کد خبر: 18732
منتشر شده در یکشنبه, 05 شهریور 1396 01:58
به گزارش قدس آنلاین، مرحله نهایی پانزدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان پسر زیر ۱۹ سال جهان روز شنبه با برگزاری با ۱۰ دیدار پیگیری شد که طی آن در یکی از بازی ها تیم والیبال نوجوانان ایران در مرحله نیمه نهایی این تورنمنت به مصاف کره جنوبی رفت و با ارایه یک بازی مقتدرانه سه بر صفر این تیم...
به گزارش قدس آنلاین، مرحله نهایی پانزدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان پسر زیر ۱۹ سال جهان روز شنبه با برگزاری با ۱۰ دیدار پیگیری شد که طی آن در یکی از بازی ها تیم والیبال نوجوانان ایران در مرحله نیمه نهایی این تورنمنت به مصاف کره جنوبی رفت و با ارایه یک بازی مقتدرانه سه بر صفر این تیم را شکست داد تا راهی فینال این مسابقات شود و مدال نقره اش قطعی شده باشد.
شاگردان محمد وکیلی به ترتیب با امتیازهای ۲۵ بر ۲۳، ۲۵ بر ۲۰ و ۲۵ بر ۱۸ کره جنوبی را شکست دادند تا هفتمین پیروزی متوالی خود در بحرین جشن بگیرند.
ملی پوشان نوجوان ایران در دیدارهای قبلی (دور مقدماتی) موفق به شکست ایتالیا (سه بر دو)، مکزیک (سه بر صفر)، چین (سه بر صفر) و جمهوری چک (سه بر صفر) شده بودند و در دیدار مراحل اول و دوم پلی آف نیز ترکیه و برزیل را سه بر صفر شکست داده بودند.
محمد وکیلی سرمربی تیم والیبال نوجوانان ایران در ابتدای مسابقه با ترکیه از ترکیب مهدی جلوه، امیرحسین توخته، امیرمحمد فلاحتخواه، مرتضی شریفی، امیرحسین اسفندیار، پوریا یلی و محمدرضا حضرت پور استفاده کرد.
رقابت دو تیم در ست نخست این مسابقه بسیار نزدیک به هم شروع شد و ملی پوشان ایران و کره امتیازها را به ترتیب برای کشور خود ثبت کردند. از امتیاز ۱۰ به بعد تیم کره کمی در کسب امتیاز بهتر عمل کرد و در زمانی که ۱۳ بر ۱۰ پیش بود، وکیلی وقت استراحت درخواست کرد.
وقت استراحت فنی دوم این مسابقه نیز ۱۶ بر ۱۳ به کره جنوبی رسید. ملی پوشان کشورمان سپس سه امتیاز متوالی به دست آوردند و مسابقه در پوئن ۱۶ مساوی شد. امتیاز ۱۷ را نیز اسفندیار به دست آورد. در امتیاز ۲۱ بر ۲۰ به سود ایران سرمربی کره وقت استراحت گرفت. در نهایت این ست ۲۵ بر ۲۳ به سود ایران تمام شد.
در ست دوم نخستین امتیاز به کره جنوبی رسید. اما ملی پوشان کشورمان چهار امتیاز متوالی به دست آوردند تا سرمربی کره وقت استراحت درخواست کند. وقت استراحت فنی نخست ست دوم ۸ بر ۶ به ایران رسید. در ست دوم برتری تیم ایران از نظر روانی بر بازیکنان کره ای مشهود بود. زیرا ملی پوشان به راحتی تاکتیک های مد نظر کادر فنی را در زمین پیاده می کردند.
در امتیاز ۱۴ بر ۱۰ به سود ایران، سرمربی کره درخواست وقت استراحت کرد. وقت استراحت فنی دوم این ست ۱۶ بر ۱۲ به ایران رسید. عملکرد تیم ایران در ادامه ست دوم بهتر هم شد و در نهایت این ست ۲۵ بر ۲۰ به سود ایران به پایان رسید تا ملی پوشان نوجوان دو بر صفر در ست شماری از کره جلو بیافتند.
در ست سوم نخستین امتیاز به ایران رسید. کره ای ها که اگر نتیجه این ست را واگذار می کردند، باید با دیدار نهایی خداحافظی می کردند، در این ست بسیار پرتلاش و انگیزه ظاهر شدند اما تمرکز بازیکنان ایران اجازه خودنمایی به آنان نمی داد. البته حدود ۱۰۰ تماشاگر کره ای مقیم بحرین که در سالن حضور داشتند کمک زیادی به این تیم کردند. به همین دلایل رقابت دو تیم نزدیک به هم پیش می رفت و وقت استراحت نخست فنی نیز ۸ بر ۷ به ایران رسید.
در امتیاز ۱۲ بر ۱۰ به سود کره، وکیلی نخستین تعویض خود در این مسابقه را انجام داد و حسین سلیمان اهری برای یک امتیاز به میدان رفت، سپس اسفندیار به بازی برگشت. در امتیاز ۱۴ دو تیم برابر شدند و امتیاز بعدی نیز با اسپک اسفندیار به تیم ایران رسید. وقت استراحت فنی دوم این ست نیز ۱۶ بر ۱۴ به ایران رسید. در نهایت تیم والیبال نوجوانان ایران این ست را نیز ۲۵ بر ۱۸ به سود خود خاتمه داد تا سه بر صفر فاتح هفتمین میدان جهانی خود در بحرین باشد.
والیبال نوجوانان کره جنوبی در بحرین دهمین حضور جهانی خود را تجربه می کند که نسبت به ایران یک دوره کمتر در رقابتهای جهانی بوده است. این کشور دو مدال برنز مسابقات جهانی نوجوانان در سال های ۱۹۹۱ و ۱۹۹۳ در پرونده کاری خود دارد که ۱۴ سال از روی سکو رفتن این تیم می گذرد.
این تیم در هشت دوره دیگر یک مقام پنجمی (۱۹۸۹)، دو عنوان ششمی (۱۹۹۹ و ۲۰۰۱)، دو جایگاه نهمی (۱۹۹۷ و ۲۰۰۵) و دو رتبه دهم و چهاردهم (۲۰۱۳ و ۲۰۱۱) به دست آورده است.
دیجان روگیچ از صربستان و لوئیس جراردو ماسیاس از مکزیک به عنوان داوران اول و دوم قضاوت دیدار ایران و کره جنوبی را برعهده داشتند.
تیم روسیه نیز در دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی موفق به شکست ژاپن شد تا به عنوان حریف ایران به دیدار نهایی این رقابت ها صعود کند. دیدار نهایی این رقابتها ساعت ۱۹ روز یکشنبه به وقت محلی و ۲۰ و ۳۰ به وقت تهران برگزار می شود.
نوشتن دیدگاه