کد خبر: 24965
منتشر شده در چهارشنبه, 10 آبان 1396 12:18
سرویس : سیاسی - مجلس زمان : ۱۳۹۶/۸/۱۰ - ۱۲:۰۲ شناسه خبر : ۶۶۶۵۶۲ به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی ربیعی، وزیر کار و تعاون و رفاه اجتماعی در ادامه جلسه علنی امروز چهارشنبه 10 آبان و در پاسخ به سوال صباغیان در مورد تشکلهای کارگری و همچنین اخراج اعضای شوراهای کارگری گفت: موضع تشکلها و...
سرویس :
سیاسی
-
مجلس
زمان :
۱۳۹۶/۸/۱۰ - ۱۲:۰۲
شناسه خبر :
۶۶۶۵۶۲
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی ربیعی، وزیر کار و تعاون و رفاه اجتماعی در ادامه جلسه علنی امروز چهارشنبه 10 آبان و در پاسخ به سوال صباغیان در مورد تشکلهای کارگری و همچنین اخراج اعضای شوراهای کارگری گفت: موضع تشکلها و گسترش آنها از نقاط قوت وزارت تعاون بوده است و ما این وزارت را به عنوان وزارت تشکلها می شناسیم.
وی با بیان اینکه تعاونی ها تشکلهای اقتصادی نیستند بلکه تشکلهای اجتماعی هستند اظهار داشت: در جامعه ای که احزاب بزرگ وجود ندارند تشکلها می توانند رابطه ای بین دولت و مجلس را افزایش دهند و معتقدم گسترش تشکلها با آرامش جامعه و ایجاد گفتگو و برنامه مسالمت آمیز برای حل مشکلات کشور را فراهم می کند.
ربیعی با بیان اینکه ما به گفتگو و اجماع بزرگی نیاز داریم یادآور شد: در حال حاضر کارهایی در کشور انجام شده است که برای تشکلها کافی نیست اما ما در وزارت تعاون در این زمینه کارهای خوبی انجام داده ایم و آیین نامه تشکلهای مدنی را اماده کرده ایم.
وی با بیان اینکه در دولت یازدهم 40 درصد به امار تشکلهای مدنی اضافه شده است گفت: ما باور داریم که انجمن ها و تشکلها باید افزایش یابند و در این زمینه نیز حمایت های خود را از این تشکلها داشته ایم.
ربیعی با بیان اینکه در دوره وزارت بنده کمترین دخالت در امور تشکلها انجام شده است گفت: شرکای اجتماعی و افزایش آنها و دخیل کردن نهادهای مدنی راه برون رفت ما از مسایل پیچیده است.
وی با تاکید بر بحث اموزش تشکلها خاطرنشان کرد: ما برای تشکلها بودجه و هزینه گذاشته ایم و همه جا در مجامع بین المللی سعی کرده ایم که تشکلها حضور جدی داشته باشند.
وی با اشاره به دیگر سوال در مورد اخراج تشکلهای کارگری گفت: ما امروز در شرایط تنظیم روابط کاری بین تشکلها هستیم آیا در حال حاضر رشد ما به اندازه ای رسیده است که کارخانه های ما نیاز به کارگر داشته باشند ولی کارگری وجود نداشته باشد؟ ربیعی گفت: در شرایطی که بازار کار ما تعادل عرضه و تقاضا نیست و ریزشهای شغلی در کارگاه های کوچک شاهدیم باید روابط کار را به نحوی جلو ببریم بتوانیم روابط کارگر و کارفرما را هدایت کنیم.
وی گفت: امروز 5 الی 6 جور استخدام در کشور تعریف شده است که ما سعی کردیم گونه های استخدام را کاهش دهیم و یکی از مشکلات ما در دوره اخیر تثبیت شغل و جلوگیری از اخراج نیروی کار بوده است.
وزیر کار دولت دوازدهم با تاکید بر اینکه توانسته ایم از اخراج بیهوده و ظالمانه کارگران جلوگیری کنیم گفت: بنده اولویت خودم را در این وزارتخانه حقوق کارگر و معیشت بازنشستگان می دانم و برای آن تلاش می کنم.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: ما توسعه و رشد را به معنای له شدن کارگر قبول نداریم و این موضوع نه در اعتقادات ما هست و نه در فعالیتهای ما.
وی با بیان اینکه برخی از موارد مطرح شده از سوی صباغیان را رد نمی کنم گفت: من چه کاری باید برای کارگران انجام می دادم که نکرده ام؟ حدود و اختیارات من کدام بوده است که آن را انجام نداده ام؟
وزیر کار با بیان اینکه همواره به عدالت در وزارت کار رفتار کرده ام گفت: بنده معتقدم که لایه بین مردم و ساختار حکومت تشکل است و این موضوع باعث قوام حکومت ها می شود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر که شرایط استخدام کم شده است به دلیل سیاستهای غلط چند سال قبل بوده است و ما تقصیری دراین شرایط نداریم.
پایان پیام/33
نوشتن دیدگاه