کد خبر: 58132
منتشر شده در دوشنبه, 09 مهر 1397 12:19
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: الکل باعث میشود سیستم ایمنی بدن ضعیف شده و خطر ابتلا به سل افزایش پیدا میکند، علاوه بر این ارتباط قوی بین مصرف الکل و ایدز وجود دارد. به گزارش خبرنگار ایلنا، ایرج حریرچی در نشست خبری این هفته خود با اشاره به اثرات مضر مصرف الکل گفت: میان مصرف الکل و سیروز و نارسایی کبدی...
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: الکل باعث میشود سیستم ایمنی بدن ضعیف شده و خطر ابتلا به سل افزایش پیدا میکند، علاوه بر این ارتباط قوی بین مصرف الکل و ایدز وجود دارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ایرج حریرچی در نشست خبری این هفته خود با اشاره به اثرات مضر مصرف الکل گفت: میان مصرف الکل و سیروز و نارسایی کبدی و التهاب لوزالمعده حاد و مزمن رابطه تنگاتنگ وجود دارد. همچنین مصرف الکل درایجاد سرطانهای مختلف مثل لوزالمعده، مری، روده بزرگ، معقد و کبد و سرطان پستان در زنان نقش موثری دارد.
وی افزود: مصرف الکل در بارداری اثرات مخربی در سلامت نوزاد و پیامدهای منفی زیادی دارد. همچنین مصرف الکل احتمال ابتلا به دیابت را افزایش میدهد. الکل باعث میشود سیستم ایمنی بدن ضعیف شده و خطر ابتلا به سل افزایش پیدا میکند. علاوه بر این ارتباط قوی بین مصرف الکل و ایدز وجود دارد.
سخنگوی وزارت بهداشت یادآور شد: مشکلات روانی، جراحات عمدی و غیرعمدی نیز از دیگر تبعات مصرف الکل است و خطر خودکشی و خشونت با مصرف الکل افزایش پیدا می کند. مصرف الکل همسرآزاری را نیز افزایش میدهد. تصادفات عمدی و غیر عمدی یا قتل از عوامل مصرف الکل است.
وی یادآور شد: آخرین گزارشها در جهان حاکی از آن است که 57 درصد افراد بالای 15 سال دریک سال گذشته مصرف الکل نداشتهاند. به عبارت دیگر 43 درصد افراد بالای 15 سال در جهان در یک سال گذشته حداقل یک بار مصرف الکل داشتهاند. سرانه مصرف الکل در افراد بالای 15 سال از 5.5 لیتر در سال 2005 به 6.4 لیتر در سال 2010 افزایش یافته است و در سال 2016 سطح 6.4 لیتر مانده است. سرانه مصرف هم اکنون 32.8 گرم الکل خالص در روز است که بالاترین سرانه مصرف در کشورهای اروپایی است.
حریرچی افزود: شیوع بالای مصرف الکل تعریف مصرف 60 گرم یا بیشتر حداقل یک نوبت در ماه در سطح دنیا از 22.6 درصد در کل جمعیت کاهش یافته است.
ادامه دارد...
نوشتن دیدگاه