کد خبر: 47599
منتشر شده در چهارشنبه, 09 خرداد 1397 13:50
به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام شرکت سمسون، این روزها در ادبیات حوزه دانش و فناوری، یکی از پرکاربردترین اصطلاحات، "شرکت دانشبنیان" است. به عبارتی سادهتر، شرکت مبتنی بر دانش یا همان دانشبنیان، به شرکتی اطلاق میشود که دانش و فناوری، از ارکان اصلی ساختار آن به شمار میآید. در کشورمان نیز...
به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام شرکت سمسون، این روزها در ادبیات حوزه دانش و فناوری، یکی از پرکاربردترین اصطلاحات، "شرکت دانشبنیان" است. به عبارتی سادهتر، شرکت مبتنی بر دانش یا همان دانشبنیان، به شرکتی اطلاق میشود که دانش و فناوری، از ارکان اصلی ساختار آن به شمار میآید.
در کشورمان نیز در زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کارگروهی به نام "کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانشبنیان و نظارت بر اجرا" تشکیل شده که فلسفه وجودی آن، ارزیابی شرکتهای دانشبنیان است.
یکی از شرکتهای بینالمللی که از آن میتوان به عنوان یک شرکت مبتنی بر دانش نام برد، شرکت سمسون است که سالهاست در حوزۀ فناوری اطلاعات و مخابرات در بیش از ۱۴ کشور در حوزۀ آفریقا و غرب آسیا حضوری فعال دارد.
این شرکت با تکیه بر تجربیات بینالمللی خود اقدام به سرمایهگذاری، انتقال دانش و بومیسازی این تجربیات در حوزۀ فناوری اطلاعات و مخابرات در ایران کرده است. سمسون هماکنون بیش از ۴۰۰ متخصص ایرانی را در این زمینه بهکار گرفته و سالانه، بخش عمدهای از درآمد خود را در حوزۀ سرویسهای دیجیتال و استارتاپها سرمایهگذاری میکند. این شرکت همچنین یکی از همکاران بزرگ اپراتورهای تلفن همراه در ایران به شمار میآید.
چنین پیشینهای باعث شده تا گروه سمسون خود را در صف دریافت مجوز دانشبنیان در کشورمان قرار بدهد. برای دست یافتن به چنین هدفی، سمسون تاکنون دهها پروژه را در سامانه معاونت فناوری ریاستجمهوری ثبت کرده است. از جمله این پروژهها میتوان به شرکت توانا فیدار پیشرو فنآور (فعال در زمینه بازاریابی دیجیتال)، شرکت سمسون اپ ( فعال در زمینه MBass) و همچنین شرکت سسمون ارتباطات (فعال در زمینه تکنولوژی نسل جدید بانکداری دیجیتال و پرداخت مبتنی بر کیف پول موبایلی و همچنین خدماترسانی با اپلیکیشن) اشاره کرد.
به همین مناسبت، در پنجم اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت فناوری علمی و فناوری ریاست جمهوری، به دعوت مدیرعامل شرکت سمسون، به بازدید از واحدهای مختلف این شرکت پرداخت.
در جریان این بازدید، مدیرعامل سمسون گفت: این مجموعه با همکاری شرکتهای بزرگ ایرانی و جوانان خلاق و صاحب ایده اقدام به برگزاری یک رویداد مشترک میکند.
«فیاد فیاد» اعلام کرد: این مجموعه با همکاری شرکت همراه اول و مشارکت ایدهپردازان و جوانان خلاق و صاحب ایده در حوزه سرویسهای دیجیتال و استارتاپها اقدام به برگزاری یک رویداد مشترک خواهد کرد که این رویداد مورد استقبال معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت فناوری علمی و فناوری ریاستجمهوری قرار گرفت.
به همین مناسبت شرکت سمسون از تمام جوانان خلاق ایران زمین دارای ایدههای ناب در حوزه سرویسهای دیجیتال و همچنین از استارتاپهای داخل کشور دعوت بهعمل میآورد که در این رویداد بزرگ و کمنظیر شرکت کنند تا از فرصتهای اقتصادی داخل و خارج کشور بهرهمند شوند.
این رویداد در آینده بسیار نزدیک صورت میگیرد و متعاقبا اطلاعرسانیهای لازم برای ثبتنام علاقهمندان به حضور در این گردهمایی منتشر میشود تا جوانان پویا و توانای این مرز و بوم برای به ثمر نشاندن ایدههای خلاقانه خود پا به عرصه رقابت بگذارند و نهایتا ایدههای برگزیده از حمایت شرکت سمسون برخوردار شوند. شرکت سمسون این افتخار را دارد تا ایدههای جوانان ایرانی را در سطح جامعه اجرایی کرده و نخبگان این سرزمین را تحت حمایت و پوشش خود قرار دهد.
بر این اساس از همه صاحبان ایده در این زمینه دعوت میشود تا رزومه و شرح بسیار کوتاهی از ایده خود را به نشانی الکترونیک info@telepromo.net ارسال کنند.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه