کد خبر: 46079
منتشر شده در دوشنبه, 24 ارديبهشت 1397 09:11
با وجود اختلاف بین برخی چهرههای دولتی از یکدیگر به نظر میرسد رئیسجمهور هم به این اختلافها ورود کرده و پاسخ گلایه را با گلایه داده است. به گزارش عرش نیوز به نقل از تسنیم - موضوع اختلاف بین برخی چهرههای دولتی از بدو تشکیل کابینه دوازدهم بارها مطرح شده، یک روز اختلاف اصلاحطلبان با رئیس دفتر...
با وجود اختلاف بین برخی چهرههای دولتی از یکدیگر به نظر میرسد رئیسجمهور هم به این اختلافها ورود کرده و پاسخ گلایه را با گلایه داده است.
به گزارش عرش نیوز به نقل از تسنیم - موضوع اختلاف بین برخی چهرههای دولتی از بدو تشکیل کابینه دوازدهم بارها مطرح شده، یک روز اختلاف اصلاحطلبان با رئیس دفتر رئیسجمهور، روز دیگر اختلاف اسحاق جهانگیری با رئیسجمهور، جهانگیری با محمود واعظی، علی ربیعی وزیر کار با قاضی زادههاشمی وزیر بهداشت و ....
حالا هم در جدیدترین مورد، موضوع ناراحتی و گلایه سیدحسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور از رئیسجمهور مطرح شده است. برهمین اساس امیرحسین قاضیزادههاشمی عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی درباره گلایه برخی از وزرا از جمله وزیر بهداشت از رئیسجمهور گفت: ببینید، درباره پسرعمومی بنده صحبت میکنید، البته تنها وزیر بهداشت نیست که گلایههایی دارد برخی از وزرا نیز اینگونه هستند. وزیر بهداشت بهدلیل اینکه قدری رُکتر است گلایهها را بیان میکند، البته وی از جمله وزرایی است که کمتر مشکلات را بیان میکند.
بیشتر بخوانید
گلایه وزیر بهداشت از روحانی بهروایت پسرعمویش
پیشتر نیز اختلاف وزیر بهداشت با وزیر رفاه سرو صدای زیادی به پا کرده بود. اختلافهایی که گویا منجر به گلایه وزیر بهداشت از رئیس جمهور شده و حتی موجب شده بود که قاضیزاده هاشمی ترجیح دهد تا در چندین جلسات هیئت دولت شرکت نکند.
ادغام بیمهها و اختصاص بودجههای میلیاردی آغاز اختلاف بین دو وزیر بهداشت و رفاه بوده است؛ بدهی بیمهها به وزارت بهداشت به 11 هزار میلیارد تومان رسیده و وزارت بهداشت از این مسئله به شدت ناراحت و حتی خواستار برخورد نهادهای نظارتی با تامین اجتماعی شده است.
طرح تحول سلامت؛ محل اختلاف دیگر وزارت بهداشت و وزرات رفاه بوده، طرحی که بودجه زیادی به پای آن ریخته شده و حالا اگر بنا باشد متوقف شود با تورمی غیرقابل تحمل در بخش درمان مواجه خواهیم بود و اگر هم این اختلافها به پایان رسید ممکن است بیمهها از تامین هزینهها خودداری و در این صورت نیز شاهد زیر خط فقر رفتن بیماران بابت هزینههای درمان میشود.
این درست همان نکتهای است که کلاف اختلافات وزارت بهداشت و وزارت رفاه را پیچیدهتر میکند و شاید آنها را مجبور کرده تا برای فرار از چالهای که در آن افتادهاند، یکدیگر را هدف قرار دهند.
موضوع طرح تحول سلامت و بیتوجهی برخی دولتیها از جمله تیم اقتصادی دولت به این طرح باعث دلخوری وزیر بهداشت از رئیسجمهور نیز شده است، اختلافی که حسینعلی شهریاری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره آن میگوید: تیم اقتصادی دولت متأسفانه با وزارت بهداشت همراه نیست. البته در دولت یازدهم هم این مورد وجود داشت حتی آقای قاضیزاده هاشمی قصدی برای حضور در کابینه دولت دوازدهم نداشت، ولی آقای روحانی قول داده بود که این مشکلات را حل کند، ولی بهنظر من مشکلات حل نشده است. بهدلیل اینکه مشکلات جدی بر سر اجرای طرح تحول سلامت وجود دارد وزیر بهداشت حتی برخی از جلسات هیئت دولت را بهنشانه اعتراض شرکت نمیکند.
حالا باید منتظر ماند و دید حجتالاسلام حسن روحانی آیا توجه عملی به گلایه و ناراحتی وزیر بهداشت خواهد کرد یا خیر، هرچند روحانی دو هفته پیش در سخنانی از از آنچه وی آن را ناامیدی برخی وزرا تعبیر کرده بود، به شدت گلایه کرد و حتی خطاب به این دست از وزرا گفت که نیاز نیست که حتما تا پایان چهار سال در صندلی خود باقی بمانند.
انتهای پیام/
نوشتن دیدگاه