کد خبر: 9731
منتشر شده در دوشنبه, 11 ارديبهشت 1396 17:08
ساعت: 16:08 منتشر شده در مورخ: 1396/02/11 شناسه خبر: 1095600 کسی که در ستاد انتخاباتی رئیس جمهور کنونی بر ضد سربازان کشور خود در جبهه جنگ حرف می زند چه تعریفی از امنیت ملی دارد؟ به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «تیتریک»؛ غلامحسین کرباسچی شخصیت حاشیه ساز و معروف که این روزها برای حمایت...
ساعت: 16:08
منتشر شده در مورخ: 1396/02/11
شناسه خبر: 1095600
کسی که در ستاد انتخاباتی رئیس جمهور کنونی بر ضد سربازان کشور خود در جبهه جنگ حرف می زند چه تعریفی از امنیت ملی دارد؟
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «تیتریک»؛ غلامحسین کرباسچی شخصیت حاشیه ساز و معروف که این روزها برای حمایت از حسن روحانی شروع به فعالیت کرده است در آیین افتتاح یکی از ستادهای انتخاباتی روحانی اظهاراتی قابل تامل درباره مدافعان حرم و حمایت ایران از محور مقاومت در سوریه و عراق داشته است.
وی گفت:"ما هم دلمان می خواهد که در سوریه و لبنان و یمن و ... صلح برقرار بشود، دفاع از مظلوم بشود، شیعیان آنجا تقویت بشوند، ولی آیا این کار فقط با پول دادن و اسلحه خریدن و کشتن و زدن و اینها درست می شود؟
این دولت با غیرت دینی! می گوید که بگذارید از توان دیپلماسی برای حل مسائل منطقه استفاده کنیم."
ذکر چند نکته در پاسخ به این اظهارات کرباسچی خالی از لطف نیست:
۱- حمایت از مستضعفان و محرومان جهان از سیاست های اصولی انقلاب اسلامی است که در قانون اساسی نیز به صراحت تاکید شده و همه جریان های و سلیقه های سیاسی موظف به حمایت و تامین آن هستند، و یکی از مصادیق آن در عصر کنونی ملت شریف سوریه و عراق و یمن می باشند.
۲- تقریباً همه کارشناسان و تحلیل گران معتقداند که حضور مستقیم ایران در دو کشور سوریه و عراق نه تنها برای کمک و حمایت از شیعیان و مردم ستم دیده است بلکه در درجه اول برای تامین امنیت خود ایران می باشد، اگر نبود رشادت و ایثار رزمندگان در کوچه های حلب و موصل امروز در مرزهای غربی کشور و چه بسا شهرهای کرمانشاه و ایلام باید جلوی داعش و النصره گرفته می شد. آیا این گونه سخن گفتن در این مقطع زمانی بازی در تیم دشمن داعشی و تضعیف جبهه خودی نیست؟ کسی که در ستاد انتخاباتی رئیس جمهور کنونی بر ضد سربازان کشور خود در جبهه جنگ حرف می زند چه تعریفی از امنیت ملی دارد؟
۳-از طرفی آقای کرباسچی این همه رشادت و ایثار ناب و شهادت پاکترین جوانان اسلام برای تامین امنیت را محدود به "پول دادن و اسلحه خریدن و کشتن و زدن" می کند که این به راستی توهین صریح است، در حالی هنوز خون بسیاری از این شهدا بر روی زمین است و بعضاً پیکرهایی از آنها به میهن باز نگشته و بسیاری از مردم و خانواده ها داغ دار شهادت فرزندانشان هستند عده ای روشنفکرنما با تعابیری این چنین نسبت به این حماسه جسارت می کنند.
۴- در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دولت آقای روحانی باید موضع خود را با این گونه اظهارات مشخص کند، آیا چنین تحلیل هایی نظر خود دولت هم هست؟ آیا برنامه سیاست خارجی دولت آینده بر مبنای چنین تحلیل های استوار خواهد شد و در صورت پیروزی دولت اعتدال به دنبال محدود کردن حمایت از مقاومت و پیگیری دیپلماسی منفعلانه خواهد رفت؟ این ها سوالاتی است که نامزدهای اعتدال گرا یعنی آقایان روحانی و جهانگیری دقیقاً در همین ایام انتخابات به مردم پاسخ دهند تا مردم بهتر تصمیم بگیرند.
۵- نکته ای که وی در اظهارات خود به آن اشاره کرد استفاده از ظرفیت دیپلماسی برای حل این بحران بود و مثال توافق هسته ای (برجام) را نیز استفاده کرد. اولاً باید گفت که در هیچ مقطعی ایران راههای سیاسی و ظرفیت دیپلماسی را محدود و قطع نکرده و در همین دولت هم بعد از پرونده هسته ای بزرگترین نقش آفرینی سیاست خارجی ایران در پرونده بحران های منطقه بوده است.
ثانیاً کسانی که برجام را امروز مثال می زنند، بد نیست یک بار هم که شده دقیقاً دستاورد های این توافق را برای مردم مشخص کنند، خود مجریان و معماران اصلی برجام هر روز از نقض آن و عدم پایبندی طرف مقابل به آن می گویند، و به قول رئیس بانک مرکزی دستاورد برجام تقریباً هیچ بوده است.
ثالثاً توافق هسته ای آنقدر در رسیدن به اهداف خود ناکام بوده است که طراحان آن امروز مجبوراند در یک چرخش، هدفهای اولیه خود را تغییر دهند، سه سال پیش هدف از توافق رفع تحریم ها و گشایش های اقتصادی بود و امروز دفع سایه جنگ از کشور.
کسانی که سابقه سیاسی آنها از فساد و فتنه پر است و هر روز یک حاشیه برای کشور درست کرده اند در جایگاهی نیستند که بر علیه مقاومت جوانان انقلابی کشور در نبرد با سفاکترین و جانی ترین تروریست های جهان زبان باز کنند، دولت روحانی هم باید موضع خود نسبت به این توهین ها را در همین کارزار انتخاباتی مشخص کند.
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه