کد خبر: 24609
منتشر شده در چهارشنبه, 10 آبان 1396 09:38
احمد الجربا رئیس جریان معارض «الغد»، گفت که به مرحله بن بست در بحران سوریه رسیده ایم و باید برای دستیابی به راهکار سیاسی مذاکرات سوری- سوری برگزار شود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «راشا تودی»، «احمد الجربا» رئیس جریان معارض «الغد» سوریه تأکید کرد که معارضان سوری و دولت این کشور باید برای رسیدن...
احمد الجربا رئیس جریان معارض «الغد»، گفت که به مرحله بن بست در بحران سوریه رسیده ایم و باید برای دستیابی به راهکار سیاسی مذاکرات سوری- سوری برگزار شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «راشا تودی»، «احمد الجربا» رئیس جریان معارض «الغد» سوریه تأکید کرد که معارضان سوری و دولت این کشور باید برای رسیدن به راهکار سیاسی برای حل بحران کشور بر سر میز مذاکره بنشینند.
الجربا تأکید کرد بحران سوریه به بن بست رسیده است و این مسأله ضرورت گفتگو را دو چندان می کند و افزود: فرصت حل بحران سوریه وجود دارد و باید از این فرصت استفاده کرد.
وی همچنین ضمن تأکید بر حمایت از مذاکره سوری- سوری، در مورد نشست گفتگوی ملی سوریه گفت که این گفتگوها در راستای حمایت از گفتگوهای ژنو صورت خواهد گرفت و همه جریان های سوری در این گفتگوها مشارکت خواهند کرد.
رئیس جریان معارض الغد گفت که جریان وابسته به او مذاکرات جدی با همه جریان های کُردی داشته اند تا مشکلات موجود را حل و فصل کنند و از طرفی دیگر از تلاش های صورت گرفته در ریاض برای متحد کردن معارضان سوری هم استقبال کرد و گفت کشورهای عربی باید برای حل بحران سوریه مشارکت داشته باشند.
وی در خصوص مناطق کاهش تنش در سوریه هم گفت که جریان وابسته به او نقش مهمی در خصوص مناطق کاهش تنش بازی کرده اند و یادآور شد که دیرالزور در شرق سوریه باید به دست فرزندان این شهر آزاد شود.
الجربا که یکی از بزرگان قبیله شمر در سوریه به شمار می رود، در دوره ای ریاست ائتلاف معارضان خارج نشین سوریه را هم برعهده داشت. او که در طول یک سال گذشته با نزدیک شدن به قاهره و تأسیس جریان الغد تا حد زیادی به روسیه و مصر نزدیک شده و از دیگر جریان های معارض سوری دور شده است، معتقد است که سرنوشت اسد را باید مردم سوریه تعیین کنند.
دیگر معارضان سوری او را به تغییر وفاداری هایش متهم کرده و معتقدند اظهارات او به نظرات جریان معارض نزدیک به دولت سوریه که به معارضان داخلی معروف شده اند، نزدیک تر است.
نوشتن دیدگاه