کد خبر: 26079
منتشر شده در سه شنبه, 09 آبان 1396 12:21
معاون فرهنگی دانشگاه تهران از تغییر رویکرد این دوره از جشنواره تئاتر تجربه خبر داد و عنوان کرد برخی گروههای تئاتری برای حضور در فستیوالهای دانشجویی بینالمللی آماده میشوند. مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران امروز سهشنبه ۹ آبان با حضور در غرفه خبرگزاری مهر در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات...
معاون فرهنگی دانشگاه تهران از تغییر رویکرد این دوره از جشنواره تئاتر تجربه خبر داد و عنوان کرد برخی گروههای تئاتری برای حضور در فستیوالهای دانشجویی بینالمللی آماده میشوند.
مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران امروز سهشنبه ۹ آبان با حضور در غرفه خبرگزاری مهر در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها درباره رویکرد این دوره از جشنواره «تئاتر تجربه» به خبرنگار مهر گفت: اگر قرار باشد جشنواره «تئاتر تجربه» تقلیدی از جشنوارههای دیگر باشد، بهتر است اصلاً برگزار نشود. هر جشنواره باید هویت خودش را داشته باشد و مشخص شود با چه اهدافی قرار است آن را برگزار کنیم.
وی ادامه داد: معتقدم جشنواره «تئاتر تجربه» چند سالی راهش را اشتباه میرفت و در حال تبدیل شدن به الگوی دستچندمی از جشنوارههای متداولی بود که در کشور برگزار میشود، اما خوشبختانه دوستانی که اخیراً جشنواره را رهبری میکنند، افراد باهوش و فهیمی هستند و در جلساتی که با آنها داشتم، تلاش کردم در حد توانم به آنها کمک کنم و تجربیاتم را در اختیارشان قرار دهم. در همین راستا به این نتیجه رسیدیم که جشنواره تئاتر تجربه باید هویت خودش را احیا کند و تبدیل شود به جشنوارهای که از همان ابتدا قرار بود، باشد.
سرسنگی یادآور شد: قرار است جشنواره «تئاتر تجربه» ماحصل تجربیات خالص دانشجویان و با حوزه آموزش و پژوهش تئاتر دانشگاهی در ارتباط باشد. خوشبختانه این اتفاق امسال رخ داده و شاهد کارهای زیر ۳۰ دقیقه و خلاق هستیم که بر اساس متدهای معتبر تئاتری طراحی شدهاند. همچنین انتخاب آثار نیز بسیار سختگیرانه صورت گرفت. البته امسال به حد اعلای انتظاراتمان نمیرسیم و برای دستیابی به این امر، چهار، پنج سال زمان لازم است اما مطمئناً در این دوره شاهد یک تجربه متفاوت هستیم و دوستان اذعان خواهند داشت که این جشنواره هویت مستقل خودش را بازیافته است.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران در ادامه درباره حضور بینالمللی گروههای تئاتری توضیح داد: همچنین قرار است در کنار برگزاری جشنواره، گروههای تئاتری خلاق را برای ارتباطات بینالمللی شناسایی کنیم چون یکی از محورهای سهگانه توسعه ما بحث بینالمللیسازی است که در همین زمینه ارتباطات فرهنگی، هنری و ورزشی بینالمللی برنامهریزی میشود. امیدوارم بتوانیم گروههای تئاتری را آموزش دهیم تا بتوانند در فستیوالهای دانشجویی بینالمللی حضور یابند.
وی در پایان صحبتهایش متذکر شد: با همکاری جهاد دانشگاهی، مناظراتی به زبان انگلیسی تدارک دیدهایم تا دانشجویان ترغیب شوند به زبان انگلیسی مناظره کنند تا بتوانند در رویدادهای بینالمللی به زبان انگلیسی حضور یابند. خوشبختانه امسال به دستاوردهای خوبی رسیدهایم و انگیزه زیادی در دانشجویان به وجود آمده تا بتوانند در جشنواره حضور یابند.
نوشتن دیدگاه