کد خبر: 38523
منتشر شده در چهارشنبه, 18 بهمن 1396 19:29
ثبت سفارش برای واردات کالا از چهار کشور«هند»، «کره جنوبی»، «ترکیه» و «چین» از تاریخ ۱۰ بهمن ماه سال جاری صرفاً با روش بانکی و از طریق گشایش اعتبار اسنادی، برات و یا حواله امکان پذیر است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، مهدی کسرایی پور با اعلام اینکه مطابق بخشنامه معاون اول رییس جمهوری...
ثبت سفارش برای واردات کالا از چهار کشور«هند»، «کره جنوبی»، «ترکیه» و «چین» از تاریخ ۱۰ بهمن ماه سال جاری صرفاً با روش بانکی و از طریق گشایش اعتبار اسنادی، برات و یا حواله امکان پذیر است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، مهدی کسرایی پور با اعلام اینکه مطابق بخشنامه معاون اول رییس جمهوری از تاریخ ۱۰ بهمن ماه سال جاری ثبت سفارش برای واردات کالا از چهار کشور «هند»،«کره جنوبی»،«ترکیه» و «چین» صرفاً از طریق بانکی امکان پذیر است به تشریح دو روش ثبت سفارش کالا برای واردات پرداخت و گفت: اصولاً برای واردات کالا به کشور دو روش «بانکی» و «غیربانکی» وجود دارد که در روش بانکی تخصیص و تامین ارز عمدتاً توسط بانک مرکزی و پرداخت آن به واسطه یکی از بانک های عامل انجام می گیرد.
مدیر کل سیاستها و مقررات ارزی بانک مرکزی در خصوص مکانیزم واردات کالا به روش غیربانکی افزود: در روش غیربانکی یا همان روش «بدون انتقال ارز » هیچ یک از بانک های تجاری و یا تخصصی کشور به عنوان بانک عامل در پرداخت بهای کالای وارداتی دخیل نیستند.
این مقام مسئول بانکی با اشاره به اینکه مطابق بخشنامه ابلاغی معاون اول رییس جمهور از تاریخ ۱۰ بهمن ماه سال جاری برای واردات کالا از چهار کشور اشاره شده می بایست ثبت سفارش با روش بانکی انجام گیرد، تصریح کرد: بر این اساس واردکنندگان کالا از کشورهای هند، کره جنوبی، ترکیه و چین الزاماً باید از طریق بانکی و با استفاده از ابزارهای بانکی نظیر اعتبار اسنادی، برات و یا حواله به ثبت سفارش و واردات کالا اقدام کنند.
وی در خصوص ثبت سفارش های انجام شده برای واردات از چهار کشور اشاره شده با روش غیربانکی قبل از ابلاغ بخشنامه معاون اول رییس جمهوری گفت: سازمان توسعه تجارت، گمرک و سایر دستگاه های ذیربط در خصوص اینگونه از ثبت سفارش ها، تمهیدات لازم را اندیشیده اند و این موارد ارتباطی به بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور ندارد.
نوشتن دیدگاه