کد خبر: 16799
منتشر شده در شنبه, 10 تیر 1396 18:56
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: در صورت عدم همکاری بازیکنان و باشگاهها با تیمهای ملی جرایمی مثل محرومیت بازیکن و بازنده اعلام شدن باشگاهها اعمال میشود. به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسماعیل حسن زاده درباره اتفاقات رخ داده در هفته اول لیگ برتر فوتسال گفت: مسلما...
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: در صورت عدم همکاری بازیکنان و باشگاهها با تیمهای ملی جرایمی مثل محرومیت بازیکن و بازنده اعلام شدن باشگاهها اعمال میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسماعیل حسن زاده درباره اتفاقات رخ داده در هفته اول لیگ برتر فوتسال گفت: مسلما کمیته فوتسال متعاقب مقررات باید وضعیت دیدارهای معوقه را معلوم کند که با توجه به پیش بینی قانون، این کمیته می تواند حکم بر تکرار مسابقه یا بازنده کردن تیمی که در مسابقه حاضر نشده است را صادر کند.
وی افزود: چنانچه تصمیم گیری راجع به مسابقات معوقه و نیمه تمام از سوی کمیته فوتسال به عمل آید و آن کمیته تیم یا افرادی را مقصر و عامل عدم انجام مسابقه تشخیص دهد، می تواند مقصران را جهت تنبیه انضباطی به کمیته انضباطی معرفی کند. یعنی تصمیم گیری راجع به مسابقات انجام نشده با کمیته فوتسال است و تنبیه متخلفان که موجب عدم برگزاری بازی شده اند، بر عهده کمیته انضباطی است. البته اینکه تیم های متخلف که برای مسابقه حاضر نشده اند چه دلایلی دارند و این دلایل موجه است یا خیر، در حیطه اختیارات کمیته فوتسال است و تصمیمات در آن کمیته اتخاذ خواهد شد.
رئیس کمیته انضباطی در ادامه درباره عدم شرکت برخی از بازیکنان در اردوی تیم ملی فوتبال امید، گفت : برخی از باشگاه ها با تیمهای ملی به ویژه تیم امید، همکاری نداشتند. در خصوص حضور بازیکنان در تیم ملی و در هر رده ای، ماده ۸۳ آیین نامه انضباطی پیش بینی کرده است که اشخاص حقوقی (باشگاه ها) و افراد حقیقی (بازیکنان) حق خودداری یا انصراف از حضور در تیم های ملی و یا ممانعت از شرکت افراد در برنامه های تیم ملی در هر رده ای از تیم های ملی را ندارند. اگر مقامات تیم ملی و فدراسیون فوتبال در خصوص این تخلف از باشگاه ها یا بازیکن به کمیته انضباطی شکایت کند، کمیته انضباطی تنبیهاتی که در ماده ۸۳ تعیین شده است به مرحله اجرا خواهد گذاشت.
وی در خصوص تنبیهاتی که در ماده ۸۳ وجود دارد، گفت: به عنوان مثال اگر باشگاه اجازه حضور به بازیکن خود در تیم ملی را ندهد و سپس از وجود آن بازیکن در مسابقه ای استفاده کند، نتیجه آن دیدار ۳ بر صفر به سود حریفش اعلام می شود و حتی ادامه حضور بازیکن نیز به حالت تعلیق در می آید. اگر بازیکن خودش بدون دخالت باشگاه از رفتن به اردوی تیم ملی خودداری کند، تا ۷ مسابقه و پرداخت ۳۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم می شود.
حسن زاده بیان کرد: بدون شک در صورت تکرار، مجازات بیشتری می توان در نظر گرفت. یعنی بازیکن و باشگاه نمی تواند بر خلاف برنامه های تیم ملی (برنامه هایی که با زمانبندی قانونی و مقررات فوتبال اعلام می شود) مخالفت کنند که البته در این زمینه تاکنون باشگاه ها نهایت همکاری را با تیم ملی داشته اند. از مدیران باشگاه ها تقاضا داریم با توجه به حساسیت جایگاه تیم های ملی مخصوصا تیم ملی امید، نسبت به همکاری هر چه بیشتر اقدام کنند.
