کد خبر: 47500
منتشر شده در جمعه, 11 خرداد 1397 22:16
خبرگزاری فارس: «أنور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجه امارات مدعی شد که جنبش «أنصارالله» یمن پس از کشته شدن «علی عبدالله صالح» رئیسجمهور سابق یمن، تضعیف شده است. قرقاش در مصاحبه با شبکه روسیاالیوم با تأکید بر اینکه همه طرفهای یمنی مسئول دستیابی به راهحل سیاسی هستند، اظهار داشت: «تحقق راهحل...
خبرگزاری فارس: «أنور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجه امارات مدعی شد که جنبش «أنصارالله» یمن پس از کشته شدن «علی عبدالله صالح» رئیسجمهور سابق یمن، تضعیف شده است.
قرقاش در مصاحبه با شبکه روسیاالیوم با تأکید بر اینکه همه طرفهای یمنی مسئول دستیابی به راهحل سیاسی هستند، اظهار داشت: «تحقق راهحل سازمان ملل بدون وجود همه طرفهای سیاسی یمن ممکن نیست و نقشه راه سازمان ملل نیز شامل مخالفت با کودتای حوثیها خواهد بود که باعث تضعیف راهحل سیاسی در یمن شد.»
وزیر مشاور در امور خارجه امارات تصریح کرد که مداخله این کشور در یمن یک اقدام اضطراری در چارچوب عملیات «طوفان قاطعیت» بود زیرا «امارات نمیتوانست مداخله ایران و یا تمرکز آن در این بخش از جزیره عرب را بپذیرد.»
وی با تکرار ادعاهای امارات درباره استفاده از موشکهای ایرانی در یمن اظهار داشت: «امارات در قابل ائتلاف عربی اساسا به امنیت منطقهای و عدم وجود هر گونه چالشی خواه چالش ایرانی و یا مسئله استفاده از موشکهای ایرانی در یمن اهتمام دارد.»
این وزیر اماراتی در ادامه مدعی شد که کشورش از ابتدای بحران یمن تا کنون علاوه بر بازگشایی تعدادی از بنادر و دیگر خدمات انسانی 3.7 میلیارد دلار به عنوان کمکهای انسانی به یمن اعطا کرده است و این کمکها نیز از طریق نهادهای مختلف از جمله صلیب سرخ امارات، نیروهای مسلح این کشور و جمعیتهای وابسته به سازمان ملل توزیع میشود.
این اظهارات مقام اماراتی در حالی است که جنگ علیه یمن به سرکردگی عربستان سعودی اکنون وارد چهارمین سال شده است و طی سه سال گذشته بر اثر نبردها و یورشهای ائتلاف نظامی سعودی در یمن، بیش از 10 هزار غیرنظامی جان خود را از دست دادهاند و بیش از 53 هزار نفر مجروح شدهاند.
بنابر گزارش دفتر هماهنگکننده سازمان ملل در امور بشردوستانه حدود سه میلیون یمنی بر اثر این جنگ تحمیلی، از خانه و کاشانه خود آواره شدهاند و 280 هزار نفر آنها برای یافتن سرپناهی دیگر آواره کشورهای آفریقایی همچون جیبوتی و حتی سومالی شدهاند، این در شرایطی است که آوارگان یمنی با قطحی و گرسنگی شدید و فقدان سرپناه مواجه هستند.
همچنین آن تعداد از جمعیت این کشور که هنوز دچار آوارگی نشدهاند، مشکلات عدیدهای در زمینه دستیابی به خدمات بهداشتی و پزشکی دارند. سازمان بهداشت جهانی در آخرین گزارش خود اعلام کرده است که از 27 میلیون جمعیت یمن، 18.8 میلیون نفر نیازمند کمکهای بشردوستانه (غذایی) و 14.8 میلیون نفر آنها نیازمند خدمات بهداشتی و پزشکی هستند.
نوشتن دیدگاه