کد خبر: 32866
منتشر شده در یکشنبه, 24 دی 1396 11:38
دبیر علمی چهاردهمین کنگره بین المللی صرع با اشاره به هزینه ۲۵۰ و ۴۰۰ میلیون تومانی جراحی صرع در دنیا گفت: ارزان ترین جراحی صرع در ایران انجام میشود. به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، جعفر مهوری در آستانه برگزاری چهاردهمین کنگره بین المللی صرع که قرار است از 4 تا 6 بهمن 96 در اصفهان برگزار...
دبیر علمی چهاردهمین کنگره بین المللی صرع با اشاره به هزینه ۲۵۰ و ۴۰۰ میلیون تومانی جراحی صرع در دنیا گفت: ارزان ترین جراحی صرع در ایران انجام میشود.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، جعفر مهوری در آستانه برگزاری چهاردهمین کنگره بین المللی صرع که قرار است از 4 تا 6 بهمن 96 در اصفهان برگزار شود، اظهار داشت: در این کنگره از ایرانیهای مقیم آمریکا و هچنین اساتید مجرب رشته صرع دعوت شده است که آخرین دستاوردها در زمینه تشخیص، جراحی و درمان صرع در دنیا را ارائه کنند. همچنین در این کنگره دستاوردهای ایران در زمینه درمان صرع نیز ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه از سال 84 مراکز جراحی صرع در ایران راه اندازی شده است، افزود: 70 تا 80 درصد درمان صرع با دارو انجام میشود.
مهوری با عنوان این مطلب که 70 درصد مبتلایان به صرع با یک یا دو قلم دارو کنترل میشوند، ادامه داد: صرع جزو بیماری های درمان پذیر است.
دبیرعلمی کنگره صرع با بیان اینکه 30 درصد موارد ابتلا با صرع به دارو جواب نمی دهد، افزود: صرع مقاوم به درمان دارویی باید با سایر روش های تشخیصی کنترل و درمان شود.
وی با اعلام اینکه 200 هزار بیمار مبتلا به صرع در کشور مقاوم به درمان دارویی هستند بین یک سوم تا یک چهارم این افراد با نیاز به جراحی دارند.
مهوری به هزینههای جراحی صرع در جهان اشاره کرد و گفت: در کانادا جراحی صرع با 100 هزار دلار، در آمریکا 150 هزار دلار، در انگلستان 50 هزار پوند، در آلمان 50 هزار یورو در مجموع هزینه جراحی صرع در دنیا بین 250 تا 400 میلیون تومان تمام میشود در حالی که در ایران با 2 میلیون تومان در مراکز دولتی جراحی صرع انجام میشود.
وی تاکید کرد: در واقع ارزانترین هزینه جراحی صرع در ایران انجام میشود.
به گفته دبیرعلمی کنگره صرع یک بیمار مبتلا به صرع در طول 20 تا 30 سال بین 350 تا 500 میلیون تومان برای کشور هزینه دارویی دارد در حالی که اگر مراکز جراحی صرع در کشور توسعه یابد میتوان بین 300 تا 400 میلیون تومان صرفه جویی در هزینهها داشت.
وی افزود: هزینه راه اندازی یک مرکز جامع درمان صرع بین 2 تا 6 میلیارد هزینه دارد.
محوری اظهار داشت: جراحی صرع بین 70 تا 80 درصد موفقیت آمیز است و بعد از دو سال می توان داروهای این افراد را کاهش داد.
چهاردهمین کنگره بین المللی صرع با 14.5 امتیاز بازآموزی 4 تا 6 بهمن در بیمارستان میلاد اصفهان برگزار میشود.
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه