کد خبر: 50406
منتشر شده در یکشنبه, 10 تیر 1397 21:26
نشریه نیوزویک نوشت: 'مادلین آلبرایت' وزیر امور خارجه پیشین آمریکا، دونالد ترامپ را به عنوان غیردمکراتترین رئیس جمهوری تاریخ معاصر کشورش توصیف و درباره روش برخورد وی با نهادهای دمکراتیک، ابراز نگرانی کرد.آلبرایت: ترامپ غیردمکراتترین رئیس جمهوری آمریکا است به نوشته روز یکشنبه هفته نامه نیوزویک،...
نشریه نیوزویک نوشت: 'مادلین آلبرایت' وزیر امور خارجه پیشین آمریکا، دونالد ترامپ را به عنوان غیردمکراتترین رئیس جمهوری تاریخ معاصر کشورش توصیف و درباره روش برخورد وی با نهادهای دمکراتیک، ابراز نگرانی کرد.آلبرایت: ترامپ غیردمکراتترین رئیس جمهوری آمریکا است
به نوشته روز یکشنبه هفته نامه نیوزویک، با اینکه آلبرایت در گفتگو با آندرو مار از شبکه بی بی سی، از فاشیست خواندن رئیس جمهوری کشورش خودداری کرد، اما گفت: به نظر من به عنوان دیپلمات پیشین، ترامپ غیردمکراتیکترین رئیس جمهوری در تاریخ معاصر آمریکاست و این وضع مرا آزار میدهد، هر چند انتقاد از رئیس جمهوری کشورم آسان نیست.
آلبرایت که از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۱ در دوره ریاست جمهوری بیل کلینتون، نخستین وزیر امور خارجه زن کشورش بود و در کودکی به همراه خانواده اش از چکسلواکی که در آن هنگام تحت سلطه فاشیسم اروپایی بود گریخت، در کتاب تازه اش به نام هشدار فاشیسم، به بررسی حکومتهای استبدادی گروهی در دهه ۱۹۳۰ پرداخته و همانندهایی میان آنها و پیدایش جنبشهای چپ افراطی عوام گرا در دنیای معاصر یافته است.
آلبرایت در ادامه این مصاحبه به آندرو مار گفت: هر چند تعریف فاشیسم دشوار است، اما رهبر فاشیست کسی است که به منظور منزوی ساختن افرادی که با وی موافق نیستند، خود را با نوعی گروه یا قبیله، معرفی و شناسایی و درنهایت از خشونت برای دستیابی به خواسته هایش استفاده میکند. وی افزود: هر چند به نظر من ترامپ فاشیست نیست، اما برخوردهایش با آزادی بیان و نقش رسانهها و نادیده گرفتن نهادها (ی مردمسالاری) مرا نگران میکند.
آلبرایت که در رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ برای پیروزی هیلاری کلینتون رقیب دمکرات ترامپ تلاش و مبارزه میکرد و اکنون استاد دانشگاه جرج تاون است، لحن ترامپ را درباره مهاجران کاملا توهین آمیز خواند. این دیپلمات ارشد پیشین آمریکا، دیدار اخیر کیم جونگ اون رهبر کره شمالی با رئیس جمهوری آمریکا را برای ترامپ به اندازه کیم پیروزمندانه ندانست و افزود: تنها نتیجه این نشست، متوقف شدن رزمایشهای مشترک ایالات متحده با کره جنوبی بود.
در حالی ترامپ پس از این دیدار مدعی شده بود که پیونگ یانگ دیگر تهدید هستهای به شمار نمیرود، اما گزارش نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده که روز جمعه منتشر شد، نشان میدهد که پیونگ یانگ هنوز به تولید سوخت هستهای ادامه میدهد.
نوشتن دیدگاه