کد خبر: 16611
منتشر شده در شنبه, 10 تیر 1396 16:58
دولت دوم حسن روحانی هنوز شکل نگرفته، اما بهطور تقریبی هرروز شاهد یک حرکت از سوی جریان تندرو علیه او و دولتش هستیم، افراد منتسب به این جریان از مداح اهلبیت گرفته تا کسانی که در راهیپمایی روز قدس به رئیسجمهور حملهور شدند را شامل میشود و بدون هیچ پروایی به نام نقد، به منخب اکثریت مردم ایران...
دولت دوم حسن روحانی هنوز شکل نگرفته، اما بهطور تقریبی هرروز شاهد یک حرکت از سوی جریان تندرو علیه او و دولتش هستیم، افراد منتسب به این جریان از مداح اهلبیت گرفته تا کسانی که در راهیپمایی روز قدس به رئیسجمهور حملهور شدند را شامل میشود و بدون هیچ پروایی به نام نقد، به منخب اکثریت مردم ایران توهین میکنند. گروه موردنظر یک روز برجام، روز دیگر سند 2030 و درزمانی هم تحریمهای مجلس سنا آمریکا علیه کشورمان را به بهانهای میسازند تا به دولت بتازند و نظر مردم را نسبت به دومین دولت روحانی که با 24 میلیون رأی موفق شد مجدد به پاستور راه پیدا کند، تغییر دهند، بنابراین تمام تلاش خود را به کار میبندند تا او را ناتوان جلوه دهند اما با توجه به اینکه در شرایط سخت اقتصادی و بین المللی قرار داریم، مهمترین احتیاج این روزها وحدت و همگرایی است. این خود از نگاهی کسانی که کمترین اطلاعات سیاسی داشته باشد، دورنمیماند؛ بنابراین مشخص است حاشیهسازی که مهمترین انگیزه تندروها از آن برای دور کردن دولت از مسیر خود بهحساب میآید، انقلاب را از اهداف اصلی خود دور میسازد و این ضرری است که تنها شامل رأیدهندگان به روحانی نمیشود بلکه سراسر ایران از هر طیف و نگاه سیاسی را دربرمی گیرد.
محمد هاشمی، در گفتوگو با سایت رویداد۲۴ درباره اینکه تندروها به دنبال چه هستند گفت: تندروها از شکستی که در جریان انتخابات متحمل شدند، عصبانی هستند و بهگونهای درصدد جبران آن برآمدهاند در غیر این صورت هیچ دلیل منطقی دیگری برای این کارها وجود ندارد. وی در ادامه اضافه کرد: در حالی گروههایی از تریبونهای رسمی سوءاستفاده میکنند و حرکات زشت و تند خود را تحت عناوین مختلف به نمایش میگذارند که انتخابات به پایان رسیده و مردم هم فرد موردنظر خود را برگزیدهاند و همه باید به منتخب مردم احترام بگذارند.
این فعال سیاسی در این خصوص که در دولت خاتمی هم شاهد رفتارهایی ازایندست بودیم، یادآور شد: رفتارهای ناپسند در آن زمان هم بعد از شکست اصولگرایان روی داد. این گروه در سال 76 از دولت اول آقای خاتمی شکست سختی خوردند از دولت دوم او هم بااینکه 9 یا-10 نفر برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا بودند و خاتمی در برابر آنان تنها بود با یک پیروزی چشمگیری موفق به اخذ آرایی بیشتر از دور اول شد، بنابراین بهشدت عصبانی بودند و بر رفتار خودکنترل نداشتند. هاشمی تصریح کرد: این گروه نشان داده هر زمانکه شکست میخورد تا مدتی ناراحت و عصبی است و نمیداند چهکاری باید انجام دهد. کارهایی از آنان سر میزند که متأسفانه بیشتر مورد غضب و نفرت مردم قرار میگیرند ضمن آنکه دشمن هم از این حرکات سوءاستفاده میکند. وی در این رابطه که چنین رفتارهایی درنهایت به چه نتیجهای خواهد انجامید، اظهار داشت: نتیجه عملی برای آنها به دنبال ندارد، جز محبوبیت و مظلومیت طرفی که مورد توهین تندروها قرار میگیرند.
این فعال سیاسی درباره اینکه آیا چنین رفتارهایی و تداوم بداخلاقیها نسبت به دولت باعث بالا رفتن هزینه بر مردم و کشور نخواهد شد، افزود: شرایط بهگونهای است که نیاز به وحدت و انسجام تمام نیروها احساس میشود. بهخصوص شرایط داخلی و حوزه اقتصاد، اشتغال و مسائلی مرتبط به آنکه به همکاری و مشارکت در این موارد بهشدت حس میشود. با این رفتارها نمیتوان به اهداف انقلاب و برنامه ششم دستیافت، بهعبارتیدیگر این گروه جامعه را از اهداف دور میکند.
هاشمی در خصوص بهترین واکنش نسبت به رفتارها این روزهای تندروها در قبال منتخب اکثریت مردم ایران، بیان کرد: تجربهای که در دوران مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی داشتیم، سکوت بود. مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی همیشه در معرض توهینهای زیادی از تریبون و افراد خاص قرار داشتند، اما ایشان سکوت را برمیگزیدند و بعضاً که درصدد جواب برمیآمدیم از این کار ما را نهی میکردند. وی در ادامه افزود: آیتالله هاشمی سکوت میکردند که همین کار هم بیشتر آنها را میسوزاند. سکوت شیوه ائمه و حضرت علی (ع) در اینگونه موارد بوده است و به مجادله برنمی خواستند، زیرا طرفین مساوی نیستند یکطرف مبتنی بر ارزشها و اخلاق عمل میکند طرف دیگر بر بدی و بیاخلاقی میتازد. تعبیر سکوت هم در قرآن آمده که اگر با افراد جاهل مواجه شدید به آنها سلام کنید.
نوشتن دیدگاه