کد خبر: 24536
منتشر شده در چهارشنبه, 10 آبان 1396 05:33
فوق تخصص مغز و اعصاب با تاکید بر تاثیر سبک زندگی سالم برای روند بهبود بیماران ام اس گفت: رژیم غذایی در مبتلایان ام اس با افراد عادی هیچ فرقی ندارد. آفتابنیوز : سعید شاه بیگی روز دوشنبه در چهارمین روز از بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با حضور در غرفه ایرنا در گفت و گو با خبرنگار این...
فوق تخصص مغز و اعصاب با تاکید بر تاثیر سبک زندگی سالم برای روند بهبود بیماران ام اس گفت: رژیم غذایی در مبتلایان ام اس با افراد عادی هیچ فرقی ندارد.
آفتابنیوز :
سعید شاه بیگی روز دوشنبه در چهارمین روز از بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با حضور در غرفه ایرنا در گفت و گو با خبرنگار این خبرگزاری افزود: بر اساس یافته های علمی و بالینی، بیماران مبتلا به ام اس هیچ گونه محدودیتی در تغذیه ندارند و لزومی ندارد که حتی از مکمل های دارویی استفاده کنند.
به گزارش آفتابنیوز، وی ادامه داد: مبتلایان به ام اس می توانند ازدواج کنند و بارداری نه تنها برای این افراد منعی ندارد بلکه توصیه هم می شود که البته لازم است در این زمینه حتما پزشک معالج خود را در جریان بگذارند تا داروی مناسب تجویز شود.
شاه بیگی یادآور شد: امروز علم پزشکی پیشرفت های چشمگیری در کنترل این بیماری داشته است و اگر ابتدای قرن بیستم، طول عمر مبتلایان به بیماری ام اس تنها پنج سال بود اما اکنون طول عمر بیماران ام اس با افراد عادی هیچ تفاوتی ندارد.
این فوق تخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: روش های درمانی از یک سو و توجه به ورزش و اقدامات توانبخشی از سوی دیگر، تاثیر بسیاری در کنترل بیماری ام اس دارد و هر چقدر مبتلایان به این بیماری ورزش های هوازی انجام دهند، در بهبود علائم حرکتی آنان تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه افسردگی، نا امیدی و استرس برای مبتلایان ام اس ممنوع است، تصریح کرد: افسردگی، شروع بسیاری از بیماری هاست و می تواند عامل توسعه و پیشرفت بیماری نیز باشد و این مساله شعار نیست بلکه در علم پزشکی ثابت شده است.
شاه بیگی با اشاره به پیشرفت های پزشکی و تشخیص زودهنگام بیماری ام اس گفت: از نظر دارویی در مورد بیماری ام اس کاملا هم راستا با جامعه بین المللی هستیم و هیچگونه کمبودی در این مورد وجود ندارد.
وی اضافه کرد: بسیاری از داروهایی که در کشورهای دیگر کمیاب است، در ایران به سهولت در اختیار مبتلایان قرار می گیرد.
به گفته شاه بیگی انجام ام آر آی در برخی کشورها مانند کانادا ممکن است یک تا دو سال طول بکشد در حالی که این مساله در کشور ما کمتر از یک ساعت قابلیت انجام دارد.
این فوق تخصص با تاکید بر تغییر نگرش منفی نسبت به بیماری ام اس، خاطرنشان کرد: بیماران ام اس نسبت به ١٥ سال قبل وضعیت بسیار متفاوتی دارند و رسانه ها می توانند با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در مورد این نوع بیماری از نا امیدی های مبتلایان بکاهند و اطلاعات امیدبخش مبتنی بر واقعیات علمی را در اختیار مخاطبان قرار دهند.
بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها از جمعه، 5 آبان ماه با شعار «رسانه های آزاد، انسجام اجتماعی و پیشرفت ملی» با حضور بیش از 940 رسانه در مصلای امام خمینی (ره) تهران گشایش یافته است و فعالیت آن تا 12 آبان ماه، همه روزه از ساعت 9:30 تا 20:30 ادامه دارد.
نوشتن دیدگاه