کد خبر: 48823
منتشر شده در یکشنبه, 10 تیر 1397 09:49
عبدالله ناصری در گفتوگو با ایسنا درباره سخنان اخیر رییسجمهور، اظهار کرد: سخنان رییسجمهور نسبت به صحبتهایی که دو سال اخیر داشته است، مقداری توجهات را بیشتر به خودش جلب کرد و از جهاتی بهتر بود ولی به همان میزان هم مطالبات اجتماعی را در جامعه رای و حتی فراتر از جامعه رای رییسجمهور بالا برد. این...
عبدالله ناصری در گفتوگو با ایسنا درباره سخنان اخیر رییسجمهور، اظهار کرد: سخنان رییسجمهور نسبت به صحبتهایی که دو سال اخیر داشته است، مقداری توجهات را بیشتر به خودش جلب کرد و از جهاتی بهتر بود ولی به همان میزان هم مطالبات اجتماعی را در جامعه رای و حتی فراتر از جامعه رای رییسجمهور بالا برد. این سخنانی از جهاتی حساس و جالب توجه بود و از سویی هم نسبت به صحبتهای قبلی رییسجمهور، مطالبات از دولت را خود به خود افزایش داد.
وی در ادامه با بیان اینکه ارزیابیهای بعدی جامعه از صحبتهای رییسجمهور حساستر خواهد شد، افزود: انتظار برای تغییرات اساسی در تیم رییسجمهور تا این سخنرانی به این اندازه زیاد نبود اما این سخنرانی این انتظار را افزایش داد بنابراین رییسجمهور حتما باید زودتر دست به تغییرات جدی بزند تا جامعه صحبتهای وی را باور کند. تنها راه رییسجمهور این است که خیلی جدی تغییرات اساسی در حوزه مدیریت ارشد قوه مجریه ایجاد کند و حتما بداند این تغییر و تحول نباید در حد یکی دو نفر باشد زیرا در این شرایط و همچنین در صورت بیتوجهی به استانداران و مدیران استانی، اتفاق مهمی نخواهد افتاد. هیچ وقت در این پنج سال گذشته جامعه منتظر ارزیابی از صحبتهای رییسجمهور نبوده پس رییسجمهور باید سریعا دست به کار شود.
این عضو بنیاد باران خاطرنشان کرد: روحانی باید بداند ما در شرایط بحرانی هستیم و این شرایط به مدیریت بحران نیازمند است در حالیکه عملا تلقی جامعه این است که رییسجمهور متناسب با رای خود در 29 اردیبهشت سال گذشته عمل نکرده است و به عبارتی به جای آنکه مدیریت بحران را در اختیار داشته باشد، افکار عمومی و جریانهای سیاسی را با یک بحران مدیریت مواجه کرده است. در شرایط فعلی یکسری کارها در دست دولت و نظام نیست مثل فشارهای خارجی ولی به هر حال برای حل مشکلات و پاسخگویی به افکار عمومی باید تیمی هماهنگ در دولت وجود داشته باشد.
ناصری با اشاره به اینکه البته برونرفت از مشکلات تنها با تحول در قوه مجریه صورت نمیگیرد، تصریح کرد: با این حال روحانی باید گام اول را بردارد و سپس با سایر نهادهای حاکمیتی گفتوگو کرده و هماهنگی ایجاد کند زیرا بخش مهمی از مشکلات ریشه در مناسبات منطقهای و بینالمللی دارد که اگر این زمینهها حل نشود، در داخل خیلی اتفاق خاصی نمیافتد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره چرخش مواضع برخی مخالفان دولت و اعلام حمایت آنها از رییسجمهور، گفت: دوستان مخالف دولت و اصولگرایان تند و بیثبات در اندیشه سیاسی، فکر کردند شرایط مطلوبی برای آنها ایجاد شده و جو زده شدند و موضع تندی علیه دولت گرفتند که ناجوانمردانه بود. باید توجه کنیم که اگر در این شرایط حساس، فضای سیاسی به سمت مطالبه استعفای دولت پیش برود، وحدت و منافع ملی کشور آسیب میبیند. حتما تغییر مواضع مخالفان دولت با توصیه کسان دیگری بوده است زیرا مشخصه این آقایان که مواضع سیاسی تندی علیه دولت گرفتند این است که خیلی نمیتوان آنها را به عنوان افراد سیاسی قلمداد کرد، آنها تحلیل مناسبی از شرایط کشور، منطقه و جهان ندارند. اگر روحانی اگر به 50 درصد از توصیهها و انتقادات مشفقانه دوستان خود که هنوز هم طرفدارانش هستند، توجه میکرد امروز دچار چنین مشکلاتی نمیشد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا نظر شما درباره علت تغییر مواضع مخالفان دولت، تحلیل است یا شما از توصیه به این افراد خبر دارید؟ گفت: این برداشت من است چون پیش از این چنین تجربهای داشتیم. نظر من این است که نهادهای بالادستی با این برداشت مخالفان دولت موافق نیستند و تذکرات جدی به آنها دادهاند به همین خاطر این افراد چرخش مواضع دارند و از دولت حمایت کردند.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه