کد خبر: 50376
منتشر شده در یکشنبه, 10 تیر 1397 22:05
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، مهندس حسن کریمی قدوسی، پیش از ظهر امروز در نشست خبری انتشار شاخص ترین آمار مصرف بازی های دیجیتال در کشور گفت: بنیاد بازی های رایانه ای هر دو سال یک بار پیمایشی در کشور انجام می دهد تا مشخص شود وضعیت بازی ها از نظر مصرف و حجم بازار چقدر است. بر اساس پژوهش صورت...
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، مهندس حسن کریمی قدوسی، پیش از ظهر امروز در نشست خبری انتشار شاخص ترین آمار مصرف بازی های دیجیتال در کشور گفت: بنیاد بازی های رایانه ای هر دو سال یک بار پیمایشی در کشور انجام می دهد تا مشخص شود وضعیت بازی ها از نظر مصرف و حجم بازار چقدر است. بر اساس پژوهش صورت گرفته در سال 96، 28 میلیون نفر بازیکن بازی های رایانه ای داشتیم. نرخ رشد مرکب این جمعیت در کشور 12 درصد است.
مهندس کریمی قدوسی اظهار داشت: از مجموع بازیکنان در ایران 74 درصد مبتدی، 18 درصد نیمه مبتدی و 8 درصد حرفه ای هستند. در سال 96، 88 درصد از مجموع بازیکنان با پلتفرم موبایل، 25 درصد روی پلتفرم رایانه و 18 درصد روی پلتفرم کنسول بازی کردند. نرخ رشد مرکب جمعیت سالانه پلتفرم رایانه منفی 22 درصد است.
وی با بیان اینکه نرخ رشد مرکب جمعیت سالانه پلتفرم کنسول 19 درصد است، عنوان کرد: 90 درصد بازیکنان این کنسول ها را مردان تشکیل می دهد بنابراین می توان گفت کنسول های خانگی یک پلتفرم مردانه است. نیمی از بازیکنان که با تبلت بازی می کنند کودکان زیر 12 سال هستند. در سال 96، 65 درصد جمعیت بازیکنان مردان و 35 درصد جمعیت بازیکنان زنان بودند.
مدیرعامل بنیاد بازی های رایانه ای با اشاره به اینکه میانگین سنی بازیکنان در آمریکا 35 سال است، بیان کرد: میانگین سنی بازیکنان در ایران در سال 94، 21 سال بود که این عدد در سال 96 به 19 سال رسید. هرچه میانگین سنی کمتر باشد سواد لازم برای استفاده از بازی وجود ندارد و انتخاب های بازی ناآگاهانه است. بیشترین سهم متعلق به بازیکنان نوجوان با درصد 36 است و درصد کودکان نیز 31 درصد است.
وی تصریح کرد: تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس به ترتیب استان هایی هستند که بیشترین تعداد بازیکنان را دارند. در سال 96، 920 میلیارد تومان حجم بازارهای رایانه ای در کشور بود که این رقم در سال 94، 460 میلیارد تومان بود. فروش سخت افزار نسبت به خود بازی بیشترین سهم از این بازار را داشته که 57 درصد بوده است. بخش دیگر بازار مربوط به خود بازی است، 58 درصد مربوط به بازی های موبایلی، 25 درصد بازی های کنسولی و 17 درصد بازی های رایانه ای.
مهندس کریمی قدوسی خاطرنشان کرد: در سال 96، ۱۴ درصد درآمد بازار بازی های رایانه ای متعلق به بازی های بومی بوده که در سال 94 این رقم 11 درصد گزارش شده است البته حجم بازار نیز دو برابر شده است. 55 میلیارد تومان درآمد بازی های بومی در سال 96 بوده که این رقم در سال 94، 23 میلیارد تومان بوده است و این نشان می دهد که رشد 140 درصدی داشتیم.
پایان پیام/31
نوشتن دیدگاه