کد خبر: 59939
منتشر شده در دوشنبه, 10 آذر 1399 16:28
۱۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸ عضو فراکسیون دانشبنیان مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به مشکلات شرکتهای خلاق قانون حمایت از این شرکتها باید تصویب شود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، احسان ارکانی گفت: پیش از ورود به مجلس معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس کارگروه پژوهش و فناوری استان...
۱۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸
عضو فراکسیون دانشبنیان مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به مشکلات شرکتهای خلاق قانون حمایت از این شرکتها باید تصویب شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، احسان ارکانی گفت: پیش از ورود به مجلس معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس کارگروه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی بودم و به همین دلیل از نزدیک با مسائل و مشکلات شرکتهای خلاق آشنا هستم.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس یازدهم افزود: آنچه که سالها است به عنوان خلاء در حوزه در زیستبوم صنایع نرم و خلاق احساس میشود، مسئله حمایتهای روشن قانونی است. قوانین فعلی بیشتر بر شرکتهای دانشبنیان متمرکز هستند، این در حالی است که شرکتهای خلاق نیازمند این هستند که همراستا و به موازات شرکتهای دانشبنیان در زیر چتر قوانین حمایتی قرار گیرند.
ارکانی با اشاره به نیاز شرکتهای خلاق به تسهیلات مالی ارزان قیمت گفت: باید در قوانین حمایتی مصوب، موارد مصداقی همچون تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی و دیگر منابعی که میتواند در دسترس شرکتهای خلاق قرار گیرد، نیز مورد تاکید قرار گیرد و مصوب شود.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به اقدامات انجام گرفته توسط معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در حمایت از شرکتهای خلاق بیان کرد: علی رغم اقدامات صورت گرفته، تا زمانی که قانون مدقن و شفاف و همه جانبهای در این زمینه نداشته باشیم، بیشتر اقدامات انجام گرفته محدود به تشویق و ترویج خواهد بود. بنابراین گام اول حمایت، تصویب یک قانون حمایتی کارآمد و شفاف در مجلس شورای اسلامی است.
نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی، افزود: اگر قوانین حمایتی منسجم تصویب شود، شرکتهای خلاق به این نیاز نخواهند داشت که در هر قدمی دست آنها را بگیریم. زیرا بسیاری از شرکتهای خلاق توسط جوانان با استعداد و توانمند تاسیس میشود و آنها می توانند به واحدهای اقتصادی و فرهنگی ارزشمند برای کشور تبدیل شوند.
ارکانی همچنین بیان کرد: حمایتهای مختلفی را میتوان در «قانون حمایت از شرکتهای خلاق» گنجاند، حمایتهای مالیاتی و بسته حمایتی در زمینه فروش محصولات از جمله این اقدامات حمایتی است. همچنین نهادهای اجرایی و مجموعههای مختلف در کشور باید مکلف شوند تا محصولات مورد نیازشان را از اینگونه شرکتها تامین کنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی، ضمن اشاره به موارد قانونی مورد بحث در مجلس گفت: تا زمانی که همه حمایتهای قانونی مورد نیاز شرکتهای خلاق مصوب شود، خیلی فرقی نمیکند که این حمایتهای قانونی در قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان گنجانده شود یا به صورت یک قانون مجزا به تصویب برسد. مهم این است که قانون همه مسائل مورد نظر مدیران شرکتهای خلاق را در نظر بگیرد.
وی با تاکید بر تصویب هر چه سریعتر «قانون حمایت از شرکتهای خلاق» گفت: در مجلس با آقای سید محسن دهنوی رئیس فراکسیون دانشبنیان، در تلاش هستیم تا با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، در کنار شرکتهای دانشبنیان، یک قانون نیز برای حمایت از شرکتهای خلاق تصویب شود.
کد خبر 5084351
برچسبها
شهر خبر
مطالب بیشتر
نوشتن دیدگاه