کد خبر: 9477
منتشر شده در دوشنبه, 11 ارديبهشت 1396 14:11
صندوق های رای در انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در انتظار بیش از 50 میلیون ایرانی است تا منتخبان خود را برای مدیریت کلان کشور و اداره امور شهری برگزینند. بسیاری از کارشناسان بر این اعتقاد هستند که با توجه به اوضاع موجود این امکان وجود دارد که در انتخابات پیش...
صندوق های رای در انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در انتظار بیش از 50 میلیون ایرانی است تا منتخبان خود را برای مدیریت کلان کشور و اداره امور شهری برگزینند.
بسیاری از کارشناسان بر این اعتقاد هستند که با توجه به اوضاع موجود این امکان وجود دارد که در انتخابات پیش رو مشارکت انتخاباتی حداکثری و حتی بیش از سال 92 باشد، البته مشارکت همگانی در انتخابات، یکی از اصلی ترین خواست های رهبری در وعده گاه
بیست و نهم اردیبهشت ماه پیش رو است چنانکه رهبر انقلاب در نخستین روز
امسال در سخنرانی حرم مطهر رضوی، انتخابات را «رکن مردمسالاری دینی»،
«باعث فخر و مایه عزت و آبروی بیشتر ملت ایران» و «پدیدهای اقتدارآفرین»
خوانده و بیان داشتند که ملت باید واقعا در انتخابات بدرخشد.
مشارکت حداکثری شهروندان پای صندوق های رای به معنای اعتماد آنان به نظام
سیاسی است زیرا به طور عقلایی شهروندان تنها در صورتی حاضر به تکرار رفتار
مشارکت جویانه می شوند که نتیجه حضور پای صندوق های رای و انتخاب خود را
ببینند.
به همین دلیل انتخابات تریبونی برای بیان خواست عمومی یک ملت است. از دید صاحبنظران، عقب
نشستن قدرت های جهانی در برابر ایران، رفع تنگناهای بین المللی، لغو تحریم
و قطعنامه های ضدایرانی، پایان تهدیدها و تن دادن به حقوق هسته ای ایران،
بیان کنند واقعیت بود که این موفقیت ناشی از پیام قاطع مردم
در انتخابات های گذشته بود.
نادر قاضیپور نماینده مردم ارومیه در گفت و گو با تابناک در خصوص این وضوع اظهار داشت: نامزدها به عنوان رجال سیاسی باید از شعار دادن و پرداختن به گذشته دیگران به شدت پرهیز کنند؛ در عوض آینده و سرنوشت روشن نظام، رونق و صادرات تولیدات ایرانی و اشتغال و ازدواج جوانان را نوید دهند.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه مردم ایران هوشیارتر از مسئولان نظام هستند و در مقاطع حساس به کمک نظام میآیند، گفت: پیشبینی میشود حضور مردم در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پررنگتر از انتخابات 92 باشد. هر قدر مشارکت مردم پای صندوقهای رای بیشتر باشد موقعیت جمهوری اسلامی در مجامع منطقهای و بینالمللی محکمتر میشود. اگر فقط 80 درصد واجدان شرایط در انتخابات پیشرو مشارکت داشته باشند صلابت نظام جمهوری اسلامی در میان دوستان و دشمنان بیش از گذشته تقویت میشود.
وی خطاب به نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری توصیه کرد: از نامزدهای ریاست جمهوری میخواهم به خطوط قرمز نظام وارد نشوند و یکدیگر را تخریب نکنند، به جای آن در قالب برنامه به مردم نوید زندگی بهتر، رونق اقتصادی و تسهیل اشتغال و ازدواج را بدهند. از مردم آذربایجان هم میخواهم در 29 اردیبهشت ماه با شعور سیاسی و حضور حداکثری، رییسجمهوری خوب و اعضای شورای شهری با کفایت و لیاقت را انتخاب کنند. اسلام، رهبر و خاکمان را باید دوست داشته باشیم.
به گفته نماینده مردم اردبیل در مجلس، مناظرههای تلویزیونی برای نامزدها صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و موجب تحریک بخشی از بدنه اجتماعی که تصمیم ندارد در انتخابات شرکت کند، میشود.
این نماینده اصولگرای مجلس با اشاره به اظهارات نامزدهای انتخابات در اولین مناظره تلویزیونی، گفت: نامزدهای انتخابات انسانند و انسان هم روی موج تبلیغات، زیادهروی میکند. نامزدها به عنوان رجال سیاسی باید از شعار دادن و پرداختن به گذشته دیگران به شدت پرهیز کنند و در عوض آینده و سرنوشت روشن نظام، رونق و صادرات تولیدات ایرانی و اشتغال و ازدواج جوانان را نوید دهند.
نوشتن دیدگاه