کد خبر: 37981
منتشر شده در سه شنبه, 03 بهمن 1396 14:08
هیئتی در مرکز پایتخت، با هدف بهره بردن از مفاهیم قرآن کریم مخصوص جوانان برگزار میشود. به گزارش سینماخبرهیئت، بهترین مکان برای پرورش انسان و رشد افراد است. مسئلهای که کمتر در هیئتها به آن توجه شده، جذب مخاطبان جوان و نوجوان در آن است؛ اما در این میان، هیئتهایی نیز هستند که مخصوص این گروه از...
هیئتی در مرکز پایتخت، با هدف بهره بردن از مفاهیم قرآن کریم مخصوص جوانان برگزار میشود.
به گزارش سینماخبرهیئت، بهترین مکان برای پرورش انسان و رشد افراد است. مسئلهای که کمتر در هیئتها به آن توجه شده، جذب مخاطبان جوان و نوجوان در آن است؛ اما در این میان، هیئتهایی نیز هستند که مخصوص این گروه از جامعه برگزار میشوند تا با جمع شدن کنار هم راهنمای جوانان و نوجوانان به راه درست زندگی و در امان ماندن آنها از آسیبهای جامعه باشند.
یکی از این هیئتها در مرکز پایتخت، به نام «هیئت نوجوانان قرآن و عترت» برگزار میشود، که با استفاده از بهترین و جذابترین روشها توانسته نوجوانان زیادی را به خود جذب نماید. در این هیئت، نوجوانان به دور هم جمع میشوند و با بهره بردن از مفاهیم قرآن کریم و راهنمایی اساتیدی که حرف و دغدغه آنان را میدانند، راه صحیح زندگی در جامعه پرتلاطم امروزی را میآموزند. آنها علاوه بر قبول مسئولیت در این هیئت، آموزشهایی از جمله کارآفرینی و آشنایی با اقتصاد نیز دریافت میکنند.
در هیئت قرآن و عترت، با تقسیم وظایف بین نوجوانان، تلاش شده تا خود آنها نیز در این امر شریک باشند و از فرصت خود استفاده نمایند. حالا این هیئت توانسته با جذب حداکثری، توجه سایر هیئتهای شهر را به مسئله نوجوانان جلب کند تا آنها نیز برنامههایی مخصوص این گروه سنی تدارک دهند.
خبرنگار ما به این هیئت رفته تا درباره چگونگی رشد و موفقیت آنها باخبر شود.
مظفر رستمی، از مؤسسان این هیئت، درباره هدف و چگونگی آغاز هیئت نوجوانان، بیان میکند: پیامبر گرامی اسلام(ص) قرآن و عترت را نزد مسلمانان به امانت گذاشتند و اکنون ما حرکتی را آغاز نمودهایم تا این امانت را به بهترین شیوه ممکن به نسل نوجوان بیاموزیم. ما در ابتدا، برنامههای هیئت را با روخوانی قرآن آغاز کردیم که جوانان محله استقبال خوبی از آن کردند.
مظفر رستمی، درباره چگونگی جذب و ماندگار کردن حضور نوجوانان، میگوید: با دادن هدایا و کتابهای مفید توانستیم نوجوانان محله را جذب نماییم؛ برخورد خوب روحانی و خادمان هیئت و صحبتهای به روز و قابل فهمی که در میان نوجوانان بیان میگردد، باعث ترغیب آنان به حضور در مراسمهای هفتگی شده است.
این خادم هیئت نوجوانان، با اشاره به برنامه مسئولان هیئت برای آینده، بیان میکند: ما از همان ابتدا به این فکر بودیم که این نوجوانان برای اداره هیئت تربیت شوند، چراکه روزی ما خواهیم رفت و علم هیئت بایستی به دست کسانی سپرده شود تا توانایی لازم را داشته باشند، به همین منظور، هر کس در هیئت قرآن و عترت مسئولیتی دارد، حتی کودک 4 سالهای را در اوایل تأسیس هیئت، را به عنوان مدیر منصوب کردیم.
همچنین حجت السلام حسین کریما، که به بیان مباحث اخلاقی و دینی در این هیئت میپردازد، درباره هیئت نوجوانان اینگونه میگوید: هیئت نوجوانان قرآن و عترت 9 سال است که به صورت هفتگی در یکی از محله های پایتخت، برگزار میشود. ما در این هیئت بر مسئله قرآن متمرکز شدیم و برنامههای مختلفی همچون روخوانی قرآن کریم و جشنواره حفظ برخی از سورههای قرآن را برگزار کردهایم.
روحانی هیئت نوجوانان، با اشاره به اینکه یکی از موضوعات هیئت، فضای مجازی است، بیان کرد: یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری، کار فرهنگی در فضای مجازی است، که ما با توجه به این موضوع، به مسئله فضای مجازی در هیئت میپردازیم و خوبیها و بدیهای این فضا را برای نوجوانان بیان میکنیم؛ روش بیان ما به این صورت نبوده که نوجوانان را به کنار گذاشتن موبایل دعوت کنیم، بلکه به آنان توصیه کردهایم تا فعالیت های دینی و قرآنی خود را از طریق موبایل و فضای مجازی انجام دهند.
حجت السلام حسین کریما با بیان اینکه هیئت در خانه شهید جواد زارعی برگزار میشود، درباره تأثیر هیئت میگوید: نوجوانانی که در مراسم هیئت شرکت میکنند، کاملا با اشتیاق و خواست خود و بدون هیچ اجباری آمدهاند، که این مسئله برای ما بسیار ارزشمند است چراکه امام علی(ع) میفرمایند: «قلب این جوانان مانند زمین ـآماده کشت است». عدم اجبار نوجوانان برای شرکت در مراسمها باعث شده تا با جان و دل سخن حق را بشنوند و خانوادههای آنان نیز با تشکر از مسئولان هیئت، از تغییر و تحول مثبت در افکار و اعمال فرزندان خود خبر میدهند.
روحانی هیئت نوجوانان قرآن و عترت، درباره لزوم اینگونه برنامهها افزود: در محله ای که ما این هیئت را ایجاد کردهایم، هیئت های فراوانی حضور دارند اما هیئت قرآن و عترت، تنها هیئت مخصوص نوجوانان است، و متأسفانه بسیاری از هیئتها، از کار فرهنگی برای این گروه سنی غافل شده اند و به آن پرداخته شده است.
حجت السلام حسین کریما در پایان گفت: یکی از مهمترین دغدغههای ما که باعث شد دور هم جمع شویم، مطالبه مقام معظم رهبری بود و بعد از فرمان آتش به اختیار ایشان، توان ما برای ادامه کار دو برابر شد.
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه