کد خبر: 16302
منتشر شده در شنبه, 10 تیر 1396 16:06
ساعت: 15:06 منتشر شده در مورخ: 1396/04/10 شناسه خبر: 1139128 هفته دوم تیرماه (۶ تا ۱۲تیر) در تاریخ جمهورى اسلامى ایران، هفتهاى پرحادثه است، که عمدتاً استکبار جهانى به رهبرى آمریکا نقش اصلى را در آنها ایفا کرده است. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام لردگان؛ هفته دوم تیرماه (۶...
ساعت: 15:06
منتشر شده در مورخ: 1396/04/10
شناسه خبر: 1139128
هفته دوم تیرماه (۶ تا ۱۲تیر) در تاریخ جمهورى اسلامى ایران، هفتهاى پرحادثه است، که عمدتاً استکبار جهانى به رهبرى آمریکا نقش اصلى را در آنها ایفا کرده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام لردگان؛ هفته دوم تیرماه (۶ تا ۱۲تیر) در تاریخ جمهورى اسلامى ایران، هفتهاى پرحادثه است، که عمدتاً استکبار جهانى به رهبرى آمریکا نقش اصلى را در آنها ایفا کرده است، به این منظور، این هفته، هفته افشاى حقوق بشر آمریکایى نامگذارى شده است.دربازه زمانى ۶ تا ۱۲ تیرماه به ویژه در دهه ۱۳۶۰ به حوادث و رویدادهایى بر مىخوریم که بهدلیل جنایاتى که چه بهصورت مستقیم و چه با حمایت استکبار جهانى علیه مردم ایران صورتگرفته است.
در طول قرن های اخیر اگر بخواهیم لطیفه های را تعریف کنیم که همگان سر شوق آیند و مدتی را هرچند کوتاه با آن شاد باشند، باید پایبندی دولت ایالات متحده آمریکا به حقوق بشر را ذکر کرد چنانچه بخواهیم در این خصوص ذکر مطلب داشته باشیم مصداق مثنوی هفتاد من خواهد شد.
در طول دوران معاصر ایران چه قبل از انقلاب و چه بعد از پیروزی انقلاب این حقوق بشر چنان خود را نمایان ساخته که حافظه تاریخی ملت شریف ما پر است از این حقوق ها آنجا که دولت قانونی و بر آمده از متن مردم با حمایت روحانیت را با کودتایی شبانه در 28 مرداد سال 1332 ساقط می کند تا آنجا که هواپیمای مسافر بری ما را با بیش از 290 نفر سرنشین بی دفاع منحدم می نماید.
فاجعه هفتم تیر، بمباران شیمیایى سردشت، حمله به هواپیماى مسافربرى ایران و چندصد، مورد دیگر ازجمله جنایاتى است که هرکدام ازآنها به تنهایى آسودگى را از وجدان بشریت مىرباید.
حمله به هواپیماى مسافرى ایرباس
از مهمترین وقایع هفته دوم تیرماه که استکبار جهانى بهطور مستقیم دست به جنایت علیه مردم ایران زد، حمله موشکى ناو جنگى آمریکا به هواپیماى مسافربرى ایرباس ایرانى در آبهاى نیلگون خلیج فارس در ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷ برابر با سوم ژوئیه ۱۹۸۸ میلادى است. این حادثه لکه ننگى است که در کنار دیگر جنایات آمریکا بهخوبىصداقتى مقامات این کشور را در زمینه حقوق بشر نشان مىدهد.
در اقدام تروریستى ۱۲ تیر ۶۷، پرواز مسافربرى شماره ۶۵۵ شرکت هواپیمایى ایران ایر شناسه پروازى R655 از مبدأ بندرعباس به مقصد دبى، با شلیک دو موشک کروز از ناو هواپیمابر یو.اس.اس.جک وینسنس متعلق به نیروى دریایى آمریکا بر فراز آبهاى نیلگون خلیج فارس و در نزدیکى جزیره «هنگام» در فضاى هوایى جمهورى اسلامى ایران مورد هدف قرار گرفت و سقوط کرد.در پى این حمله تروریستى، همه ۲۹۰ سرنشین ایرباس ایرانى شامل ۱۵۶ مرد، ۵۳ زن، ۵۷ کودک ۲ تا ۱۲ ساله و ۸ کودک زیر دو سال و ۴۲ نفر با ملیتهاى یوگسلاو، پاکستانى، هندى، عربى و ۱۶ خدمه پروازى در دم جان باختند.
آری هنوز این حقوق ساری و جاری است چرا که در گوشه گوشه این کره خاکی دولتمردان آمریکا با بیانیه ها و دستورالعمل هایی که صادر می کنند در حال بسط و توسعه آن هستند در همین روزهای اخیر شاهکار حقوق بشری آنان را دیدیم و دیدیم که داعشیان زالو صفت چگونه با حمایت همین حقوق تا قلب ایران عزیزمان رخنه کردند، می بینیم که حقوق بشر قرن 21 آمریکای، مردم بی دفاع یمن، بحرین، سوریه، عراق، افغانستان، فلسطین و... را چگونه متنعم کرده است.
اخیراً هم در حقوقی بشری خود چنان سرمست و مسرو است که گویی تاکنون از خلقت آدم تا خاتم کسی چنین حقوقی را برای مردم وضع نکرده است.
چنانچه به این موضوع به دید شگرف بنگریم پی می بریم که آمریکا همانگونه که امام راحل عزیمان فرمودند: «شیطان بزرگ است و از شیطان جزء از این کار بر نمی آید».
ولی یک نکته را نباید فراموش کنیم و آن اینکه چنانچه در برابر این حقوق بی بشر ساکت بنشینیم در جرم آنان شریک هستیم و این کار نتیجه ای جزء پذیریش همه نکات حقوق بی بشری آمریکای جنایتکار برای ما در پی نخواهد داشت.
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه