کد خبر: 35769
منتشر شده در شنبه, 21 بهمن 1396 13:15
فرمانده پایگاه شهید عبدالکریمی نیروی هوایی ارتش، گفت: متناسب با دانش نظامی روز دنیا و تهدیدات امروزی پیش می رویم و دست روی دست نگذاشته ایم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نهاجا، امیر سرتیپ دوم خلبان سخاوت عشایری فرمانده پایگاه شهید عبدالکریمی در گفتگویی در خصوص علت پیوستن کارکنان این...
فرمانده پایگاه شهید عبدالکریمی نیروی هوایی ارتش، گفت: متناسب با دانش نظامی روز دنیا و تهدیدات امروزی پیش می رویم و دست روی دست نگذاشته ایم.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نهاجا، امیر سرتیپ دوم خلبان سخاوت عشایری فرمانده پایگاه شهید عبدالکریمی در گفتگویی در خصوص علت پیوستن کارکنان این نیرو به انقلاب گفت: قبل از انقلاب، در عمل کشور ما توسط آمریکائی ها اداره می شد، در نیروی هوایی بیشترین آمار مستشاران وجود داشت و مستقیما با آمریکایی ها کار می کردند، همچنین بیشترین اعزام نفرات به آمریکا از این نیرو بود، پس کارکنان نیروی هوایی شناخت دقیقی روی آن ها داشتند و این را واقف بودند که برای چپاول و غارت به ایران آمده بودند، برای همین هم زودتر از همه نیروها دست به کار شدند و با ولایت دست بیعت دادند.
وی افزود: حرکت شجاعانه و آگاهانه کارکنان نیروی هوایی ارتش کمر رژیم طاغوت را شکست، چرا که بیشترین امید رژیم به ارتش، بویژه نیروی هوایی بود و به فکرشان هم خطور نمی کرد که اولین و مهلک ترین ضربه را از این نیرو بخورند، وقتی عکس بیعت تاریخی کارکنان نیروی هوایی با امام راحل(ره) درروزنامه کیهان چاپ و منتشر شد، عوامل رژیم دریافتند که آخرین نفس هایش را می کشد و از ادامه حیات نا امید شد.
امیر عشایری با تجلیل از یاد و خاطره شهدا و ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس اظهار داشت: نیروی هوایی در آن دوران هم پیشقدم و تنها نیرویی بود که با انسجام جلوی ارتش عراق را گرفت و علاوه بر ایفای نقش خود مسئولیت دیگر نیروها را در ماه های اول جنگ برعهده گرفت و تنها دو ساعت بعد از حمله وحشیانه رژیم بعثی اولین پاسخ را داد و روز بعد با عملیات ۱۴۰ فروندی نیروی هوایی عراق را برای مدت ها زمین گیر کرد.
وی ادامه داد: نیروی هوایی ارتش با شجاعت خلبانان و تعهد کارکنان فنی خود در شش ماهه اول از پیشروی دشمن جلوگیری و ماشین جنگی وی را متوقف کرد و همان زمان اشتباه محاسباتی صدام و سرکردگان ارتش رژیم بعث را آشکار ساخت.
فرمانده پایگاه شهید عبدالکریمی اظهار داشت: بعد از دفاع مقدس هم با انجام رزمایش های متعدد، آموزش های لازم، تربیت نیروهای کارآمد و ساخت و بهینه سازی تجهیزات، آمادگی خود را در حد اعلا و متناسب با تهدیدات روز حفظ کرده ایم و چنانچه خطایی از دشمن سربزند آن را در نطفه خفه خواهیم کرد.
وی حرکت نیروی هوایی ارتش را به سمت خودکفایی به عنوان اولین نیرو، موفقیت آمیز توصیف کرد و گفت: آمریکایی ها فکر نمی کردند بعد از خروج مستشاران خود، نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک ماه پرواز بدون دردسر داشته باشد و نیروی هوایی را بعد از شش ماه کاملا زمین گیر می دانستند، در حالیکه بعد از ۴۰ سال هنوز این نیروی الهی با تکیه بر دانش پیشکسوتان و جوانان خود سرپا و آماده اجرای ماموریت هاست و ساخت سیستم ها و قطعات مورد نیاز خود را در دستور کار قرار داده و در این زمینه هم موفقیت های چشمگیری هم کسب کرده است.
امیر عشایری نمونه بارز خودکفایی نیروی هوایی ارتش را اورهال(بازآماد) کامل انواع هواپیماهای شرقی و غربی در داخل نیرو دانست و اضافه کرد: این موفقیت بسیار بزرگی است که ما بدون تکیه بر هیچ کشوری، هواپیماهای خود را همواره در شرایط عملیاتی نگه داشته ایم و از این بابت به خود می بالیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا هواپیماهای ما توان مقابله با جنگنده های نسل چهارم و پنجم را دارند اظهار داشت: ما سیستم ها و تجهیزات جنگنده های خود را بر اساس نیاز روز بهینه کرده و ارتقا داده ایم و این که برخی فکر کنند هواپیماهای ما همان هواپیماهای قدیمی و با سیستم های آن زمان هستند کاملا در اشتباه هستند، گواه این مطلب هم انجام رزمایش های موفقیت آمیز در این چند سال است.
وی بیان کرد: تجهیزات تنها عامل برتری هوایی نیست، بلکه نیروی انسانی مومن، مجاهد، ایثارگر و هدفمند، نقش به مراتب مهمتر و تعیین کننده تری در نبردهای گذشته، امروز و آینده داشته و دارد و خداوند را شاکریم که نیروی هوایی ارتش با داشتن خلبانانی شجاع و آرمانگرا، کارکنان فنی متعهد و متخصص، کارکنانی لایق، تجهیزات به روز و کارآمد و همچنین تجربه ۸ سال دفاع مقدس، هیچ واهمه از دشمن نداشته، بلکه در صورت لزوم دشمن را غافل گیر خواهد کرد.
فرمانده پایگاه شهید عبدالکریمی در پاسخ به این سوال که امروز کشورها به سمت تجهیزات و مهمات دور برد و دور ایستا روی آورده اند، شما در این زمینه ها چه برنامه هایی دارید؟ گفت: ما هم متناسب با نیاز خود در این راستا حرکت کرد ه ایم و موشک های دور ایستا وبرد بلند، و انواع بمب های هوشمند و اپتیکی را در اختیار داریم و در رزمایش ها هم از این ها استفاده کرده و بسیار هم موفق بوده ایم. ما متناسب با دانش نظامی روز دنیا و تهدیدات امروزی پیش می رویم و دست روی دست نگذاشته ایم.
وی جنگ الکترونیک را از جمله نیاز های روز نیرویی هوایی و دیگر نیرو ها عنوان کرد و خاطر نشان کرد: در این حوزه هم ما چه در حوزه تجهیزات و چه در زمینه استفاده از آن ها، دستاوردهای چشمگیری داشته ایم.
فرمانده پایگاه شهید عبدالکریمی تاکید کرد: امروزه تمامی آموزش های خلبانی که قبل از انقلاب بخش مهمی از آن در آمریکا گذرانده می شد، در کشور خودمان و بدون هیچ وابستگی به کشورهای خارجی انجام می شود و قطعا اگر کیفی تر از آموزش های قبل نباشد، پایین تر هم نیست، چرا که تجربه ۸ سال دفاع مقدس به آن افزوده شده و معلمین خلبانان کسانی هستند که یا در جنگ تحمیلی حضور داشته اند یا شاگردان آن بزرگواران هستند.
وی گفت: ما در حوزه شبیه ساز ها(سیمیلاتورها) که از ابزارهای بسیار مهم در آموزش خلبانان است کاملا به خودکفایی رسیده ایم و شبیه ساز انواع هواپیما ها را تولید کرده و از آن استفاده می کنیم.
امیر عشایری گفت: به عنوان یک سرباز به همراه سایر همکاران خود به ملت شریف ایران این اطمینان را می دهم که با داشتن چنین نیروهای مسلح توانمند و با اقتداری (اعم از ارتش، سپاه و نیروی انتظامی)، هیچ کشوری جرات کوچکترین تعرضی به کشورمان را نخواهد داشت و در صورت حماقت جواب دندان شکنی به او خواهیم داد.
وی در پایان تصریح کرد: ما باید همواره پیرو ولی فقیه و گوش به فرمان ایشان باشیم و با حضور همیشگی خود در صحنه های مهم، از جمله راهپیمایی دشمن شکن ۲۲ بهمن خواب های دشمن را برای کشورمان آشفته و به کابوسی بدون تعبیر بدل کنیم.
نوشتن دیدگاه