای بیماران مبتلا به این بیماری بدخیم است که از طریق غذا و آبهای آلوده و محلهای کثیف منتقل میشود.
یک بیمار مبتلا به وبا با نگرانی بیان میکند: ما با مشکل وبا مواجه شدیم و نمیدانیم با آن چهکار کنیم.کودک مبتلا به وبا میگوید: به اینجا آمدم تا درمان شوم. یک ماه گذشته است.یکی از پرسنل بیمارستان توضیح میدهد: حالتی از ترس بین مردم وجود دارد، آنها را از بیمارستانهای خصوصی به بیمارستانهای دولتی انتقال میدهند و بعد از آن بر اساس وضعیت اسهال و استفراغ که نشانههای وبا به شمار میرود، به اینجا آورده میشوند.در این اردوگاههای کوچک بیماران مبتلا به وبا زیر گرمای شدید خورشید قرار میگیرند، محلهای بزرگتری وجود ندارد، در عین حال وجود چنین مراکزی حیاتی است و روزانه بدون وقفه پذیرای بیماران مبتلا به وبا است.یکی از پزشکان میگوید: از اوایل این ماه، این مرکز پذیرای دو هزار و هفت صد مورد از مبتلایان به وبا بوده است، بهغیر از فوتیها که تعداد آنها به شش تن شامل چهار زن و دو کودک بود. پذیرش روزانه نزدیک به ششصد تا هفتصد مورد در روز از سوی درمانگاهها و یا اردوگاههای پزشکی است، اما وضعیت افرادی که کارشان به بستری شدن میرسد نزدیک به ۲۰ تا ۲۵ مورد است.محمد صلاح، رئیس بخش وبای اردوگاه میافزاید: آمارهای نهایی از وضعیت افراد مشکوک مبتلا به این بیماری نزدیک به ۳۲ هزار تن است که مشکوک به بیماری وبا هستند. تعداد فوتیهای آن در سطح یمن ۵۱۵ مورد است که این آمار رقم بسیار بزرگی در مقایسه با آمارهای اولیهای است که وزارت بهداشت در اختیار دارد.
تعداد افراد مبتلا به بیماری وبا روزانه رو به افزایش است که این امر مستلزم اتحاد همه برای دستیابی به راهحلی فوری و گسترش تعداد مراکز بهداشتی برای پذیرش روزانه تعداد بیشتری از مبتلایان است.هلال البحری، معاون رئیس بیمارستان السبعین تأکید میکند: برای جلوگیری از انتشار بیماری وبا نیازمند همبستگی و همسویی تلاشها در جامعه از سوی همه گروهها، از پزشکان و سازمانهای جامعه مدنی گرفته تا دستگاههای امنیتی و همه بخشها و حتی نهادهای آبی هستیم.اگر سازمانهای حقوق بشری و همچنین سازمانهای جامعه مدنی برای جلوگیری از انتشار وبا اقدامی انجام ندهند، شیوع بیماری وبا در صنعا، پایتخت یمن و در سایر استانهای این کشور یک فاجعه بزرگ خواهد آفرید.
منبع : تسنیم
انتهای پیام./
نوشتن دیدگاه