کد خبر: 21360
منتشر شده در جمعه, 07 مهر 1396 10:52
کارگاه یک روزه «چگونه آیینها و اسطورهها را با کودکان سهمیم شویم» ویژه مربیان و کتابداران برگزار میشود. به گزارش خبرنگار مهر، «چگونه آیینها و اسطورهها را با کودکان سهمیم شویم» عنوان یک کارگاه یک روزه به سرپرستی لیلا کفاشزاده، مسئول دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث فرهنگی، ویژه مربیان،...
کارگاه یک روزه «چگونه آیینها و اسطورهها را با کودکان سهمیم شویم» ویژه مربیان و کتابداران برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، «چگونه آیینها و اسطورهها را با کودکان سهمیم شویم» عنوان یک کارگاه یک روزه به سرپرستی لیلا کفاشزاده، مسئول دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث فرهنگی، ویژه مربیان، آموزگاران و کتابداران است.
در این کارگاه کتاب دو جلدی «آرش کماندار» به روایت محمدهادی محمدی مبنا قرار می گیرد تا درباره کلیت اسطوره، اسطوره آرش، اسب سوارکار، زن نخ ریس، مرگ و زندگی، ایین های نوروزی و گونههای گیاهی و جانوری سخن گفته شود.
افسانه آرش زیباترین اسطوره ایرانی است و همه راز این اسطوره در این است که آرش با تیر خود جان میدهد که به ایران جان ببخشد. اما این جان دادن و جانبخشی که در اسطورهها و آثار تاریخی در گزارشی کوتاه آمده است، دست بازآفرینان این افسانه زیبا را میبندد که چگونه به سوی آن بروند تا بتوانند همه بزرگی آن را به نمایش بگذارند. از اینرو از این افسانه ایرانی هیچگاه یک بازنویسی و بازآفرینی جامع که دربرگیرنده گستردگی فرهنگ ایران و این اسطوره باشد، انجام نشده بود. اما اکنون در این روایت، از کودکی آرش و شیوه زندگی ایرانیان و کارهای آنان مانند پرورش اسب تا روشهای پهلوانپروری و باورهای مردم آن زمان و ایزدان آنها همراه با جنگهای درازپای ایرانیان و تورانیان سخن گفته شده است.
این دو کتاب در قطع بزرگ رحلی خوابیده ( ۳۵ در ۲۵ ) بر روی کاغذ گلاسه و چهاررنگ در انتشارات موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان منتشر شده است. اگرچه این مجموعه برای گروه سنی کودک و نوجوان است، اما نویسنده این اثر، خواندن یا بلندخوانی آن را به همه گروههای سنی پیشنهاد میکند.
کارگاه یک روزه «چگونه آیین ها و اسطوره ها را با کودکان سهمیم شویم»، جمعه ۲۱ مهر ماه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۵:۳۰ در موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان برگزار می شود.
'); d.write('
نوشتن دیدگاه