کد خبر: 55387
منتشر شده در شنبه, 10 شهریور 1397 14:12
۱۰ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۲ رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با بیان اینکه تا پایان سال اولین موتور واترجت ملی را تولید میکنیم، گفت: این موتور برای شناورهای پرسرعت کاربرد دارد و در لیست تحریم قرار گرفته است. به گزارش خبرنگار مهر، دریادار امیر رستگاری رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در حاشیه...
۱۰ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۲
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با بیان اینکه تا پایان سال اولین موتور واترجت ملی را تولید میکنیم، گفت: این موتور برای شناورهای پرسرعت کاربرد دارد و در لیست تحریم قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار مهر، دریادار امیر رستگاری رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در حاشیه آیین رونمایی از «طرح تحول صنعت دریایی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی» و در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: طرح تحول صنعت دریایی کشور در راستای جایگزینی شناورهای استیجاری و همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، نفتکش و ناوگان خدمات و پشتیبان سکوهای نفتی فرا ساحل در خلیج فارس، سال گذشته به تصویب شورای عالی صنایع دریایی رسید و مقرر شد تعداد ۱۷۶ فروند شناور به ارزش یک و نیم میلیون یورو توسط چهار سازمان صنعتی کشور ساخته شود.
وی افزود: سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در این طرح ساخت ۷۰ فروند را برعهده دارد که کار طراحی و تولید این شناورها را در دستور کار خود قرار داد و امروز که افتتاح این طرح است کار ساخت آن رسما آغاز خواهد شد. این شناورها در حوزه خدمات و پشتیبانی فراساحلی، جابجایی و یدک کش فعالیت خواهند کرد که به طور همزمان در بندر عباس، تهران و بندرانزلی کار ساخت آنها رسما شروع می شود.
دریادار رستگاری ادامه داد: سالانه میلیونها دلار هزینه اجاره شناورهای مورد نیاز است که با اجرای این طرح، ضمن مقابله با تحریمها و جلوگیری از خروج ارز، موجب ارتقا سطح دانش و فناوری می شود.
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با بیان اینکه یکی از اقدامات بسیار خوب صنایع دریایی وزارت دفاع و سازمان ها مرتبط ورود به ساخت سامانه ها، قطعات و تجهیزات حساس دریایی مانند سامانه رانش است، تصریح کرد: امروز افتخار داریم که در راستای اقتصاد مقاومتی بحث رانش را تا ۱۳۰۰ اسب بخار بومی کردهایم. سامانههای پیشبرنده و شفت به طور کامل در کشور بومی سازی شده و رادارهای این شناورها و سامانههای مخابراتی کاملا بومی است.
وی عنوان کرد: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با استفاده از توان صنعتی کشور این تولیدات را انجام داده است و امروز در جایگاهی هستیم که بیش از ۸۰ درصد از شناورها در داخل کشور تولید می شود.
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در پایان خاطرنشان کرد: تا پایان سال اولین موتور واترجت ملی را تولید می کنیم که این موتور برای شناورهای پرسرعت کاربرد دارد و در لیست تحریم قرار گرفته است، اما جوانان ایران اسلامی این چالش را به فرصت تبدیل کرده اند.
کد خبر 4390821
برچسبها
مطالب بیشتر
مطالب بیشتر
'); })(document);
نوشتن دیدگاه