کد خبر: 42788
منتشر شده در سه شنبه, 11 ارديبهشت 1397 07:06
حجت الاسلام دکتر سیدمحمد سادات، مدیر بنیاد حضرت موعود (عج) در استان کردستان و معاون امور مذهبی نماینده ولی فقیه در استان در مورد برنامههای تدارک دیده شده برای نیمه شعبان در استان کردستان به خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان گفت: آموزه ها و برنامه های مهدوی در استان کردستان یکی از عوامل مهم وحدت...
حجت الاسلام دکتر سیدمحمد سادات، مدیر بنیاد حضرت موعود (عج) در استان کردستان و معاون امور مذهبی نماینده ولی فقیه در استان در مورد برنامههای تدارک دیده شده برای نیمه شعبان در استان کردستان به خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان گفت: آموزه ها و برنامه های مهدوی در استان کردستان یکی از عوامل مهم وحدت شناخته می شود؛ و بنیاد فرهنگی حضرت موعود(عج) در کردستان در راستای رسالتی که دارد و همچنین ترویج فرهنگ مهدویت امسال نیز یک سری از برنامه ها را در سطح استان برگزار می کند.
وی تصریح کرد: جشن های نیمه شعبان را در اکثر مساجد و مهدیه های استان کردستان برگزار می کنیم. جشن ولادت باسعادت حضرت مهدی(عج) در مهدیه بزرگ سنندج، مساجد بزرگ و مهم همچون مسجد قائم بیجار و مسجد صاحب الزمان(عج) برگزار می شود. بحث احیای شب نیمه شعبان را نیز که به آن تاکید شده، جزو برنامه های طرح مهدویت قرار دادیم و در سه مسجد شاخص استان کردستان برگزار می کنیم.
سادات با بیان اینکه حدود 40 ایستگاه صلواتی در استان راه اندازی می شود، بیان کرد: این ایستگاه های صلواتی با شربت و شیرینی در نقاط مختلف شهرها و حتی حاشیه شهرها از مردم در شب و روز پذیرایی می کنند. ما ایستگاه های صلواتی را در سطح استان از هفت ایستگاه شروع کردیم و در طی سه سال این ایستگاه ها به 40 مورد رسیده است و خوشبختانه مردم از ایستگاه های صلواتی استقبال زیادی می کنند.
مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) در استان کردستان بیان کرد: نزدیک به 10 هزار بسته پذیرایی آماده شده تا در جشن های نیمه شعبان در شهرستان های استان توزیع شود، همچنین از اساتید و سخنرانان کشوری برای شرکت در مراسم دعوت به عمل می آوریم. برگزاری نشست های مهدوی و نصب بنر و پوسترهای مهدوی از دیگر برنامه های ما است. تلاش بر آن است تا برای کودکان مسابقه نقاشی و دلنوشته مهدوی نیز داشته باشیم.
معاون امور مذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه برنامه های مهدویت با تاکید بر وحدت برگزار می شود، خاطرنشان کرد: باور مهدویت بین اهل تسنن و تشیع مشترک است. در اصل وجود امام زمان (عج) شک و تردیدی نیست. وجود حضرت امام زمان(عج) عامل وحدت است. استقبال از جشن ها، حضور مردم در ایستگاه های صلواتی، شرکت دانشجویان اهل تسنن در کارگاه های آموزشی و شرکت پرشور مردم در جشن های نیمه شعبان نشانگر این مهم است.
وی تاکید کرد: جشن های نیمه شعبان انرژی و امیدی نسبت به آینده بهتر در بین مردم ایجاد می کند و عاملی برای گسترش فرهنگ مهدوی و اعتقاد به منجی آخرالزمان است.
پایان پیام/9
نوشتن دیدگاه