کد خبر: 29682
منتشر شده در سه شنبه, 20 مهر 775 01:56
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، سازمان بهداشت جهانی قصد دارد اختلال بازیهای رایانهای را به عنوان یک مشکل سلامت روانی به پیشنویس نسخه جدید دستهبندی جهانی بیماریهای خود بیافزاید. نتیجه تازهترین بررسیها نشان داده است، بازیهای اینترنتی میتواند مخربتر از آنچه که قبلا گفته شده...
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، سازمان بهداشت جهانی قصد دارد اختلال بازیهای رایانهای را به عنوان یک مشکل سلامت روانی به پیشنویس نسخه جدید دستهبندی جهانی بیماریهای خود بیافزاید.
نتیجه تازهترین بررسیها نشان داده است، بازیهای اینترنتی میتواند مخربتر از آنچه که قبلا گفته شده باشد و منجر به بروز اختلالات فراوان و در نهایت آسیب جدی به سلامت روان شود.
به گفته کارشناسان، هیجان همیشگی هنگام بازی، بر روی ارگانیسم کودک تأثیر گذاشته و پیامدهای منفی بر دستگاه گردش خون و گوارش میگذارد؛ همچنین این هیجانهای دروغین ، سلامت روانی کودک را به خطر می اندازد.
به نظر برخی از متخصصان اعصاب و روان، بازیهای پرهیجان رایانهای که طی آن صفحه نمایشگر رایانه، از فلاشها و شعاعهای خیره کننده نوری پوشیده میشود سبب بروز
هیجانهای شدید عصبی در نوجوانی میشود که از نظر عصبی ضعیف هستند و برای ابتلا به صرع آمادگی دارند.
سخنگوی سازمان جهانی بهداشت میگوید: اختلال بازیهای رایانهای به عنوان یک مشکل سلامت روانی در سال 2018 مورد بررسی قرار میگیرد؛ علاوه بر این اختلالات ناشی از بازیهای اینترنتی بسیار فراتر از بازیهای رایانهای است و این در حالیست که هیچ سازمانی به این موضوع نمیپردازد.
سخنگوی این سازمان در پایان اعلام کرد: در سال 2018 یک بررسی در ارتباط با اینکه بازیهای اینترنتی تا چه حد زندگی کودکان و نوجوانان را دچار اختلال میکنند و حتی مانع انجام امور شخصی آنها نظیر مسواک زدن میشوند، صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه