کد خبر: 54370
منتشر شده در شنبه, 10 شهریور 1397 06:34
به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از جاکارتا، کشور اندونزی میزبان بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ با اضافه کردن رشته رزمی پنچاک سیلات توانست ۱۴ مدال طلا را دشت کند. موضوعی که پیش از این بازیها قابل پیشبینی بود، زیرا بی شک کشور میزبان برای موفقیت در ورزش بومی خود شانس بیشتری از سایر کشورها داشت. به همین دلیل...
به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از جاکارتا، کشور اندونزی میزبان بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ با اضافه کردن رشته رزمی پنچاک سیلات توانست ۱۴ مدال طلا را دشت کند. موضوعی که پیش از این بازیها قابل پیشبینی بود، زیرا بی شک کشور میزبان برای موفقیت در ورزش بومی خود شانس بیشتری از سایر کشورها داشت.
به همین دلیل بسیاری از کشورها نظیر چین، ژاپن و کره جنوبی به عنوان قدرتهای آسیا و همچنین کشورهای خاورمیانه عملا این رشته ورزشی را تحریم کردند اما ایران ۹ ورزشکار را به مسابقات پنچاک سیلات اعزام کرد و ضمن کمک به اعتبار بخشی به این رقابتها تنها یک مدال برنز دشت کرد.
اندونزی به کمک همین تعداد طلا در رشته پنجاک سیلات جایگاه ایران در رده چهارم را گرفت تا بالاخره بعد از مدتها مسئولان ورزش کشور هوشیار شوند و نسبت به این موضوع اعتراض کنند.
حال این که باید پرسید اساسا بعد از حضور ایران در رشته پنجاک سیلات و به رسمیت شناختن آن، اعتراض و یا شکایت از اندونزی به مجامع بینالمللی چه تاثیری دارد؟
نکته مهمتر این که چرا مسئولان پیش از این نسبت به ورود این رشته موضع گیری نداشتهاند؟
به هر ترتیب کاروان ایران فعلا رتبه چهارم بازیها را به اندونزی واگذار کرده و فرار رو به جلوی مسئولان برای توجیه عدم دیپلماسی سازنده و بازی در زمین رقیب، نمیتواند دردی از ورزش دوا کند.
شاید امروز ورزش کشور بیش از هر زمان دیگری به نیروهای مجرب و جوان و با دانش در حوزه دیپلماسی نیاز دارد.
انتهای پیام
نوشتن دیدگاه