کد خبر: 54543
منتشر شده در دوشنبه, 05 شهریور 1397 03:19
به گزارش جام نیوز، امام صادق علیه السلام در روایتی عالم واقعی از نظر اسلام را معرفی میفرمایند. امام صادق علیه السلام در بیان مراد از قول خداوند در قرآن کریم «إِنّما يَخْشَى اللّهَ مِنْ عِبادِهِ الْعُلَماءُ»(1) میفرمایند: يَعْنِي بِالْعُلَمَاءِ مَنْ صَدّقَ فِعْلُهُ قَوْلَهُ وَ مَنْ لَمْ يُصَدّقْ...
به گزارش جام نیوز، امام صادق علیه السلام در روایتی عالم واقعی از نظر اسلام را معرفی میفرمایند. امام صادق علیه السلام در بیان مراد از قول خداوند در قرآن کریم «إِنّما يَخْشَى اللّهَ مِنْ عِبادِهِ الْعُلَماءُ»(1) میفرمایند: يَعْنِي بِالْعُلَمَاءِ مَنْ صَدّقَ فِعْلُهُ قَوْلَهُ وَ مَنْ لَمْ يُصَدّقْ فِعْلُهُ قَوْلَهُ فَلَيْسَ بِعَالِمٍ.(2) «راجع به قول خداى عزو جل «تنها بندگان دانشمند خدا از او ترس دارند» حضرت میفرمایند: مراد به علما كسى است كه كردارش گفتارش را تصديق كند و كسى كه چنين نباشد عالم نيست.»
بنابراین در منطق اسلام عالم کسی است که به علم خود عمل کند و کسی که به علم خود عمل نکند با جاهلی که از آن علم بهرهای ندارد مساوی است چرا که آن علم به هر دو نفعی نرسانده است و چنین عملی با جهل مساوی است.
1. فاطر/28
2. اصول كافى جلد 1 ص :44 (باب صفت عملما/ ح2)
نوشتن دیدگاه