کد خبر: 40546
منتشر شده در دوشنبه, 23 بهمن 1396 10:56
وزیر آموزش و پرورش در پیام توییتری نوشت: آزمون های مکرر و بیثمر، جزوههای فراوان کمکآموزشی و کلاسهای متعدد فوقبرنامه درسی، کودکانمان را خسته و افسرده کرده است. به گزارش پارسینه، سید محمد بطحائی روز دوشنبه در پیام توییتری خود یادآور شده است: از همه همکارانم، از همه خانوادهها و از تمامی...
وزیر آموزش و پرورش در پیام توییتری نوشت: آزمون های مکرر و بیثمر، جزوههای فراوان کمکآموزشی و کلاسهای متعدد فوقبرنامه درسی، کودکانمان را خسته و افسرده کرده است.
به گزارش پارسینه، سید محمد بطحائی روز دوشنبه در پیام توییتری خود یادآور شده است: از همه همکارانم، از همه خانوادهها و از تمامی صاحبنظران درخواست میکنم؛ برای حذف موانع ایجاد نشاط در مدرسه تلاش کنند.
به گزارش پارسینه، اکنون از ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز کشور، حدود هفت میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز در دوره ابتدایی تحصیل می کنند.
۱۸ نوع مدرسه در نظام تعلیم و تربیت کشورمان وجود دارد که به لحاظ اداره آنها به انواع «مدارس دولتی»، «غیر دولتی»، «تیزهوشان»، «نمونه دولتی»، «هیأت امنایی»، «تربیت بدنی»، «معارف اسلامی»، «ایثارگران»، «دانشآموزان استثنایی»، «بزرگسالان»، «مدارس وابسته به نهادهای مختلف»، «مدارس سماء وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی»، «مدارس شبانه روزی»، «از راه دور»، «ماندگار»، «مدارس هوشمند» و «شبانه» تقسیم بندی می شوند.
تاکنون برای ورود به برخی از این مدارس از جمله مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی، دانش آموزان باید از آزمون های ویژه ای عبور می کردند که با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش آنها، رقابت سنگینی میان دانش آموزان شکل می گرفت و اضطراب زیادی به کودکان و نوجوانان وارد می کرد.
برای رفع این مساله وزیر آموزش و پرورش اواسط بهمن ماه اعلام کرد که امتحانات ورودی پایه هفتم برای مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی و مدارس خاص به منظور کاهش استرس و افزایش نشاط در مدارس با تصویب شورای عالی آموزش و پرورش حذف شد.
نوشتن دیدگاه