کد خبر: 21075
منتشر شده در یکشنبه, 09 مهر 1396 03:01
دکتر محمد علی برخورداری در گفت و گو با ایسنا با اعلام این مطلب میزان بودجه تعمیر و تجهیز دانشگاه علم و صنعت را حدود ۱۲ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: متاسفانه این مبلغ هنوز به طور کامل پرداخت نشده است . در واقع این دانشگاه به دلیل قدمت بالا، ساختمانهایی در اختیار دارد که این ساختمان ها هر ساله...
دکتر محمد علی برخورداری در گفت و گو با ایسنا با اعلام این مطلب میزان بودجه تعمیر و تجهیز دانشگاه علم و صنعت را حدود ۱۲ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: متاسفانه این مبلغ هنوز به طور کامل پرداخت نشده است . در واقع این دانشگاه به دلیل قدمت بالا، ساختمانهایی در اختیار دارد که این ساختمان ها هر ساله نیاز به تجهیز و نوسازی دارند. بنابر این با مبلغ اندک تعمیر و تجهیز نمیتوان اولویت خاصی را برای تعمیر ساختمانهای خاص اختصاص داد. تنها تلاش ما این است که بودجه در دانشگاه به صورت عادلانه توزیع شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه هیچ بودجهای به عنوان بودجه نوسازی برای دانشگاه علم و صنعت اختصاص نیافته است، گفت: بودجه ساخت و ساز با اعتبار تعمیر و تجهیز از یکدیگرمجزا است. متاسفانه بودجه ای را در امر ساخت و ساز به دانشگاه اختصاص داده نشده است.
رییس دانشگاه علم و صنعت از ساخت کتابخانه مرکزی در این دانشگاه خبر داد و گفت: برنامه ساخت این کتابخانه از حدود هشت سال پیش آغاز شده که به دلیل مشکلات بودجه ای نتوانست در موعد مقرر به بهره برداری برسد. اما درسالهای اخیر روند ساخت این کتابخانه شدت گرفته و در حال حاضر با وجود اینکه دو سال است که هیچ بودجهای در این پروژه دریافت نکردیم، روند ساخت آن در آستانه تمام شدن است.
دکتر برخورداری گفت: تا کنون حدود ۴۰ میلیارد تومان برای ساخت کتابخانه مرکزی دانشگاه علم و صنعت هزینه شده است. برای بهره برداری از این کتابخانه به ۱۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار بودجه نیاز دارد.
وی در پایان با اشاره به بهره برداری از ساختمان شماره ۲ دانشکده عمران دانشگاه علم صنعت در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: به دلیل کمبود فضا در دانشکده عمران تلاش کردیم دانشکده ای با عنوان عمران ۲ در کنار دانشکده فعلی ساخته شود که اگر چه ساخت آن به دلیل مشکلات مالی چند سالی طول کشید اما امسال بودجه ای برای بهره برداری آن تامین کرده ایم و انتظار داریم سه طبقه آن برای ترم جاری و مابقی در آینده به بهرهبرداری برسد. در واقع بهره برداری از این دانشکده به هشت میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که شش میلیارد آن تاکنون تامین شده است.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه