کد خبر: 7795
منتشر شده در چهارشنبه, 12 آبان 1395 15:10
تلفن همراه یا گوشی همراه وسیله ایست برای ارسال و دریافت تماس تلفنی از طریق ارتباط رادیویی در پهنای وسیع جغرافیایی. منظور از موبایل یا گوشی همراه یا تلفن سلولی وسیلهای است که برای اتصال به شبکهٔ تلفن همراه به کار میرود. این وسیله اولین بار توسط شرکت آمریکایی موتورولا در تاریخ ۳ آوریل ۱۹۷۳ با وزنی...
تلفن همراه یا گوشی همراه وسیله ایست برای ارسال و دریافت تماس تلفنی از طریق ارتباط رادیویی در پهنای وسیع جغرافیایی. منظور از موبایل یا گوشی همراه یا تلفن سلولی وسیلهای است که برای اتصال به شبکهٔ تلفن همراه به کار میرود. این وسیله اولین بار توسط شرکت آمریکایی موتورولا در تاریخ ۳ آوریل ۱۹۷۳ با وزنی نزدیک به دو کیلوگرم تولید شد. موبایل نسلهای گوناگونی دارد و توسط شرکتهای سازنده گوناگونی تولید میشود و به فروش میرسد. برخی از شرکتهای بزرگ تولیدکننده گوشی همراه در دنیا شامل نوکیا، سامسونگ الکترونیکس، الجی الکترونیکس، موتورولا، سونی، اپل و اچتیسی هستند.
طبق آخرین آمار جهانی (در تاریخ اول سپتامبر ۲۰۱۵) تعداد مشترکان تلفن همراه ۷٫۲ میلیارد نفر برآورد شده که البته رقم واقعی افراد ۴٫۹ میلیارد نفر است زیرا بعضی افراد بیش از چند خط و اشتراک دارند. تعداد گوشیهای فروخته شده در بازه زمانی نیمه دوم سال ۲۰۱۵ نیز ۳۴۰ میلیون دستگاه اعلام شده که ۴۵ درصد آن را اسمارت فونها تشکیل میدهد
ورود تلفنهای همراه به اتاق خواب اختلال در خواب را به همراه میآورد.
محققان دانشگاه کینگز کالج لندن درباره ورود تلفنهای همراه به اتاق خواب هشدار دادند.
بر اساس گزارش تلگراف، ورود تلفنهای همراه و تبلت به اتاق خواب موجب اختلال در سیستم خواب کودکان میشود.
نتایج مطالعات روی 11 تحقیق جداگانه روی بیش از 125 هزار کودک نشان میدهد تلفنهای همراه و تبلتها حتی زمانی که خاموش هستند میتوانند اثرات مخربی روی سیستم خواب کودکان داشته باشند.
محققان در کینگز کالج لندن و دانشگاه کاردیف دریافتند که استفاده از گوشیهای هوشمند خطر ابتلا به بیخوابی شبانه و حس خواب آلودگی روز بعد را به دو برابر افزایش میدهد.
دکتر بن کارتر از کالج کینگ لندن با اشاره به این موضوع گفت: "کمبود خواب میتواند انواع مشکلات سلامتی را به همراه داشته باشد”.
وی افزود:”با توجه به محبوبیت در حال رشد استفاده از دستگاههای رسانهای قابل حمل و استفاده از آنها در مدارس به عنوان جایگزینی برای کتابهای درسی، مشکل کمخوابی در میان کودکان بدتر و بدتر شده است”.
منبع :تسنیم
نوشتن دیدگاه