کد خبر: 49393
منتشر شده در یکشنبه, 10 تیر 1397 09:15
اصلاح طلبان که میگویند ریاستجمهوری روحانی مدیون حمایت آنهاست، بعد از گلایه و انتقاد و تخریب و نامهنگاری علیه رئیسجمهور، طرح عدم کفایت سیاسی روحانی را نیز امضا کردهاند تا زمین بازی ۱۴۰۰ را برای خویش فراهم کنند. پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی:اصلاح طلبان که میگویند ریاستجمهوری روحانی مدیون...
اصلاح طلبان که میگویند ریاستجمهوری روحانی مدیون حمایت آنهاست، بعد از گلایه و انتقاد و تخریب و نامهنگاری علیه رئیسجمهور، طرح عدم کفایت سیاسی روحانی را نیز امضا کردهاند تا زمین بازی ۱۴۰۰ را برای خویش فراهم کنند.
پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی:اصلاح طلبان که میگویند ریاستجمهوری روحانی مدیون حمایت آنهاست، بعد از گلایه و انتقاد و تخریب و نامهنگاری علیه رئیسجمهور، طرح عدم کفایت سیاسی روحانی را نیز امضا کردهاند تا زمین بازی ۱۴۰۰ را برای خویش فراهم کنند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، کسی تردید ندارد که حجتالاسلام حسن روحانی بدون حمایت اصلاحطلبان و برخی شخصیتهای مطرح آنان ازجمله مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی که گفته بود رأی روحانی 3 درصد بود و با حمایت او به 50 درصد رسید، نمیتوانست سال 92 به صندلی رئیسجمهور در ساختمان تکیه بزند؛ حمایتی که بهصورت جریان و تشکیلاتی انجام و نهایت از حسن روحانی بهعنوان گزینه نهایی حمایت شد.
بیشتر بخوانید:
اصلاحطلبان طرح عدمکفایت "حسن روحانی" را کلید زدند + سند و متن طرح
و اما بعد از پیروزی روحانی در انتخابات ریاستجمهوری، اصلاحطلبان ریاستجمهوری روحانی را مدیون او دانسته و تصریح کردند که روحانی با حمایت آنها رئیسجمهور شده است و البته بعد از گذشت یک سال از تشکیل دولت، اصلاحطلبان و روشن شدن عملکرد دولت در حوزههای مختلف ازجمله مباحث اقتصادی، اصلاحطلبان از حمایت صددرصدی بهعقب نشسته و به انتقاد از عملکرد روحانی روی آوردند تا عملکرد دولت بهپای آنها نوشته نشود و حتی برخی سران اصلاحطلب رسماً گفتند که حمایتشان از روحانی از روی اجبار بوده و او گزینهای ایدهای برای اصلاحطلبان نبوده است.
همین اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری 96، مجدد حمایت از روحانی را ترجیح داده و از وی به عنوان گزینه نهایی خود حمایت کردند؛ بعد از تشکیل دولت دوازدهم انتقادها اصلاحطلبان از روحانی شروع شد و بخش قابلتوجهی از اصلاحطلبان، اعضای کابینه روحانی را ناکارآمد توصیف کردند.
انتقاد از روحانی تا جایی علنی شد که مصطفی کواکبیان گفت که خجالت میکشد که بگوید در انتخابات از روحانی حمایت کرده است یا محمدعلی ابطحی رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات خطاب به روحانی گفت که دولتش گُنگ، لال و وزرای سوپر محافظهکار است؛ برخی اصلاحطلبان نیز در نامههای پیدرپی به بهانههای مختلف خواستارترمیم کابینه برای بهبود عملکرد اقتصادی دولت روحانی شدند و البته جمعی دیگر در نامه علنی، تصریح کردند که به دلیل عملکرد ضعیف دولت حال حامیان روحانی خوب نیست.
و اما این نگرانی که عملکرد روحانی به پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان در 1400 ضربه خواهد زد مسئلهای بود که موجب نگرانی بخشی از جریان اصلاحات قرار گرفت و از همین رو برخی تئوری پردازان اصلاحطلب اعم از عباس عبدی، سعید حجاریان یا محمدرضا تاجیک در سخنرانیها و مصاحبههای خود تصریح کردند که مسئولیت دولت روحانی با اصلاحطلبان نیست اظهاراتی که با واکنش امثال صادق زیباکلام همراه شد، زیباکلام در پاسخ به کسانی که میگویند اصلاحطلبان مسئول عملکرد روحانی نیستند، گفت: "برخی اصلاحطلبان یک چنین نگاهی دارند به قول تهرانیهای قدیم «خر را یک وَر سوارند» تا هر جا ببینند به مشکل برمیخورند بلافاصله پایین بپرند".
و اما باگذشت زمان و تشدید فشار اقتصادی به مردم، اصلاحطلبان در حال علنیتر کردن فاصله خود باروحانی هستند و سعی دارند از مسئولیت حمایت از روحانی شانه خالی کنند و از همین رو، جلال محمود زاده عضو فراکسیون امید از طرح عدمکفایت سیاسی حسن روحانی توسط اصلاحطلبان خبر داده است؛ طرحی که به گفته سخنگوی فراکسیون امید هنوز در فراکسیون متبوع او بررسی یا تائید نشده اما سند و تصویر طرح عدمکفایت سیاسی حسن روحانی توسط اصلاحطلبان در رسانهها منتشرشده است و این قابلانکار نیست.
حال باید دید که اصلاحطلبان با طرح عدمکفایت سیاسی حسن روحانی دنبال چه برنامهای هستند؟ میخواهند زمین بازی را برای 1400 فراهم کنند؟ با فرار به جلو از حمایت خود عقبنشینی کنند و یا اینکه طمع دیگری دارند.
نوشتن دیدگاه