کد خبر: 59750
منتشر شده در شنبه, 12 بهمن 1398 17:36
این تولیدکننده برتر با نام «سیدعارف سیادت» که چندی پیش با حضور رییسجمهوری مورد تجلیل قرار گرفت، روند ساخت دنبالهبند سنتی تا ماشینآلات مدرن و صنعتی را در سطح یک شهرستان طی و پشتکار و سختکوشی را معنا کردهاست. افزایش ضریب مکانیزاسیون بدونشک راهکار گذر از کشاورزی کاربرمحور و خودمعیشتی به کشاورزی...
این تولیدکننده برتر با نام «سیدعارف سیادت» که چندی پیش با حضور رییسجمهوری مورد تجلیل قرار گرفت، روند ساخت دنبالهبند سنتی تا ماشینآلات مدرن و صنعتی را در سطح یک شهرستان طی و پشتکار و سختکوشی را معنا کردهاست.
افزایش ضریب مکانیزاسیون بدونشک راهکار گذر از کشاورزی کاربرمحور و خودمعیشتی به کشاورزی صنعتی و پایدار محسوب میشود و برخی از ادوات و ماشینآلات این گذار توسط این تولیدکننده در «بوکان» که قطب کشاورزی آذربایجانغربی میباشد، به مرحله نوآوری در طراحی و تولید رسیدهاست.
این کارآفرین با تولید ۲۲ نوع از ماشینآلات خاکورزی، کاشت، داشت و برداشت، هم در سال ۱۳۹۵ و هم طی سال جاری به عنوان تولیدکننده برتر ماشینهای کشاورزی کشور معرفی و با حضور رییسجمهوری مورد تجلیل قرار گرفتهاست.
«سیادت» این صنعت را با ساخت دستگاههای بومی شروع کرده و امروز آن را با تکنولوژی روز دنیا در هم آمیخته و به موفقیتهای ملی دست یافتهاست.
فعالیت روبه رشد این کارآفرین از یک سو نمادی از اقتصاد مقاومتی و تولید داخلی و از سوی دیگر اقدامی برای افزایش بهرهوری تحت نظارت و تایید وزارت جهاد کشاورزی است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بوکان با اشاره به موفقیتهای این کارآفرین اظهار داشت: فعالیت وی در سال ۱۳۶۵ آغاز شد و در سال ۱۳۷۲ با تولید انواع گاوآهن، تریلر و خرمنکوب به شکوفایی رسید؛ این تولیدکننده در سال ۱۳۷۴ موفق به طراحی و تولید انواع گاوآهنهای ۲ طرفه برای نخستینبار در ایران شد.
«انور امینیخواه» ادامه داد: انتقال تکنولوژی و بومیسازی همه ادوات و ماشینآلات مختص کشاورزی حفاظتی ( انواع بذرکارهای کشت مستقیم و خاکورزهای مرکب) برای نخستینبار در ایران و نقشآفرینی در توسعه کشاورزی پایدار و خودکفایی کشور در زمینه تولید ادوات مدرن کشاورزی، بخشی از خدمات این کارآفرین در سالهای بعدی است.
وی بیان اینکه امروزه تولیدات این کارآفرین در بازارهای خارجی نیز طرفدار دارد، اظهار داشت: افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی بسیار اهمیت دارد و فعالیت این کارآفرین در مسیر اثرگذار بودهاست.
این تولیدکننده برتر کشور علاوه بر بهرهگیری از صنعتگران بخش کشاورزی با مسوولان دانشگاهی نیز همکاری دارد و به گفته خودش تولید محصول روز دنیا را در دستور کار قرار دادهاست.
«سیادت» با بیان اینکه با ۱۰ تا ۱۵ شرکت معتبر دنیا در ارتباط است، بیان کرد: در طراحی و ساخت ادوات بومی، نوآوری وجود داشته و از کپیبرداری پرهیز شدهاست.
وی با اشاره به اینکه تولیدات این شرکت در کشورهایی مانند ترکمنستان، ارمنستان و عراق متقاضی دارد، اضافه کرد: در حال حاضر شرایط برای تولید انبوه و توسعه صادرات فراهم نیست و از سوی دیگر نیز بازار داخلی به محصولات شرکت نیازمند است.
وی در خصوص برنامههای آیندهاش نیز اضافه کرد: تولید ماشینآلاتی برای برداشت غلات و حبوبات که با شرایط اقلیمی منطقه سازگار باشد، در دستور کار قرار دارد.
«سیادت» به ضرورت خدمات پس از فروش و حمایت از کارگران نیز اشاره کرد و افزود: بارها تا مرحله فروش خانه و خودرو شخصی خود برای تامین سرمایه در گردش پیش رفتهام اما تداوم تولید همواره در اولویت بودهاست.
افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در دنیای امروز مزیتهای فراوانی دارد که رشد تولید محصولات و صرفهجویی قابل توجه در کاربرد بذر و زمان تنها بخشی از سودآوری آن است.
نوشتن دیدگاه