وی در ادامه درباره تشکیل کمیته تعیین وضعیت بازیکنان گفت: مطمئنا از این پس هر گونه مباحث مالی و پرونده های مربوط به مطالبات افراد از باشگاه ها در حیطه اختیارات آن کمیته خواهد بود و همکاران ما در کمیته تعیین وضعیت بازیکنان مسائل مربوط به اجرای آرای مالی و نحوه اجرای احکامی که تاکنون صادر شده است و نیز نحوه رسیدگی به پرونده های موجود و آینده را در دستور کاری خود قرار می دهند. تلاش فدراسیون در روزهای اخیر بر این بوده که تمهیدات لازم برای شروع فعالیت کمیته تعیین وضعیت بازیکنان را فراهم کند.
حسن زاده یادآور شد: ضمن آرزوی موفقیت برای وثوق احمدی و همکارانش در این کمیته، امیدواریم با اعمال صلاحیت کمیته تعیین وضعیت بازیکنان، پرونده های مالی با آیین دادرسی جدید و به نحو احسن در کمیته فوق رسیدگی شود و کمیته انضباطی که تاکنون با دستور هیات رئیسه و با صلاحیت مضاعف به این امور هم می پرداخت، بتواند به وظیفه اصلی خود که فقط مسائل انضباطی فوتبال است، بپردازد. در این زمینه به همه طلبکارانی که احکام قطعی در اختیار دارند و منتظر اجرای آن هستند نیز اعلام می شود که منتظر دستورات جدید کمیته تعیین وضعیت بازیکنان باشند و مسلما قبل از شروع فصل جدید فوتبال تصمیمات قابل توجهی برای نحوه اجرای آرای مالی توسط آن کمیته اتخاذ خواهد شد.
رئیس کمیته انضباطی در ادامه گفت: با توجه به اینکه برخی از بازیکنان و حتی کادر فنی و سایر افرادی که با سمت های مختلف با تیم ها همکاری می کنند، در طول فعالیت فصل گذشته یا حتی فصل های گذشته محکومیت ها و محرومیتهایی دارند، اعلام می شود باشگاه هایی که با قرارداد جدید می خواهند این افراد را به خدمت بگیرند، مراقب باشند که از میزان محرومیت انضباطی و داشتن جریمه های نقدی و حتی بدهکاری به افراد از جمله کارگزاران، مطلع باشند و در صورت لزوم از مبادی ذیربط استعلام گرفته و از محروم و بدهکار نبودن افراد مطلع شوند. همچنین با توجه به اینکه جریمه های نقدی در فصل گذشته باید تاکنون پرداخت شده باشد، چنانچه فردی اقدام به پرداخت جریمه نقدی نکرده باشد در شروع فصل جدید از فعالیت آنهاجلوگیری می شود. لذا لازم است باشگاه ها در انعقاد قرارداد توجه ویژه ای به وضعیت انضباطی بازیکن یا مربی طرف قرارداد خود داشته باشند.
حسن زاده در پایان درباره برنامه آموزشی انضباطی این کمیته برای باشگاه ها گفت: برنامه آموزشی انضباطی برای باشگاه ها از طرف دبیر کل فدراسیون به مبادی ذیربط از جمله سازمان لیگ و باشگاه ها اعلام شده است که به زودی در ۶ استان دارای لیگ برتر، عملی خواهد شد. در صورت آمادگی هیاتهای استانها، برای لیگ های پایین تر نیزکلاس های آموزشی انضباطی برگزار خواهد شد. با توجه به اینکه منتظر هستیم تا با آیین نامه انضباطی جدید قبل از شروع فصل، جهت اجرا در فصل آینده فوتبال به دست ما برسد، امیدواریم این امر به زودی محقق شود و نکات جدید آیین نامه انضباطی جدید به نحو مقتضی مورد آموزش قرار گیرد. ضمن اینکه قبل از شروع فصل جاری لیگ برتر هم موارد مهمی از مقررات استخراج و به اطلاع باشگاه ها و بازیکنان خواهد رسید.
نوشتن دیدگاه