کد خبر: 39733
منتشر شده در دوشنبه, 23 بهمن 1396 13:06
نایب رئیس بانوان فدراسیون وزنهبرداری گفت: دستاوردهای رکوردگیری نشان دهنده پتانسیل بالای زنان و لزوم برنامه ریزی و توسعه این رشته است. به گزارش خبرگزاری مهر، «ریحانه طریقت» در خصوص نخستین دوره رکوردگیری بانوان گفت: اولین دوره رکوردگیری وزنه برداری زنان ایران در روهای ۱۵ و ۱۶ بهمن ماه مصادف با ایام...
نایب رئیس بانوان فدراسیون وزنهبرداری گفت: دستاوردهای رکوردگیری نشان دهنده پتانسیل بالای زنان و لزوم برنامه ریزی و توسعه این رشته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، «ریحانه طریقت» در خصوص نخستین دوره رکوردگیری بانوان گفت: اولین دوره رکوردگیری وزنه برداری زنان ایران در روهای ۱۵ و ۱۶ بهمن ماه مصادف با ایام الله دهه فجر با حضر ۱۰۲ ورزشکار، مربی، سرپرست، کادر فنی و داوران خانم از ۱۶ استان در تالار وزنه برداری فدراسیون وزنه برداری برگزار شد.
وی ادامه داد: از آنجائیکه فرآیند آموزش در وزنه برداری شامل تکرار سیکل استعدادیابی آموزش و سنجش در غالب رکوردگیری می باشد، این رکوردگیری با هدف ایجاد انگیزه، سنجش پتانسیل موجود، آزمایش استانی و ایجاد فضا و محیطی برای تجربه ملموستر رقابتها برای وزنه برداران خانم برنامه ریزی و انجام شد.
طریقت در خصوص اینکه این رکوردگیری اصلاً مسابقه رسمی نبوده اظهارداشت: در این رکوردگیری مراسم سکو و توزیع مدال داشتیم ولی تیم برتر یا ورزشکار برتر معرفی نکردیم، چون این مسابقه رسمی نبود. از آنجائیکه تعداد افراد در اوزان مختلف ناقص بوده و یکسری از استان ها فعال در حدود ۱۵ ورزشکار در این رکوردگیری حضور داشتند و برهمین اساس عنوان رسمی به هیچ تیم تعلق نگرفت.
نایب رئیس بانوان فدراسیون وزنه برداری در خصوص استان های که فعالتر از بقیه استان ها هستند، تاکید کرد: هر چند که انسجام تیمی، برنامه ریزی به موقع، انجام رکوردگیری، انتخاب و اعزام وزنه بردار به این چنین مراسم های باعث می شود که از استان های همچون خراسان رضوی تقدیر کنیم.البته با همه تلاش ها که صورت گرفت، جای دختران وزنه بردار کرمانشاه که برای حضور در نخستین دوره رکوردگیری کشوری آماده شده بودند، بسیار حس شد و جای آنها در این مراسم خالی بود.
وی در ادامه در خصوص آینده وزنه برداری بانوان در کشورمان تصریح کرد: استقبال زیاد از طرف هیئت ها نشان دهنده پتانسیل موجود در وزنه برداری بانوان است که حتماً دیده می شود و برای ادامه گسترش آن تا رسیدن به نتایج طلایی برنامه ریزی خواهد شد. برهمین اساس ما به آینده امیدواریم تا با انرژی بیشتر و دستاوردهای این رکوردگیری که نشان دهنده پتانسیل بالای وزنه برداری زنان کشور است، برنامه ریزی کنیم و عملکرد بانوان در این رشته را توسعه بدهیم. تلاش ما این است که با کمک و حمایت معاونت بانوان وزرات ورزش و جوانان که تا به الان ما را همراهی کرده اند، مجوز و مراحل بعدی را هم اخذ کنیم و مشکلات پیش رو را پشت سر بگذاریم.
طریقت در خصوص نخستین اردوی تیم وزنه برداری بانوان نیز گفت: دختران نوجوان حاضر در این رکوردگیری کشوری به نخستین اردوی تیم وزنه برداری بانوان که همزمان با برگزاری رقابتهای جام بین المللی فجر در اهواز، دعوت می شوند. از میان نفرات دعوت شده به این اردو، وزنه برداران نوجوان برتر به مرحله بعدی اردوی وزنه برداری بانوان ایران دعوت خواهند شد. به همین روال تیم های رده سنی جوانان و بزرگسالان نیز تشکیل خواهد شد و برای آنها نیز برنامه ریزی می شود . بر این اساس افراد مستعد شناخته می شوند و به جمع اردونشینان اضافه خواهند شد.
نایب رئیس وزنه برداری بانوان در پایان خاطرنشان کرد: در ابتدای راه هستیم و بسیاری از استان ها به تازگی به ما می پیوندند.از حمایت ها و اعتماد علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه برداری و همچنین همکاران محترم در کمیته اجرایی مسابقات و پشتیبانی که در برگزاری نخستین دوره رکوردگیری و برنامه ریزی ها در کنار بنده بودند، تشکر می کنم.
نوشتن دیدگاه