کد خبر: 18584
منتشر شده در جمعه, 10 شهریور 1396 08:30
داود محمدی در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر اینکه «تغییر محتوای کتب درسی نباید به یکباره انجام شود» اظهار داشت: مساله محتوای کتب درسی چیزی نیست که یک دفعه بتوان آن را تغییر داد. باید توانمندیهای معلم و دانشآموزان هم مورد توجه قرار گیرد. وی افزود: اما اینکه چه چیزی باید تدریس شود نیاز دارد به...
داود محمدی در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر اینکه «تغییر محتوای کتب درسی نباید به یکباره انجام شود» اظهار داشت: مساله محتوای کتب درسی چیزی نیست که یک دفعه بتوان آن را تغییر داد. باید توانمندیهای معلم و دانشآموزان هم مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: اما اینکه چه چیزی باید تدریس شود نیاز دارد به اینکه کار کارشناسی و مطالعاتی دقیق و حساب شدهای انجام شود و ما در این مورد حتما به آموزش و پرورش هم اعلام میکنیم که نکات لازم را مدنظر داشته باشند.
وی بیان کرد: گروههای علمی باید در مورد تغییر محتوای درسی تشکیل شده و بررسیهای لازم را انجام دهند بخصوص اینکه مدعی هستیم در مورد تغییرات باید از معلمان و دبیران باتجربه هم نظرخواهی شود و اگر ایرادی وجود دارد آنها به آن ایرادات هم اشاره داشته باشند.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: اینکه محتوای کتب درسی تا چه اندازه نیاز به تغییر دارد لازمه آن تحقیق از افرادی است که در این زمینه تخصص داشته و کار کردهاند به ویژه معلمان و دبیران باتجربه. باید حتما نظرات خود را بیان کنند و بعد از آن گروههای متخصص کار خود را نسبت به تغییر انجام دهند.
وی با تاکید بر اینکه «تغییر محتوای درسی مسالهای نیست که بدون مطالعه انجام شود»، گفت: باید مطالعات انجام شده در این زمینه و همچنین تجربیات سایر کشورها هم مورد بررسی قرار گیرد، ضمن اینکه نیازهای داخلی کشورمان در این مورد از اهمیت و جایگاه بالایی برخوردار است. ما متخصصان زیادی داریم که میتوانند اشکالات را شناسایی و با دقت بررسی کرده و برطرف کنند.
وی در پایان گفت: با توجه به اینکه به آغاز سال تحصیلی جدید نزدیک میشویم حتما از وزیر آموزش و پرورش میخواهیم که برنامهها و اقدامات در دستور کار را ارائه و توضیح دهد.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه