کد خبر: 30813
منتشر شده در دوشنبه, 11 دی 1396 10:51
ساعت: 10:51 منتشر شده در مورخ: 1396/10/11 شناسه خبر: 1270597 عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه هنوزعقب افتادگی هشت ساله برداشت از میادین نفتی مشترکمان جبران نشده است گفت: گفته می شود براساس محاسبات بعمل آمده تنها قطر روزانه حدود 250 میلیارد تومان از ما برداشت بیشتری دارد. به گزارش شبکه اطلاع...
ساعت: 10:51
منتشر شده در مورخ: 1396/10/11
شناسه خبر: 1270597
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه هنوزعقب افتادگی هشت ساله برداشت از میادین نفتی مشترکمان جبران نشده است گفت: گفته می شود براساس محاسبات بعمل آمده تنها قطر روزانه حدود 250 میلیارد تومان از ما برداشت بیشتری دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد خالدی سردشتی نماینده لردگان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با سلام لردگان؛ درباره وضعیت میادین مشترک نفتی کشورمان اظهار داشت: برآوردهای علمی و گزارشهایی که از سوی دولت و وزارت نفت داده میشود نشاندهنده آن است که ما هنوز نتوانستیم همپای کشورهای همسایه به بهرهبرداری یکسان با همسایگان برسیم و علت این عقب افتادگی وقفه ایجاد شده در جنگ هشت ساله بوده است.
وی با بیان اینکه سفره مشترک نفتی گازی بدان معنا است براساس مقررات موجود هر کسی برداشت بیشتری داشته باشه کسی با آن کاری ندارد گفت: امروز تلاش شده بییشترین حجم سرمایه گذاری ها معطوف به این حوزه ها باشد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه اهم حوزه های مشترک ما با قطر و عراق است خاطرنشان کرد: کف انتظار ما این است که حداقل به اندازه کشورهای همسایه برداشت کنیم چراکه برآورد سال گذشته ما این بود که هم از قطر و هم از عراق در برداشت عقب هستیم.
وی خاطرنشان کرد: گفته می شود براساس محاسبات بعمل آمده تنها قطر روزانه حدود 250 میلیارد تومان از ما برداشت بیشتری دارد.
خالدی با اشاره به اینکه ضمن حفظ شرایط حقوقی باید تلاش جدی برای رشد برداشت از میادین مشترک تا میزان برداشت همسایگان بعمل آوریم ابراز داشت: باید عدم برداشت هشت ساله را نیز از طریق برداشت هایمان جبران کنیم.
وی افزود: آنچه برای ما سوال است این است که آیا توان داخلی به ما اجازه می دهد چنین کاری صورت پذیرد.
نماینده لردگان در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به شرایط و اوضاعی که در شرکت نفت حاکم است و حجم سرمایه گذاری ها پاسخ این سوال منفی است؛ بنابراین باید برویم به سمت سرمایه گذاران خارجی.
وی با بیان اینکه اهداف ورود شرکت توتال به ایران موضوع بهره گیری از توان فنی اقتصادی آن بود یادآور شد: برآوردمان به این صورت بود که این شرکت با سرمایه گذاری حدود 10 میلیارد دلار ما برداشت بیش از 100 میلیارد از این سرمایه گذاری در میدان مشترک را خواهیم داشت.
خالدی تصریح کرد: گزارشات رسیده نشان می دهد که اکنون این سرمایه گذاری خارجی خیلی فعال نیست اما امیدواریم به زودی در حوزه مشترک قطر سرمایه گذاری جدی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: گزارشات نشان می دهد، در حوزه عراق هم در برداشت بسیار عقب هستیم و کار مهمی صورت نگرفته است در این زمینه هم باید قطعا سراغ سرمایه گذار خارجی باید برویم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه وقتی این اتفاق بیفتند رونق کسب و کار را هم شاهد خواهیم بود گفت: وزارت نفت باید این دو موضوع را در دستور کار خود قرار دهد و با اولویت دار بالا دنبال کند.
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه