کد خبر: 32841
منتشر شده در چهارشنبه, 11 بهمن 1396 17:57
وزیر کشور گفت: با نسلی مواجه ایم که مناسبات، باورها و انتخابات متفاوتی دارد. اینکه چگونه باید برخورد کنیم، وارد مسایل سیاسی و اجتماعی می شود. به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در نشست هم اندیشی با بانوان فعال در عرصه های اقتصادی که عصر امروز (چهارشنبه) در سالن پیامبر اعظم(ص)...
وزیر کشور گفت: با نسلی مواجه ایم که مناسبات، باورها و انتخابات متفاوتی دارد. اینکه چگونه باید برخورد کنیم، وارد مسایل سیاسی و اجتماعی می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در نشست هم اندیشی با بانوان فعال در عرصه های اقتصادی که عصر امروز (چهارشنبه) در سالن پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور برگزار شد اظهار داشت: شاید از خود بپرسید که شان نزول این جلسه اقتصادی چیست؟ ما تقریبا در همه حوزه ها اعم از امنیت به طور مرتب در قالب ملی و استانی جلساتی داریم. همچنین در زمینه سیاسی، جلساتی را با احزاب و تشکل ها برگزار می کنیم.
وی افزود: در حوزه اجتماعی هم با کارشناسان و صاحب نظران جلساتی داریم. بزرگ ترین دستاورد این جلسات، ساماندهی آسیب های اجتماعی بود. در حوزه اقتصادی هم یکی از توصیه های رییس جمهور به ما، در الویت قراردادن مساله توسعه است و به خاطر همین در وزارت کشور و استان ها معاونت اقتصادی ایجاد کردیم.
رحمانی فضلی ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری این جلسه، دیدن یکدیگر است. این دیدن، زمینه همکاری ها و هم افزایی های بیشتر را فراهم می آورد.
وی تصریح کرد: همه مواردی که در این جلسه مطرح شد، به اطلاع رییس جمهور می رسد.
رحمانی فضلی درباره طرح تبعیض های جنسیتی در جلسه گفت: اصلا مسائل مربوط به جنسیت را مطرح نکنید؛ طرح این مسائل، در حقیقت اقرار به ضعف است. شما یک فعال اقتصادی هستید و این مسائل اصلا ربطی به مسائل جنسیتی ندارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دلایل ریشه ای اعتراضات اخیر در کشور اظهار داشت: ما با تغییر نسل مواجه هستیم. ما وارد چهل سالگی انقلاب شده ایم. با نسلی مواجه ایم که مناسبات، باورها و انتخابات متفاوتی دارد. اینکه چگونه باید برخورد کنیم، وارد مسایل سیاسی و اجتماعی می شود.
وزیر کشور تاکید کرد: برخی بر سلایقی اصرار دارند و البته چنین موضوعاتی در اصول و باور ما نیست. اسلام پویاست و می تواند همه نیازهای ما را پاسخ بدهد.
وی گفت: وزارت کشور با توجه به تنوع مسئولیت هایش در همه حوره ها چنین جلساتی در قالب های استانی و ملی برگزار می کند.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه در حوزه های امنیتی، سیاسی و سیاست داخلی جلسات متعددی برگزار می کنیم، افزود: تامین امنیت از مرزها تا خانه های مردم وظیفه ماست.
وزیرکشور تصریح کرد: در حوزه اجتماعی هم با صاحبنظران به صورت مرتب جلساتی و داریم و بزرگترین دستاورد دولت و وزارت کشور ساماندهی آسیب های اجتماعی است که سازمان اجتماعی هم تشکیل شد و ٥جلسه نیز با مقام معظم رهبری درباره اسیب های اجتماعی برگزار کردیم.
وی عنوان کرد: در حوزه اقتصادی هم در دولت یازدهم معاونت اقتصادی را ایجاد کردیم.
وی تاکید کرد: رییس جمهور بر ایجاد توسعه در کشور تاکید داشته و این امر موجبات برگزاری جلسات هم اندیشی اقتصادی از سوی وزارت کشور را فراهم کرده است زیرا که باتوجه به اختیارات و وظایف وزارت کشور ،محوریت مسائل در استان های کشور بر عهده وزارت کشور است.
وزیر کشور در ادامه افزود: ما روزانه با انقلاب در عرصه های مختلف و نیز در تکنولوژی روبرو هستیم که بر فرهنگ کشور تاثیر دارد، باور همه ما اینست که با اقتصاد پویا و قوی می توان ادعاهایی که حکومت دارد را به عرصه عمل رساند.
وی خطاب به فعالان اقتصادی گفت: شما در کنار مسایل سیاسی، اجتماعی و اقتصادیتان باید رسالت حکومت را هم بر عهده داشته باشید زیرا که ما به دموکراسی فرهنگی و سیاسی معتقد هستیم.
وزیرکشور اقتصاد مقاومتی را بهترین نسخه برای اقتصاد کشور دانست و گفت: موانعی که در مسیر تولید است را وزارت کشور در حد مسئولیت خود باید رفع کند و به رییس جمهور نیز این موانع موجود را منتقل خواهیم کرد.
رحمانی فضلی رقابت اصلی ایران با استکبار جهانی را در زمینه اقتصادی اعلام کرد و افزود: آن ها در حال محاصره اقتصادی ما هستند و در حال تلاش در این زمینه هستند که به ما آسیب بزنند و ما در زمینه اقتصاد باید تکیه مان بر مردم باشد و فرمانده اقتصادی کشور مردم هستند و وزارت کشور پشتیبان آن هاست.
وی ادامه داد: در عرصه سیاسی با حفظ استقلال، درحوزه امنیتی با دارا بودن امنیت خوب و در زمینه اعتقادی با التزام به ارزشها و باورهایمان کار راپیش برده ایم و اقتصاد پاشنه آشیل است و نباید به آن بی توجه باشیم، اکنون که ٤ سال است دشمنان درزمینه اقتصادی به ما فشار می آورند و البته ازاول انقلاب ما راتحریم کردند و درکنارآن جنگ روانی و فرهنگی نیز به ما تحمیل کردند.
وزیر کشور گفت: نظام اداری ما خلاقیت و پویایی ندارد و باید تغییر یابد و نظام های بودجه ریزی و بانکی ما هم نیازمند تغییر است. نظام مالیاتی هم باید دستخوش تغییر شود.
رحمانی فضلی با تاکید بر این نکته که دولت توان اداره کامل اقتصادی کشور را ندارد و این مساله امروزه منطقی نیست و باید بخش خصوصی به کمک دولت بیاید، تصریح کرد: البته بخش خصوصی ما هم هنوز به ظرفیت کامل در فعالیت در این زمینه نرسیده است و درگیر مشکلات تاریخی گذشته است که باید برای حل آن تلاش کرد.
رحمانی فضلی افزود: ما با یک ساختارها و عقب افتادگی های تاریخی و باورهای غلط در عرصه اقتصادی روبرو هستیم که فعالان اقتصادی هم تا به امروز در همین شرایط فعالیت داشته اند و عده ای هم موفقیت چشم گیر داشته اند.
نوشتن دیدگاه