کد خبر: 21560
منتشر شده در سه شنبه, 04 مهر 1396 14:53
به گزارش سرویس بازار ایسنا، محمدعلی یوسفیزاده مدیر عامل شرکت انتقال دادههای آسیاتک در این همایش سخنان خود را در سه بخش استراتژی آسیاتک، بازار سرمایه و رابطه آن با صنعت ICT و ساختار شبکه بیان کرد. وی با یادآوری این مهم که برنامه استراتژی در هر بازه زمانی راهکار و راهساز آینده است، بر نو بودن و...
به گزارش سرویس بازار ایسنا، محمدعلی یوسفیزاده مدیر عامل شرکت انتقال دادههای آسیاتک در این همایش سخنان خود را در سه بخش استراتژی آسیاتک، بازار سرمایه و رابطه آن با صنعت ICT و ساختار شبکه بیان کرد.
وی با یادآوری این مهم که برنامه استراتژی در هر بازه زمانی راهکار و راهساز آینده است، بر نو بودن و پرهیجان بودن این صنعت اشاره کرد.
وی با ذکر تغییر استراتژی آسیاتک در پی تغییر صدور پروانه PAP به FCP، استراتژی جدید را بسیار شفاف دانست و آن را دارای برنامهریزی حداقل 10ساله عنوان کرد.
یوسفیزاده ادامه داد: در دوره پروانه PAP مجبور بودیم که ساز و کار انحصاری و مستقل داشته باشیم، در نتیجه تعدادی از شرکتها که آنها نیز ساختاری مستقل داشتند از آسیاتک دور شدند، اما با تغییر پروانه، تحول بزرگی روی داد و شرکتهایی که توانایی رشد و بزرگ شدن داشتند در این کسب و کار باقی ماندند.
مدیرعامل آسیاتک در ادامه افزود: اکنون دولت پی به اهمیت صنعت ICT برده و ارتباطات را نیاز روزمره مردم کشور میداند و به هر روش ممکن نیاز به توسعه در کشور وجود دارد.
یوسفیزاده اتحاد و ایجاد یک سیستم متحد را راهکار حفظ سهم بازار عنوان کرد و با تاکید بر open source شدن شبکه آن را نتیجه مطالعه و تحقیقاتی در مدت زمانی بیش از دو سال دانست.
مدیرعامل آسیاتک با بیان اینکه دیتا سنترهای آسیاتک در شهر تهران حدود 20 درصد ترافیک مصرفی مشترکان را در کوتاهترین مسیر ممکن به شبکه تحویل میدهد، از شبکه تلفن ثابت آسیاتک، طراحی شبکه تلفن ثابت در 31 استان و پیش شماره 094 در سراسر کشور به عنوان ویژگیهای بارز آسیاتک یاد کرد.
یوسفیزاده با بیان اینکه دلیل انتخاب استراتژی مبتنی بر سهامی عام شدن آسیاتک، ایجاد تعلق خاطر بیشتر برای جامعه بوده است، ایجاد پشتوانه سرمایهای را نیز از دیگر مزایای این استراتژی بیان کرد.
مدیرعامل آسیاتک با بیان اینکه با ورود به بورس در معرض نظارت صدهزار نفر قرار میگیریم افزود: حضور در محافل سهامی عام از عوامل اصلی و کلید بقای شرکتهای قدرتمند است.
وی با تاکید بر اینکه ورود به بورس فضای بازتری را برای آینده آسیاتک فراهم میکند آرزوی خود را حضور تک تک شرکتهای servco در بورس دانست.
در ادامه این همایش حسین علیمحمدی معاون کسب و کار آسیاتک نیز با اشاره به کسب رتبه نخست ارزیابی سازمان تنظیم مقررات در سال 1395 توسط آسیاتک، این مهم را دارای نقش کلیدی در همکاری شرکتهای servcoبا این مجموعه دانست و افزود: تعامل با واحد فنی آسیاتک و اتصال شبکهها به همدیگر نقش اساسی در همکاریهای فیمابین دارد.
وی با ذکر این نکته که ساختار این شرکتها عموما درون استانی بوده است، ظرفیتهای بالای فنی آسیاتک و داشتن قابلیت خدمات نصب در تمام کشور را مسبب افزایش ظرفیتهای ایجاد همکاری اعلام کرد.
در این مراسم رسولینیا از طرف دبیرخانه شرکتهای servco، کاظم قنبری مدیرعامل قاصدک سامانه و مرتضی کبیری از شرکت تلسی نیز به سخنرانی پرداختند.
انتهای پیام