کد خبر: 37480
منتشر شده در یکشنبه, 22 بهمن 1396 12:12
سرویس : هرمزگان - زمان : ۱۳۹۶/۱۱/۲۲ - ۱۱:۴۵ شناسه خبر : ۶۸۹۰۲۰ به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، دکتر محمد باقر نوبخت در جمع راهپیمایان روز 22 بهمن در ساحل بندرعباس با اشاره به تقارن دهه فجر امسال با ایام حزن شیعیان، ابتدا فاطمیه را به مردم متدین و اهل بیت دوست هرمزگان تسلیت گفت و...
سرویس :
هرمزگان
-
زمان :
۱۳۹۶/۱۱/۲۲ - ۱۱:۴۵
شناسه خبر :
۶۸۹۰۲۰
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، دکتر محمد باقر نوبخت در جمع راهپیمایان روز 22 بهمن در ساحل بندرعباس با اشاره به تقارن دهه فجر امسال با ایام حزن شیعیان، ابتدا فاطمیه را به مردم متدین و اهل بیت دوست هرمزگان تسلیت گفت و عنوان کرد: 22 بهمن روز خجسته و بزرگ تاریخ ایران را به همه مردمان ایران اسلامی به ویژه هرمزگانی ها تبریک می گویم.
وی با بیان اینکه هرمزگانی ها همواره میزبان همه اقوام به ویژه ما گیلانی ها بوده اند، افزود: از دوران کودکی به استان هرمزگان عشق می ورزیدم و به دنبال فرصتی بودم که همواره از مهمان نوازی و خونگرمی مردم استان تقدیر کنم و از همین رو نیز با وجود دعوت از سوی استان آذرباییجان شرقی، با افتخار به دعوت مردم هرمزگان جهت راهپیمایی در روز 22 بهمن لبیک گفتم و به بندرعباس آمدم تا این مهر نهفته در دل به شما منعکس کنم.
دکتر نوبخت ادامه داد: در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، دولت ها با سلایق مختلف روی کار آمدند و بعد از عمرشان رفتند اما آنچه باقی ماند، نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
وی با طرح این پرسش که آیا نظام با وجود نارسایی ها و کاستی ها موفق بوده است، اذعان کرد: با وجود این همه مشکلاتی که وجود دارد نظیر وجود سه میلیون بیکار در کشور و اینکه عده ای از مردم در تنگی معیشت بسر می برند، آنچه همچنان استوار پابرجاست نظام است.
رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به شرایط دوران شکل گیری انقلاب، یادآور شد: انقلاب اسلامی در نیمه قرن بیستم شکل گرفت، در شرایطی که تفکر کمونیسم از یک سو و لیبرال دمکوراسی از سوی دیگر حاکم بر جهان بود و در آن زمان هر کشوری اقدامی می کرد یا از سوی آمریکا یا شوروی علیه کشور دیگر حمایت می شد.
وی افزود: البته این دو قدرت در نیمه نخست قرن بیستم، که جنگ بزرگ جهانی بین چهار ایدئولوژی از یک سو فاشیسم و نازیسم و از سوی دیگر کمونیسم و لیبرالیسم اتفاق افتاد، تفکر لیبرالیسم و کمونیسم در کنار یکدیگر قرار گرفتند و برای همیشه نازیسم و فاشیسم از بین رفت اما این دو تفکر درگیر جنگ سرد شدند.
نوبخت اضافه کرد: کار این دو تفکر در قالب جنگ سرد این بود که تلاش می کردند از طریق کودتاها کشورها را تحت سلطه خود در بیاورند.
وی خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی یک روحانی، سید، آیت الله و مرجع متفاوت از آن دو تفکر(کمونیسم و لیبرالیسم)، شیوه دیگری از حکومت و دولت تحت عنوان جمهوری اسلامی مطرح کرد و در اینجا هر دو تفکر با هم متفق شدند که امام از کشور تبعید و سپس به میهن بازنگردد و اگر بازگشت نتواند حکومت تشکیل دهد، اما امام آمد و با زبان مردم سالاری اعلام کرد که به کمک مردم دولت تعیین می کند.
سخنگوی دولت تدبیر و امید با اشاره به استقبال بی نظیر ملت ایران از امام(ره) در روز 12 فروردین، اظهار کرد: امام خمینی(ع) با وجود حمایت مردم، اما اعلام کرد که تا مردم در انتخابات جمهوری اسلامی را انتخاب نکنند حکومت تشکیل نخواهد داد، مردم پای صندوق های رای رفتند و 98 درصد به جمهوری اسلامی آری گفتند.
این گزارش در حال تکمیل شدن است...
پایان پیام/88
نوشتن دیدگاه