کد خبر: 25259
منتشر شده در چهارشنبه, 10 آبان 1396 17:22
سلامت نیوز:بررسیها نشان میدهد مصرف غذاهای تند و تیز باعث میشود میل به خوردن خوراکیهای شور کاهش یابد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، مصرف مقدار بالای نمک برای سلامتی مضر است. همچنین سدیم بالا به طور چشمگیری خطر دیابت نوع دو را افزایش داده و این ماده معدنی که به طور معمول از نمک گرفته...
سلامت نیوز:بررسیها نشان میدهد مصرف غذاهای تند و تیز باعث میشود میل به خوردن خوراکیهای شور کاهش یابد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، مصرف مقدار بالای نمک برای سلامتی مضر است. همچنین سدیم بالا به طور چشمگیری خطر دیابت نوع دو را افزایش داده و این ماده معدنی که به طور معمول از نمک گرفته میشود میتواند خطر نارسایی قلبی را دو برابر کند.
در حقیقت سدیم بالا برای سلامت قلب بسیار مضر است و کارشناسان سازمان جهانی بهداشت (WHO) معتقدند برای جلوگیری از ابتلا به بیماری مزمن باید مصرف نمک را تا ۳۰ درصد کاهش دهیم. همچنین باید مصرف مواد دخانی به همین میزان کاهش داده شود.
مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا هم هشدار داده است: انباشت بالای سدیم در رژیم غذایی میتواند خطر فشار خون بالا را افزایش دهد که فاکتور خطرزای اصلی برای سکته قلبی و مغزی به حساب میآید.
به گفته کارشناسان سلامت، میل به مصرف نمک تحت یک فرآیند عصب شناختی پیچیده است که تنها بخشهایی از آن مورد بررسی قرار گرفتهاند. هر چند اکنون پزشکان و کارشناسان سلامت و تغذیه بر این باورند روشی وجود دارد که میتوان این فرآیند عصب زیستشناختی را تغییر داد.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، به گفته آنها خوردن غذاهای تند و تیز میتواند مغز را فریب داده و تمایل به مصرف خوراکیهای شور را کاهش دهد.
نوشتن دیدگاه