کد خبر: 50281
منتشر شده در یکشنبه, 10 تیر 1397 21:01
به گزارش ایسنا، محمدحسین مقیمی در بیستمین جشنواره خیرین مدرسهساز که در مرکز همایشهای سازمان صداوسیما برگزار شد، گفت: طی این سالها خیرین در سراسر کشور و بهخصوص تهران قدمهای بزرگی برداشتهاند تا جایی که ۵۰ درصد ساختوساز مدارس در کشور توسط خیرین در مناطق محروم و سایر مناطق انجام شده است. وی...
به گزارش ایسنا، محمدحسین مقیمی در بیستمین جشنواره خیرین مدرسهساز که در مرکز همایشهای سازمان صداوسیما برگزار شد، گفت: طی این سالها خیرین در سراسر کشور و بهخصوص تهران قدمهای بزرگی برداشتهاند تا جایی که ۵۰ درصد ساختوساز مدارس در کشور توسط خیرین در مناطق محروم و سایر مناطق انجام شده است.
وی افزود: هر جا کمبودی هست، خیران به میدان میآیند تا نقایص و کمبودها را جبران کنند.
استاندار تهران با اشاره به اینکه میانگین تراکم جمعیت دانشآموزی در کلاسهای درس در کشور ۲۴ نفر است، گفت: این نُرم در تهران ۳۱.۵۶ نفر در هر کلاس است و در برخی مدارس تراکم تا ۳۹ و ۴۰ نفر نیز میرسد.
مقیمی افزود: در برخی شهرهای ما به علت مهاجرت بالا، افزایش تعداد دانشآموزان طبیعی نبوده و بهعنوان مثال شهری که چندین سال پیش ۱۰ هزار نفر جمعیت داشته، اکنون ۷۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و باعث شده نتوانیم نیازها را تامین کنیم.
وی با اشاره به مشکلات موجود در منطقه ۲۲ تهران، گفت: در منطقه ۲۲ که ساختوسازها از روند منطقی تبعیت میکرده و طبق طرح جامع تفصیلی بوده، امروز کمترین فضای آموزشی را دارد؛ علیرغم اینکه در طرح جامع تفصیلی تاکید شده بود مدرسه ساخته شود.
استاندار تهران ادامه داد: در استان تهران به دلایل مختلف کمبود فضای آموزشی داریم. در شورای برنامهریزی و توسعه استان تصمیم گرفتیم حداکثر اعتبار خود را به فضاهای آموزشی اختصاص دهیم. تعداد زیادی مدارس باید تخریب و بازسازی شوند و بیشترین فضاهای تخریبی را در شهر تهران داریم.
وی افزود: درست است در قانون بودجه و برنامههای توسعهای سهم بالایی را به نوسازی مدارس اختصاص دادهاند، اما در تهران پیگیریها کافی نبوده و در شرایط سختتری هستیم.
مقیمی خطاب به خیران مدرسهساز گفت: تقاضا دارم در امر مدرسهسازی به دولت کمک کنید تا با اعتبار بیشتری که ما اختصاص میدهیم بتوانیم تراکم دانشآموزی را از ۳۲ به ۲۴ نزدیک کنیم.دانشآموزان ما در تهران هم به فضای آموزشی، ورزشی و تربیتی نیاز دارند که لازم است همکاری بیشتری داشته باشیم.
استاندار تهران ادامه داد: شهرداری هم باید کمک کند و زمین را در اختیار آموزش و پرورش بگذارد و شورای شهر باید از نظر عوارض، مجوزات و صدور پروانه کمک کند و فرمانداران و دهیاران و سایر مسئولان مربوط به خیرین کمک کنند که مقدمات کار اعم از صدور مجوز با سهولت بیشتری فراهم شود تا خیرین با خیال آسوده کار کنند. امید است با برنامهریزی دولت و کمک خیرین شاهد کاهش تراکم دانشآموزی باشیم.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین ابوترابیفرد، امام جمعه موقت تهران نیز در این مراسم با بیان اینکه توسعه علمی است که کشور را پیش میبرد، اظهار کرد: ریشه چالشهای اقتصادی ما در قدمهای تهی از دانش در عرصه مدیریت و اقتصاد کشور است؛ قدمهایی که پشتوانه علمی ندارد.
وی تاکید کرد: نمیتوان بدون پیشبینی منابع مطمئن و پایدار و پسانداز صحیح، خلق هزینه کرد و با استقراض از بانکها این هزینهها را پاسخ داد.
حجتالاسلام ابوترابی فرد خطاب به خیرین مدرسهساز گفت: شما در عرصه فعالیت اقتصادی در هر مرتبهای از دانش هستید، دانش خود را ارتقاء ببخشید و در راه رشد و توسعه کشور بیش از آنچه که در گذشته قدم برداشتهاید، قدم بردارید. امروز بار بازسازی و نوسازی ۴۰ درصد از مدارس کشور بر شانههای شماست و ۶۰۰ هزار خیر مدرسهساز در کشور داریم که یک حرکت افتخار آخرین را خلق کردهاید.
امامجمعه موقت تهران با بیان اینکه در دهههای ۶۰ و ۷۰ مدارس شش شیفته داشتیم، گفت: امروز حداکثر ۱۰ درصد مدارس دوشیفته هستند و یک ارتقای معنادار در این عرصه اتفاق افتاده است.وی افزود: از شما میخواهم مقداری منابع را برای رشد کیفی آموزش و پرورش کشور در نظر بگیرید و اتاق فکری از انسانهای عالم، باتجربه و موفق درست کنید و از چهرههای دانشگاهی و آموزگاران دعوت کنید تا فقط فضای فیزیکی مدارس را نسازید بلکه به محتوا نیز فکر کنید.
وی تاکید کرد: ارتقای بهرهوری در کشور راه نجات کشور است و باید در مدارسی که ساختهایم بالاترین سطح تعلیم و تربیت را شاهد باشیم. شما راه را برای این کار هموار کنید.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه