کد خبر: 58443
منتشر شده در دوشنبه, 09 مهر 1397 14:25
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این اقدام در بحبوحه مخالفتها در برابر یک ایده مناقشه برانگیز درباره زندگی این آوارگان در نزدیکی مرز میانمار با بنگلادش صورت گرفته است. شیخه حسینه، نخست وزیر بنگلادش درباره برنامه اسکان ۱۰۰ هزار آواره روهینجایی در سازههای جدید در منطقه "بهاشات چار"...
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این اقدام در بحبوحه مخالفتها در برابر یک ایده مناقشه برانگیز درباره زندگی این آوارگان در نزدیکی مرز میانمار با بنگلادش صورت گرفته است.
شیخه حسینه، نخست وزیر بنگلادش درباره برنامه اسکان ۱۰۰ هزار آواره روهینجایی در سازههای جدید در منطقه "بهاشات چار" در سوم اکتبر صحبتهایی کرده بود اگرچه هشدارهایی درباره اوضاع نا به سامان جوی در این منطقه به وی داده شده است.
اما یکی از سخنگوهای نیروهای مسلح بنگلادش گفته که مراسم جابجایی این افراد در منطقه مذکور به تاخیر افتاده و اعلام کرد: ما تاریخ جدید را به زودی اعلام می کنیم.
هنوز هیچ دلیلی برای تاخیر این مراسم اعلام نشده است.
تبدیل این جزیره دور افتاده در بنگلادش از یک منطقه باتلاقی و گل آلود به یک کمپ قابل سکونت ۲۸۰ میلیون دلار هزینه در پی داشته است.
مقامهای بنگلادشی پیشتر گفته بودند که به دنبال آغاز جابجایی این آوارگان روهینجایی از کمپهای پر جمعیت در نزدیک مرز با میانمار به جزیره مذکور در ژوئن سال جاری میلادی و پیش از آغاز فصل بارانهای موسمی هستند.
یکی از مقامهای مدیریت بحران بنگلادش در سپتامبر ۲۰۱۸ گفته بود که قریب به سه چهارم پروژه تکمیل شده است.
فاصله جزیره با قایق به نزدیکترین خشکی یک ساعت است اما در صورت وقوع طوفانهای سهمگین سفر از طریق دریا یا خطرناک یا غیرممکن است.
رهبر جامعه روهینجاییها گفت: با این کار دسترسی آوارگان به بنگلادش قطع میشود. اگر کسی نیاز فوری پزشکی داشته باشد، باید چه کند؟
سازمان ملل نیز گفته که باید جابجایی به این جزیره به صورت داوطلبانه باشد.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه