کد خبر: 39718
منتشر شده در دوشنبه, 23 بهمن 1396 16:28
به گزارش خبرگزاری فارس، گزارش مرکز پژوهشهای مجلس نشان میدهد تولید وسایل نقلیه موتوری بیش از 75 درصد از بخش وسایل نقلیه موتوری، تریلر و نیمتریلر را تشکیل میدهد. در ادامه به بررسی وضعیت تولیدات خودرو در کشور پرداخته میشود. آمار هفت ماهه تولیدات خودرو نشان میدهد تولید خودرو در سال جاری رشد...
به گزارش خبرگزاری فارس، گزارش مرکز پژوهشهای مجلس نشان میدهد تولید وسایل نقلیه موتوری بیش از 75 درصد از بخش وسایل نقلیه موتوری، تریلر و نیمتریلر را تشکیل میدهد. در ادامه به بررسی وضعیت تولیدات خودرو در کشور پرداخته میشود.
آمار هفت ماهه تولیدات خودرو نشان میدهد تولید خودرو در سال جاری رشد چشمگیری داشته است به طوری که تولید خودروهای سواری از حدود 692 هزار دستگاه به 822 هزار دستگاه در هفت ماهه اول سال 1396 رسیده است. مجموع تولید خودرو در هفت ماهه ابتدای سال جاری رشد 18.8 درصدی را تجربه کرده است.
عملکرد سه شرکت اصلی تولیدکننده خودرو (ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو) نشاندهنده رشد 15.3 درصدی تولیدات در 6 ماهه اول سال جاری است. با این حال، پیشبینی هر یک از شرکتها از تولید سال 1396 نشان میدهد این شرکتها مجموعاً حدود 3 درصد کاهش تولید برای خودروهای سواری در سال 1396 پیشبینی میکنند. در مجموع برآوردهای مرکز پژوهشهای مجلس بر اساس آمار عملکرد تولید 6 ماهه، پیشبینی عملکرد شرکتهای خودروساز و تجربه سالیان اخیر نشان میدهد تولید خودرو در سال جاری حدود 10 درصد رشد خواهد داشت.
صنعت خودروسازی در کوتاه مدت و میان مدت با تهدیدها و فرصتهایی مواجه است که می توانید رشد آن را تحت تأثیر قرار دهد. مهمترین فرصتهای این صنعت انجام برخی سرمایهگذاریهای جدید با شرکای خارجی و در شرف بهرهبرداری بودن بعضی از آنها و نیز وضع مقررات و تعرفههای جدید بر واردات محصولات این صنعت است. مهمترین تهدیدات نیز تأثیر افزایش نرخ ارز با توجیه به ارزبری نسبتاً بالای این صنعت و ناتوانی برخی از محصولات و حتی شرکتها در رعایت کردن استانداردهای 72 گانه جدید سازمان استاندارد ایران است. علاوه بر این، صنعت خودروسازی نظیر سال های اخیر امکان بهرهبرداری از ظرفیتهای مازاد را نیز نخواهد داشت.
انتهای پیام/م
نوشتن دیدگاه