کد خبر: 45259
منتشر شده در چهارشنبه, 09 خرداد 1397 20:23
به گزارش چهارشنبه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست گفت: آموزش ها باید با رویکرد آماده سازی محیط کسب و کار برای اشتغال جوانان با کمک شرکت های نوپا (استارت آپ ها) و توسعه بخش خصوصی ارائه شوند. «سورنا ستاری» افزود: باید زمینه تسهیل ورود بخش خصوصی برای...
به گزارش چهارشنبه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست گفت: آموزش ها باید با رویکرد آماده سازی محیط کسب و کار برای اشتغال جوانان با کمک شرکت های نوپا (استارت آپ ها) و توسعه بخش خصوصی ارائه شوند. «سورنا ستاری» افزود: باید زمینه تسهیل ورود بخش خصوصی برای نیازسنجی آموزشی و اجرای برنامه های مرتبط فراهم شود. وی گفت: الگوی ارائه آموزش های مهارتی در کشورهای پیشرفته، اجرای این برنامه ها در جوار بنگاه های اقتصادی، صنایع و محیط واقعی کار براساس نیاز واقعی بازار کار صنعت است. به گزارش ایرنا، پارک علم و فناوری، نهادی اجتماعی و جایگاهی برای توسعه نوآوری های دانش محور از طریق کمک به تشکیل و تقویت بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط و بخشی از راهبرد اندیشمندانه و هماهنگ برای توسعه ملی محسوب می شود.پارک های علم و فناوری جریان دانش و فناوری را میان دانشگاه ها، موسسه های تحقیق و توسعه، شرکت های خصوصی و بازار به حرکت انداخته و مدیریت می کند و به عنوان ابزار جلب شرکت های مبتنی بر فناوری در سطوح بین المللی شناخته می شود.
** فقدان نظام اطلاعاتی نیازهای اشتغال و آموزش معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: نظام اطلاعاتی نیازهای اشتغال و آموزش در ایران وجود ندارد و برای رفع نیازهای بازار کار برنامه ریزی آموزشی درستی نشده است. وی ادامه داد: با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری می توان در عرصه کسب و کار به یک الگوی حمایتی دست یافت. ستاری نقش بخش خصوصی در آینده صنعت را کلیدی توصیف کرد.
** ظرفیت سازمان فنی و حرفه ای برای آموزش های استارت آپیرییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز در این نشست بر اهمیت گنجاندن آموزش های مهارتی در آموزش های دانشگاهی تاکید کرد.«سلیمان پاک سرشت» گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان خانواده سیاستگذاری علمی و مهارتی کشور محسوب می شوند.وی که معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، افزود: حدود 40 درصد مراجعان مراکز آموزش فنی و حرفه ای را دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند تا برای ورود به بازار کسب و کار آماده شوند.رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: آموزش های مهارتی در کشور ما در قالب یک نظام آموزشی منسجم ارائه نمی شود که می توان همانند سایر کشورها با تصویب قانون مهارتی، پراکندگی این آموزش ها را رفع کرد.«با وجود گسترش شکلگیری استارت آپ ها این بخش مغفول واقع شده است و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برای ارائه آموزش های کوتاه مدت در این حوزه ظرفیت خوبی دارد». پاک سرشت افزود: کاهش تصدی گری دولت با واگذاری آموزش ها به بخش خصوصی محقق می شود و این سازمان در نقش حاکمیتی خود باید بر سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای نظارت کامل داشته باشد. 11 هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در سراسر کشور زیر نظر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور فعالیت می کند.
اقتصام*9132*1961*
انتهای پیام /*
نوشتن دیدگاه