کد خبر: 21442
منتشر شده در چهارشنبه, 29 شهریور 1396 11:29
تفاوت ساعتی بین تهران و عشق آباد اینقدر نبود که مسعود سلطانی فر نتواند برنامه نود دوشنبه شب را ببیند تا متوجه شود با انتصاب هایش در هیأت مدیره باشگاه استقلال چه به روز اتاق فرمان این مجموعه آورده است. به گزارش ندای انقلاب، تا پیش از ورود مدیرعامل استقلال به استودیوی برنامه نود، خیلی ها انتظار...
تفاوت ساعتی بین تهران و عشق آباد اینقدر نبود که مسعود سلطانی فر نتواند برنامه نود دوشنبه شب را ببیند تا متوجه شود با انتصاب هایش در هیأت مدیره باشگاه استقلال چه به روز اتاق فرمان این مجموعه آورده است.
به گزارش ندای انقلاب، تا پیش از ورود مدیرعامل استقلال به استودیوی برنامه نود، خیلی ها انتظار داشتند بحث درباره چرایی عدم نتیجه گیری استقلال به سمت و سوی مسایل فنی برود. آن چنان که از آمار پیامکهای ارسالی بینندگان برنامه نیز، مشخص بود خیلی ها علیرضا منصوریان را مقصر اصلی ناکامی این تیم قلمداد می کنند که البته پر بیراه هم نبود. آنچنان که خود منصوریان هم گفت که به گزینه دوم رأی می دهد. اما به احتمال زیاد اگر حالا و با مباحثی(!) که در برنامه نود مطرح شد و صحبت هایی که مطرح نشد (!) دوباره این نظرسنجی را برگزار کنند قطعا آمار گزینه سوم نظرسنجی (ضعف مدیریت) به مراتب بیش از ۲۷ درصد رأی خواهد آورد.
بر اساس این گزارش، در شبی که یک بازیکن، سرمربی و مدیرعامل تیم روی خط برنامه نود حضور داشتند جای خالی وزیر یا نماینده اش از وزارتخانه به شدت احساس شد. گرچه با انتصاب های صورت گرفته به نظر می رسید کسی تاب پاسخگویی به سئوالات مجری برنامه را داشته باشد. به ویژه پس از پخش آیتم مدیریتی استقلال!
از نحوه حضور مدیرعامل باشگاه استقلال در برنامه نود نیز به وضوح مشخص بود او ثبات کافی در نحوه تصمیم گیری اش برای یک کار ساده مانند حضور در محل یک رسانه را ندارد! اینکه روز قبل از برنامه به نودی ها قول می دهد به برنامه می رود، سپس ظهر دوشنبه مدیررسانه ای باشگاه می گوید که نمی رود، بعد دوباره در تماس با او اظهار می کند که شاید برود(!) و در نهایت باز هم کانال باشگاه استقلال خبر می زند که افتخاری در برنامه شرکت نمی کند ولی در نهایت با تماس آخر عادل، تصمیم می گیرد راهی استودیوی برنامه نود شود، می توان دریافت افتخاری چه نوع مدیری است! ...واصلا به این قبیل افراد با این میزان از قاطعیت در ساده ترین تصمیم گیری ها می توان پست مدیریتی داد؟
کسی که با هزار شک و تردید برای شرکت در یک برنامه تلویزیونی مواجه می شود در قبال اداره باشگاهی با قدمت نزدیک به ۷۰ سال و طرفداران میلیونی و گردش مالی بالای ۳۰ میلیارد در سال می تواند برای چنین مجموعه ای کارآیی داشته باشد؟این سئوالات را از وزیر ورزش که به اشتباه یا به درستی رییس مجمع باشگاه استقلال هم هست می پرسیم. کسی که در کنار انتصاب چنین فردی در سمت مدیرعاملی استقلال(!) نفراتی را در هیأت مدیره منصوب کرده که نمی توانند روی آنتن زنده تلویزیونی مراعات برخی مسایل درون سازمانی و درون خانوادگی را کرده و حتی با صدای بلند، قهقهه زنان می خندند تا روی اعصاب طرفدار تیم باشند!*شاید وزیر ورزش هنوز متوجه نشده جمع کل مخاطبان ورزش های داخل سالنی ضرب در ۱۰ باز هم به اندازه نیمی از طرفداران استقلال نیست که در بحرانی ترین روزهای این باشگاه راهی عشق آباد ترکمنستان شده تا در مسابقات داخل سالن آسیا حتی یک عکس کنار مدال آوران را هم از دست ندهد!
*شاید وزیر و معاون وی تصور کرده اند سومی تیم ملی والیبال در ژاپن، آمار ۶ بازی، ۴ باخت و یک گل زده استقلال را از یاد سینه چاک های این تیم که به خاطرش تا مرز جنون، سکته و حتی مرگ پیش می روند، می برد!
*شاید سلطانی فر هنوز به اهمیت اتفاقاتی که یکی از دو تیم پرطرفدار ایران گرفتارش شده پی نبرده که از عشق آباد پیام می دهد: "شنبه بعد می آیم تا تشکیل جلسه بدهیم ببینم چه شده؟ "...! یا آقای داورزنی مشعوف از نتایج والیبال می گوید: زمان برگزاری جلسه هیئت مدیره مهم نیست!
آقای رییس مجمع باشگاه استقلال! صِرف پنجاه سال هواداری تیم استقلال می توان در هیأت مدیره باشگاهی با حدود ۳۰ میلیون طرفدار عضو شد؟ از جواد قراب محجوب تر، حرف گوش کن تر، متین تر و بی سروصداتر سراغ نداشتید که صندلی پیشکسوت هیأت مدیره را به او بدهید؟ سمبه حسن زمانی پرزورتر بود که با وجود آن همه زاویه تند با سرمربی استقلال، در شرایطی که منصوریان پایان فصل پیش مچش را با نایب قهرمانی خوابانده بود برکنارش کنید؟
آقای وزیر! این استقلال از اتاق فرمان مشکل دارد. حال این استقلال اصلا خوب نیست! دست و پای پیکر یک انسان زنده از کجا فرمان می گیرد؟ از مغز! وقتی مغز فرمان اشتباه می دهد نمی توان انتظاری از سایر اندام داشت. در این قبیل مواقع مغز را جراحی می کنند تا تصمیم درست بگیرد. درست گفته اند که "چون عقل در بدن نباشد جان در عذاب است"!
پیش از این متوجه شده بودیم چرا رییس هیأت مدیره استقلال حتی در یک جلسه این هیأت هم شرکت نکرد اما با آنچه مشتی از خروار مدیریت افتخاری در برنامه نود دیدیم(!) دریافتیم که چرا دکتر محمدحسین قریب حتی تاب حضور در یک اتاق زیر یک سقف با سید رضا افتخاری را هم نداشت، چه برسد همکاری با او و نیامده رفت!
آقای سلطانی فر! هنوز هم دیر نشده است. هنوز ۲۳ هفته از لیگ باقی مانده و ۶۹ امتیاز. تیمی که رییس مجمعش هستید هم به لطف حضور بازیکنان درجه یک لیگ پرستاره است. ماهی استقلال را همین امروز از آب بگیرید نه زمانی که کشتی لب ساحل به گِل نشست! به فکر درمان مغز بیمار استقلال باشید!
منبع : مشرق
نوشتن دیدگاه