کد خبر: 46698
منتشر شده در یکشنبه, 06 خرداد 1397 13:32
۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۲ تشکیل «شورای هماهنگی بازیهای رایانهای» میتوانست امید تازهای برای جبران غفلت مدیران فرهنگی از یک پدیده مهم فرهنگی باشد اما گویی جدیتی برای تثبیت این امیدواری در کار نبود! خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ: صبح دیروز شنبه پنجم خردادماه جمعی از مدیران ارشد فرهنگی و نمایندگان نهادهای...
۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۲
تشکیل «شورای هماهنگی بازیهای رایانهای» میتوانست امید تازهای برای جبران غفلت مدیران فرهنگی از یک پدیده مهم فرهنگی باشد اما گویی جدیتی برای تثبیت این امیدواری در کار نبود!
خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ: صبح دیروز شنبه پنجم خردادماه جمعی از مدیران ارشد فرهنگی و نمایندگان نهادهای مرتبط با حوزه بازیهای رایانهای در وزارت ارشاد گردهم آمدند تا برای نخستینبار به صورت جدی در جریان شرایط حاکم بر بازار پرابهام و مغفول این پدیده فرهنگی در ایران قرار بگیرند. جلسهای که قرار بودن در قالب خبر تشکیل «شورای هماهنگی بازیهای رایانهای» نویدبخش حرکتی تازه در زمینه توجه به صنعت بازیهای رایانهای در کشور باشد.
احتمالا به همین دلیل هم در آغاز این نشست حسین انتظامی در مقام دستیار ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: «هدف از برگزاری این جلسه این است تا با حضور نمایندگان دستگاههای ذیربط و موثر در این زمینه به تبادل اطلاعات در این بخش بپردازیم و عقب ماندگی نسبی دستگاههای حاکمیتی در این زمینه را جبران کنیم.»
اعتراف به عقبماندگی دستگاههای حاکمیتی در زمینه ساماندهی بازار بازیهای رایانهای در جلسهای با حضور مسئولان ارشد فرهنگی را میتوان به فال نیک گرفت و همزمان نمیتوان حسن نیست سیدعباس صالحی در مقام وزیر ارشاد برای طراحی، فراخوان و میزبانی نمایندگان نهادهای مرتبط در قالب جلسهای با محوریت بازیهای رایانهای را نادیده گرفت اما خروجی از جلسه هماندیشی و کیفیت رسانهای شدن آن امید به مثمر ثمر واقع شدن این حرکت تازه را با ابهاماتی جدی مواجه کرده است.
خبر مربوط به «تشکیل شورای هماهنگی بازیهای رایانهای» که بنابر اطلاع خبرنگار مهر قرار است در قالب فعالیت دبیرخانهای ثابت در بنیاد ملی بازیهای رایانهای در آینده نیز استمرار فعالیت داشته باشد، با تأخیر و با عنوان «نشست بررسی آخرین وضعیت بازیهای رایانهای و آینده و چالشهای پیش رو» از سوی روابط عمومی وزارت ارشاد مخابره شد؛ عنوانی که یادآور همایشها و گردهماییهای بیحاصل مشابه در زمینههای مختلف فرهنگی است و نسبتی با دورخیز وزیر ارشاد برای رقم زدن حرکتی تازه در جهت «جبران عقبماندگیها» نداشت.
این اما تنها بدسلیقگی در پوشش رسانهای این نشست نبود چراکه در بخشهای مختلف خبری سیما هم برگزاری این شورای راهبردی نمودی حداقلی داشت. نکتهای که با توجه به غیبت رئیس رسانه ملی بهعنوان یکی از مهمترین دستگاههای حاکمیتی ذیربط در حوزه فرهنگسازی، در این شورا، بیشتر به چشم آمد و بعید نبود بهواسطه حضور رئیس سازمان صداوسیما اهمیت خبری این شورا برای پوشش گستردهتر در بخشهای مختلف خبر دوچندان شود!
سایت رسمی بنیاد ملی بازیهای رایانهای بهعنوان اصلیترین متولی سیاستگذاری و ساماندهی فعالیتهای مرتبط با بازیهای رایانهای در کشور هم با گذشت بیش از ۲۴ ساعت از برگزاری این شورا در وزارت ارشاد، هنوز هیچ خبر و گزارشی مرتبط با این نشست روی خروجی خود قرار نداده و روابط عمومی این بنیاد جزئیاتی از آن را برای رسانههای مخابره نکرده است.
تشکیل جلسه صبح دیروز شاید از منظری یک اتفاق ساده و مرسوم در روال برنامههای روزانه مدیران ارشد فرهنگی قلمداد شود اما غفلت از حوزه بازیهای رایانهای در سالهای گذشته که به تعبیر درست دستیار ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی موجب «عقبماندگی دستگاههای حاکمیتی» در این سالها شده، به حدی بوده که امید داشتیم به واسطه این ابتکار وزیر ارشاد با یک جهش در توجه به این حوزه مواجه شویم؛ جهشی که طبیعتا گام نخست آن میبایست در بسر «رسانه» رقم میخورد.
آنچه در ۲۴ ساعت گذشته شاهد بودهایم نشان از آن دارد که هنوز برای آنکه بگوییم «بالاخره بازی برای مدیران ارشد فرهنگی جدی شد» خیلی زود است؛ هنوز همه چیز در قالب کلیشهها جریان دارد، کلیشههایی از جنس این تیتر که روابط عمومی ارشاد بر پوشش خبری نشست صبح دیروز از میان صحبتهای سیدعباس صالحی انتخاب کرد؛ «بازی های رایانه ای دارای تنوع مخاطبان است» (!)
کد خبر 4307336
برچسبها
مطالب بیشتر
از سراسر وب
'); })(document);
نوشتن دیدگاه